Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsbacka? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsbacka

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsbacka skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.Vi kan Kungsbacka, området från Vallda och Anneberg ner till södra Onsala, Åsa och Frillesås.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 155 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Utmärkt service från start vid försäljning av vår lägenhet. Vår mäklare Tommy Nordström ingav ett stort förtroende och var lätt och ha att göra med under hela processen. "
"Mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling som hjälpte oss igenom försäljningen av mammas lägenhet var mycket professionella. Vi fick en omfattande information innan vi skrev ett avtal med dom. Mäklarna tog sen hand om hela försäljning, både fotografering, visning samt budgivning. När väl ett kontrakt med köparen skulle upprättas så var detta möte väl förberett och vi fick tillsammans med köparen all den information som krävdes för genomförandet. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Kungsbacka för att sköta er fastighetsförsäljning. Peter, en nöjd säljare."
"Jag och min sambo köpte ett radhus av Tommy och vi är mycket nöjda med både bemötande och hur pass smidigt affären gick. Proffsig, välinformerad, kunnig och mycket trevlig! Vi planerar att sälja vår bostadsrätt framöver, och med tanke på hur nöjda vi är med ovanstående affär var det inget svårt val att låta Tommy sköta försäljningen av vår bostad. "
"Blev rekommenderade Camilla Möllerström på Svensk fastighetsförmedling när vi skulle sälja vår mors bostadsrättsradhus. Vi är mycket nöjda med det bemötande vi fick inför försäljningen samt det jobb som Camilla lade ner för att både fotografering och visningar skulle bli så bra som möjligt då vi inte hade möjlighet att närvara. Kan varmt rekommendera henne om ni står i säljartankar."
"Två mäklare inblandade i att ge oss service. Båda professionella på ett trevligt personligt sätt. Lugn framtoning och mycket noga med att svara på frågor. När vi ser ett objekt är förväntningarna inriktade på objektet. Klart det är enklare när vi så snabbt ger köpsignaler, men det blir trots det en mängd frågor som ska besvaras. Vi är jättenöjda med båda mäklarna. Genomgång med säljaren perfekt, trevlig och lättsam stämning trots allvaret i så stor affär. Professionellt och förutseende mäklare."
"Har precis sålt hus. Camilla Möllerström är bland de proffsigaste mäklare jag mött. Hon jobbar stenhårt tills affären är klar. Mycket nöjd👍🤗"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungsbacka

Våra pågående försäljningar