Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Göteborg Västra Centrum

Ett litet kontor med stort engagemang.

Vårt mäkleri handlar om våra kunder och att göra det vi älskar. Att ett fint presentationsmaterial är viktigt när man säljer sin bostad tycker nog de allra flesta. Men det krävs mer än så för att nå ett toppresultat i varje affär. Vi vet att engagemang, driv, förhandlingsvana och affärsmässighet är avgörande för att få bästa möjliga pris och nöjda kunder. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi en mäklartjänst som passar just din situation.

Efter 10 år i branschen fick vi möjligheten att driva vår egen butik. Vår ambition är att vara bäst när det gäller tillgänglighet och flexibilitet. Vi kan våra gator och föreningar och jobbar lokalt för att kunna erbjuda dig ett gediget kontaktnät.

Med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke i ryggen kan vi erbjuda det bästa av två världar – det lilla mäkleriets personliga engagemang och det stora mäklarföretagets verktyg och resurser. Vi ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja. Vi arbetar med villor och bostadsrätter i Majorna, Masthugget, Klippan, Sandarna, Kungsladugård, Änggården samt delar av Linné. Du kan lita på oss genom hela processen och vi strävar alltid efter att leverera det lilla extra. Välkommen att kontakta oss!

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 10 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bostadsrätt i Majorna av Emmy. Proffsigt och vänligt bemötande. Kändes tryggt att ha å göra med henne."
"Vi sålde vår landshövdingetrea genom Emmy och vi är jättenöjda. Vi ansträngde oss och hade själva ganska mycket åsikter om hur vi ville göra försäljningen och Emmy var väldigt lyhörd och såg lägenhetens möjligheter vilket jag tror bidrog till att vi blev nöjda med priset. Dessutom var hon alltid lika positiv och konstruktiv när vi hade oförutsedda komplikationer. Jag vill verkligen rekommendera henne! "
"Emmy har varit helt fantastisk genom hela säljprocessen. Hon såg potentialen i vår lägenhet, hade kreativa idéer för hur bostadens fördelar kunde lyftas fram till spekulanter, har hela tiden ansträngt sig för att gå oss till mötes i våra önskemål och har haft en god analytisk förmåga av marknaden. Kan varmt rekommendera Emmy och hennes kollegor! "
"Emmy Kröhnert hjälpte oss att sälja vår fina lägenhet i Kungsladugård. Servicen var över förväntan då hon både anpassade visningar för spekulanter, körde förhandsvisningar och hjälpte oss med rådgivning under vårt eget köp av nästa bostad. Då vi skulle iväg på semester ordnade hon också med bokning av visningsstäd och löste så att det fanns fräscha blommor i hela lägenheten. Vi är supernöjda med Emmys och Svensk Fastighetsförmedlings insats och kan varmt rekommendera henne och hennes kollegor!"
"Trevlig och förtroendeingivande."
"Vi har sålt en tvårummare på Klippan 1E i Göteborg. Mäklaren var professionell, drivande och samtidigt trevlig. Hon följde upp och avrapporterade regelbundet och vi kände oss avkopplade och trygga under den snabba processen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Göteborg Västra Centrum

Våra pågående försäljningar