Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungälv? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungälv

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungälv skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 79 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett hus i centrala kungälv och ska sälja ett hus i Ytterby. Jag fick en bra känsla vid första mötet. Mäklarna levde upp till dom förväntningar vi hade. Hade bra koll på hus och område. Det funkar bra att jobba med dessa mäklare. "
"Bra och snabb affär, hjälpsam och bra kommunikation med säljaren och mäklaren. "
"Jag har köpt. Jag tycker Peter var mycket bra, han hade tålamod, var ärlig och saklig och vi kom bra överens överlag. Det gick att nå honom när som helst och han svarade snabbt tillbaka."
"Alexander valde jag efter att ha haft ett antal mäklare från andra firmor hemma hos mig. Han gav det bästa intrycket och valet visade sig vara det bästa! Ärligheten och återkopplingen under hela försäljningen, kunde inte varit bättre! Jag har både köpt och sålt några bostäder under min livstid och Alexander har utom tvekan varit den mest seriösa mäklare jag haft! Stora guldstjärnor till dig! Christina.E"
"..................................................."
"Jag följde RECOs betyg på mäklare i Kungälv och lät Alexander på SF, sköta min försäljning. Det blir ett kanon betyg från mig också. Proffsigt bemötande, glatt sinne och realistiska fakta med positiva målbilder! Som säljare är jag jätte glad över att allt gick smidigt och utan krångel. Feedback och informationen under försäljningsprocessen var kanon. Ett tryggt val med Alexander. //Dan.E"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungälv

Våra pågående försäljningar

Till toppen