Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungälv? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungälv

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungälv skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 36 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mathilda e grym som mäklare. Fanns alltid där när man undrade något. Hon e svin skön som person med en glimten i ögat humor. Levde verkligen upp till alla mina förväntningar, å va hjälpsam när ja inte riktigt visste vad ja skulle göra. En toppen mäklare lätt sagt."
"Kunde inte haft en bättre mäklare, hon visade stort engagemang, lättsam o trevlig, höll kontakten kontinuerligt och lyssnade och fattade direkt hur vi som säljare ville ha upplägget. Jobbade snabbt o proffsigt och fick sålt vårt fantastiska hus till det pris vi begärde trots att det var en kommande försäljning, kanske berodde det på huset och dess läge men Marie Engström har en stor del i detta. Rekommenderar henne å det bästa!"
"Toppen bemötande från start till slut. Var en lång process där Marie höll oss uppdaterade hela tiden. "
"Redan vid vårt första möte upplevde vi Marie som en mycket engagerad och proffesionell person. Under processens gång blev det tydligt att vårt första intryck skulle bestå och förstärkas. Marie har visat att hon gör rimliga och professionella bedömningar, är superengagerad samt snabb och tydlig i återkoppling av information. Hon har i vår process visat på flexibilitet och vägar för att hitta lösningar som gjort oss väldigt nöjda som kund. Marie är alltid trevlig i sitt bemötande och vi kan varmt rekommendera ett samarbete med henne."
"Mycket bra mäklare Alexander Smidig o snabb affär ."
"Behövs inte sägas mer än perfekt arbete gjort av Alexander Pettersson "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungälv

Våra pågående försäljningar

Till toppen