Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsbacka? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsbacka

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsbacka skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.Vi kan Kungsbacka, området från Vallda och Anneberg ner till södra Onsala, Åsa och Frillesås.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 148 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hanna är en mäklare som är väldigt lättsam och inlyssnande. Hon har varit väldigt engagerad i både vårt husletande och i försäljning av vår lgh. Under försäljningen höll hon oss uppdaterade flera gr i veckan och gjorde oss trygga. Bra på att fånga upp och bemöta kunder. Kommer absolut kontakta Hanna om vi skulle behöva sälja igen. "
"Vi har sålt en lägenhet med hjälp av Jessica. Hon var mycket kunnig om området där vår lägenhet fanns och såg till att vi kände oss trygga i vår försäljning. Jessica överträffad våra förväntningar, förhoppningar och vi kan varmt rekommendera henne till andra!!!"
"Vill man ha en trovärdig, ansvarig, duktig, passionerad, trygg och fantastisk människa som mäklare och ansvarig för sin försäljning då är Maria Celion kvinnan ni ska sälja eran bostad/ hus med! Jag har haft fyra försäljningar och dessutom en bostad som jag även köpt från henne som förmedlare märklare och varje gång lyckas hon att få mig mer än nöjd som kund och köpare 🙏🏻 Maria är underbar och proffesionell dessutom vet hon allt om hur man ser till att få både säljare och köpare nöjda på samma gång. Tack för att du är så himla bra Maria och att vi dessutom fått lära känna dig fina människa 🥰 "
"Hanna Alavik skötte försäljningen av vårt hus på ett väldigt professionellt sätt.Jobbade snabbt och smidigt. Höll oss underrättade hela tiden så att vi kände oss trygga. Vi rekommenderar till andra objekt. MVH RAIJA och Göran Persson "
"Kunnig, professionell, trevlig och jobbar med ett starkt team. Jag har både köpt ett hus och sålt ett hus med hjälp av Tommy. "
"Ett bra bemötande och bra återkoppling genom hela processen på såld bostadsrätt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungsbacka

Våra pågående försäljningar