Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungälv? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungälv

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungälv skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 49 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Engagerad mäklare som gett oss mycket bra råd. Märks väl när folk brinner för sitt jobb och det gör verkligen Alex! //Sarah"
"Vi fick super bra hjälp, inget att klaga på. Vi hade aldrig sålt någon fastighet förut så vi lämnade över allt till Alexander och han skötte det med bravur. "
"En mycket engagerad person som för mig som eventuell säljare har visat ett stort intresse för mig och min situation och verkligen tagit sig tid att göra detta till något bra "
"Mathilda var väldigt proffessionell i sitt bemötande av oss som säljare. Hon lyssnade på våra behov och hjälpte oss att hitta vårat drömhem som köpare. Hon var även ett stöd för oss då vi letade ny bostad, vi kunde ringa och fråga om det var något vi undrade över. Supernöjda!"
"En mäklare med koll på läget! "
"En riktigt grym och duktig mäklare! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungälv

Våra pågående försäljningar

Till toppen