Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Göteborg Västra Centrum

Ett litet kontor med stort engagemang.

Vårt mäkleri handlar om våra kunder och att göra det vi älskar. Att ett fint presentationsmaterial är viktigt när man säljer sin bostad tycker nog de allra flesta. Men det krävs mer än så för att nå ett toppresultat i varje affär. Vi vet att engagemang, driv, förhandlingsvana och affärsmässighet är avgörande för att få bästa möjliga pris och nöjda kunder. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi en mäklartjänst som passar just din situation.

Efter 10 år i branschen fick vi möjligheten att driva vår egen butik. Vår ambition är att vara bäst när det gäller tillgänglighet och flexibilitet. Vi kan våra gator och föreningar och jobbar lokalt för att kunna erbjuda dig ett gediget kontaktnät.

Med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke i ryggen kan vi erbjuda det bästa av två världar – det lilla mäkleriets personliga engagemang och det stora mäklarföretagets verktyg och resurser. Vi ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja. Vi arbetar med villor och bostadsrätter i Majorna, Masthugget, Klippan, Sandarna, Kungsladugård, Änggården samt delar av Linné. Du kan lita på oss genom hela processen och vi strävar alltid efter att leverera det lilla extra. Välkommen att kontakta oss!

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 6 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig och förtroendeingivande."
"Vi har sålt en tvårummare på Klippan 1E i Göteborg. Mäklaren var professionell, drivande och samtidigt trevlig. Hon följde upp och avrapporterade regelbundet och vi kände oss avkopplade och trygga under den snabba processen. "
"Gick på en lägenhetsvisning som Sofia hade. Vi blev vänligt bemötta. ”Lagom” mycket sälj. När vi sen gick vidare i köpet var Sofia hjälpsam och lyhörd för våra önskemål. "
"Har haft en kontakt med Emmy Kröhnert under ett halvårs tid och när det var dags att sälja hade vi en upparbetad kontakt. Det har varit lätt att ha bra dialoger med Emmy och hon har varit hjälpsam och fixat om jag behövt inför visningar som varit spontana. Emmy ger ett proffsigt och ambitiöst intryck samtidigt som hon visar sin personlighet. Kan varmt rekommendera henne :) "
"Uppdateringen på budgivare kom alldeles för sent via sms. Affären var redan klar och signerad när jag fick sms om budgivning. Övrigt har allt fungerat bra."
"Fixade rubbet trots liten tidsmarginal från kontakt till annins ute."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Göteborg Västra Centrum

Våra pågående försäljningar

Till toppen