Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Göteborg Västra Centrum

Ett litet kontor med stort engagemang.

Vårt mäkleri handlar om våra kunder och att göra det vi älskar. Att ett fint presentationsmaterial är viktigt när man säljer sin bostad tycker nog de allra flesta. Men det krävs mer än så för att nå ett toppresultat i varje affär. Vi vet att engagemang, driv, förhandlingsvana och affärsmässighet är avgörande för att få bästa möjliga pris och nöjda kunder. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi en mäklartjänst som passar just din situation.

Efter 10 år i branschen fick vi möjligheten att driva vår egen butik. Vår ambition är att vara bäst när det gäller tillgänglighet och flexibilitet. Vi kan våra gator och föreningar och jobbar lokalt för att kunna erbjuda dig ett gediget kontaktnät.

Med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke i ryggen kan vi erbjuda det bästa av två världar – det lilla mäkleriets personliga engagemang och det stora mäklarföretagets verktyg och resurser. Vi ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja. Vi arbetar med villor och bostadsrätter i Majorna, Masthugget, Klippan, Sandarna, Kungsladugård, Änggården samt delar av Linné. Du kan lita på oss genom hela processen och vi strävar alltid efter att leverera det lilla extra. Välkommen att kontakta oss!

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt lägenhet på Karl Johansgatan 92 Göteborg. trevligt bemötande, lätt att få tag på, svarar alltid i telefon. Nöjd på alla sätt o vis."
"Jag fick ett professionellt bemötande och mäklaren gav ett intryck av att vara mycket engagerad i sitt jobb. Min bostadrätt sålde en bra bit över förväntat pris. Jag vill verkligen rekommendera Emmy Kröhnert."
"Vi har köpt en lägenhet i Göteborg, Klippan. Vi har blivit trevligt bemött av mäklaren som också kunnat svara på de frågor vi haft. Det har också varit lätt att få kontakt med mäklaren och hon har varit tillmötesgående på alla sätt."
"Proffsigt genomförande, där Emmy med råge höll vad hon lovade."
"Vi sålde en lägenhet med hjälpa av Emmy. Vi är jättenöjda med allt; kommunikation, lyhördhet, resultat etc.. Allt har gått snabbt och enkelt med Emmys erfarenhet. Rekommenderas. "
"Köpt bostadsrätt i Majorna av Emmy. Proffsigt och vänligt bemötande. Kändes tryggt att ha å göra med henne."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Göteborg Västra Centrum

Våra pågående försäljningar