Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsbacka? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsbacka

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsbacka skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.Vi kan Kungsbacka, området från Vallda och Anneberg ner till södra Onsala, Åsa och Frillesås.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 30 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej! Vid kontakt med Mikael Lindeberg inför försäljning av vår bostad var första intrycket av Mikael mycket trevligt och med tydliga svar på de frågor vi då ställde. Mikael har under hela försäljningsprocessen varit mycket tillmötesgående, tydlig, sakkunnig och professionell. Bilderna på bostaden var mycket bra och lite tips inför fotograferingen uppskattades. Hela affären har fungerat perfekt från början till slut, vi är mycket nöjda och rekommenderar vår mäklare å det varmaste! "
"Proffsig, påläst, familjär! Vänder mig gärna till Camilla Möllerström nästa gång jag behöver mäklare. Svarar snabbt på frågor, tar sig tid för mina funderingar och avslutar affären fort!"
"Väldigt bra, trevligt och professionellt. "
"Har haft en bra och löpande kontakt med trevligt bemötande."
"Trevlig o proffsig.Vi är mycket nöjda.Tack Camilla.Mvh. Berit o Sven-Olof."
"Hej Jessica är lugn och mkt proffesionell i sin yrkesroll. Dessutom har hon en vinnarskalle som gör henne till en toppmäklare i mina ögon. Kan varmt rekommendera henne. Mikael och Sanna"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungsbacka

Våra pågående försäljningar

Till toppen