Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsbacka? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsbacka

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsbacka skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.Vi kan Kungsbacka, området från Vallda och Anneberg ner till södra Onsala, Åsa och Frillesås.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 117 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren var proffsig och mycket erfaren. Vi fick ett mycket vänligt bemötande vid köp av bostaden och hon löste allt på ett utmärkt sätt. Vi kan därför rekommendera henne varmt!"
"Mäklaren var mycket tydlig och vänlig. Väldigt professionell , samtidigt lite personlig ibland. Ingav förtroende. "
"Vi fick förtroende för Jessica som mäklare från första stund på visningen av lägenheten som vi senare köpte. Det var då en självklarhet att Jessica även fick uppdraget att sälja vårt hus vilket hon gjorde med stor framgång. Jessica har på mycket kort tid lyckats att matcha köpare och säljare på ett mycket professionellt vis. Hon har hög servicenivå mot kund som är mycket uppskattad och vi kände oss trygga genom hela affären både vid köp och försäljning. För oss som kund var det minmalt arbete, känns skönt att anlita en seriös mäklare som har kompetens och ser till kundens bästa i alla lägen."
"Alena sålde min lägenhet i Kungsbacka. Hon är väldigt effektiv och vi fick en snabb affär. Alltid tillgänglig när jag hörde av mig vilket ger ett stort förtroende."
"Lyhörd mäklare som gjorde en fantastisk matchning, dessutom genialt effektiv"
"Jag är mike nöjd med mäklare som hjälper mig"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungsbacka

Våra pågående försäljningar