Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungälv? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungälv

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungälv skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 94 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde ett hus - mkt bra och trevligt bemötande samt ett professionell agerande under hela processen. Bra jobbat Marie Engström!"
"Köpt villa Fantastiskt bemötande, lugn, kunnig och trevlig"
"Kan varmt rekommendera Alexander Pettersson som mäklare vid försäljning"
"Jag sålde min bostadsrätt genom Linn och är extremt nöjd, pålitlig, påläst och alltid tillgänglig. Kommer absolut använda mig av Linn igen om det skulle bli aktuellt."
"Fick utförlig information om hur en försäljning går till. Säljaren var trygg och kunnig i sin yrkesrolll så jag kände förtroende för honom. Han var engagerad och hade flera extravisningar av lägenheten. Han var lyhörd för mina åsikter samt att han gav sina synpunkter på ett professionellt sätt. Han var lätt att nå via mobil eller sms. Är mycket nöjd med mäklarens arbete. "
"Linn Jörnell har varit otroligt duktig och hjälpt mig på ett tryggt sätt att förmedla en insatslägenhet till mig. Jag fick ett väldigt bra förtroende för henne."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungälv

Våra pågående försäljningar