Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsbacka? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsbacka

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsbacka skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.Vi kan Kungsbacka, området från Vallda och Anneberg ner till södra Onsala, Åsa och Frillesås.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 175 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett hus med bra läge. Vi är mycket nöjda med bemötandet och den snabba affären. Vi hade inga förväntningar då det blev ett impulsköp helt oplanerat att byta boende. Vi har inte slutfört affären på banken ännu men ser fram emot att vi ska göra det efter påsken så vi kan börja planera för flytt."
"Vi har både köpt bostadsrätt och sålt en villa genom Mikael och har varit mycket nöjda - både från köpar- och säljarsidan. Professionellt, bra bemötande och tät dialog genom hela affären. "
"Köpt hus och sålt bostadsrätt. Känns som att hon var genuint mån om att både köp och försäljning skulle bli så bra som möjligt för alla parter. Flexibel, glad, trevlig och enkel att ha att göra med. Rekommenderar henne varmt."
"Vi har sålt en fristående villa i centrala Kungsbacka. Redan från första dagen fick vi ett positivt, konstruktiv och professionellt bemötande. Vi har känt oss fullständigt trygga i alla delar av processen. De underlag i forma av analyser, bedömningar och rekommendationer som vår mäklare har levererat har hållit i alla delar. Vi är mycket nöjda med hur vår mäklare har genomfört arbetet med försäljningen av vår fastighet. "
"Köpt villa på Ledets väg Onsala. Allt gick jättesnabbt och smidigt. Bra kommunikation under processen från mäklaren. Fick ett trevligt bemötande. Mycket nöjd."
"Har sålt mitt hus. Är mer än nöjd med hela min försäljning ! Alltifrån engagemang till hanteringen av hela processen har varit med högsta betyg. Jag är mer än nöjd ! /Per"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungsbacka

Våra pågående försäljningar