Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsbacka? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsbacka

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsbacka skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.Vi kan Kungsbacka, området från Vallda och Anneberg ner till södra Onsala, Åsa och Frillesås.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 139 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Tack Tommy! När vi anlita svenskfastighetsförmedling och dig hade vi höga förväntningar! Alla dessa förväntningar infriades och överträffades med stor marginal. Din lyhördhet och konstanta återkoppling uppskattades stort och vi kan starkt rekommendera dig. Vi kommer garanterat höra av oss vid nästa försäljning. Med vänlig hälsning, Annica Ståhl Agneta Stridh dödsbo"
"Kontaktade Tommy när jag skulle sälja min lägenhet. Han gjorde ett gott intryck och fick mig känna lugn under hela försäljningen. Allt gick snabbt och enkelt så ja är supernöjd !"
"Jag är mycket nöjd med Tommy som mäklare vid försäljning av min bostadsrätt. Han återkopplar alltid snabbt och har ett professionell bemötande och bra känsla. Kommer definitivt att anlita honom vid ev kommande försäljningar och kan varmt rekommendera honom. "
"Sålt vårt hus eftersom jag blivit ensam kvar. Engagerad, hjälpsam, vänlig. Det kunde inte blivit så mycket bättre, mycket tacksam!"
"Vi är mycket nöjda med försäljningen av huset i Frillesås! Tommy, du gjorde allt som vi kunde förvänta oss och lite till. Mycket trevligt bemötande och oerhört informativ, höll tät kontakt och informerade om allt som hände och även inte hände och mycket hjälpsam. Vi kommer självklart att anlita dig igen vid nästa möjliga försäljning av hus! "
"Har köpt en bostad och Tommy har varit professionell och samtidigt personlig. Snabb att återkomma med svar. Tommy får mina varmaste rekommendationer."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungsbacka

Våra pågående försäljningar