Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1072 omdömen(1072 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Partille

Området har flera bobutiker
Hitta ditt närmaste kontor
Området har flera bobutiker

Fastighetsmäklare med koll på Partille

Letar du efter en mäklare som kan Partille – den lilla kommunen med både vackra grönområden och närheten till storstadspulsen i Göteborg. Våra mäklare kan hjälpa dig som funderar på att sälja din bostad med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt.

I Partille hittar vi flera små mindre samhällen som Sävedalen, det gamla brukssamhället Jonsered, Lexby och Öjersjö – känslan av att bo lantligt men mitt i stan. I de här områdena hittar du villor i både trä och tegel från tidigt 1900-tal men också nyproduktion. Populära områden för både barnfamiljer och par. Här ligger Kåsjöbadet, Partille Arena och Triumf glass för att bara nämna några kända landmärken. Lexby och Mellby är populära radhusområden med mycket naturupplevelser i närområdet. Här finns härliga berg att klättra i, Humlebadet, du kan besöka fåren i Lexby eller köpa färsk mjölk direkt från Kåhögs gård. För den som gillar sport så ligger även Nordens största multisportsarena i närheten, Serneke Arena. Är det en lägenhet i Partille du letar efter kan du hitta den i mysiga Björndammsterassen, eller runt  Vallhamra torg. I båda dessa områden bor du med nära till allt – stad, service och natur.

Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja ditt hus eller bostadsrätt i Partille, med omnejd, att få ut det mesta av affären samt dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Vi hjälper dig med ditt boende i Partille

Tack vare att flera av våra medarbetare bor, i de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har varit verksamma i området länge och har därmed skapat ett stort spekulantregister, en trygghet för både köpare och säljare. Vi har även koll på stadens smultronställen som de vackraste badplatserna och de bästa svampställena. För vårt hjärta slår lite extra för vår kommun – Partille. Vi kan helt enkelt området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären.

Så oavsett om du är nyfiken på det växande området Öjersjö, bara femton minuter från centrala Göteborg, eller det historiska brukssamhället Jonsered, så är varje kund och affär unik och försäljningen anpassas därefter. Med utgångspunkt från vår bobutik i Sävedalen strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Partille. Välkommen in för rådgivning i just din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Partille och i resten av Sverige. Välkommen till oss i Partille!

Omdömen från kunder i Partille

2023-11-19
Caroline visar mycket stor empati, hon har stor kunnighet och hon är mycket proffsig. Vi hade tur som fick Caroline som vår mäklare.
Roland N
2023-11-17
Har blivit bemötta på ett mycket proffsigt sätt. Hon har varit lugn, lyssnat in våra önskemål, positiv, kunnig, rak och vi har haft största förtroende för Caroline
Marita N
2023-11-10
Super kommunikation snabb med svar på frågor och hur vi ska lägga upp försäljningen.
Jesper L
2023-11-09
Angela är en proffsig mäklare med ett behagligt sätt, lätt att kommunicera med och som helt mötte upp mot mina förväntningar
Jörg R
2023-11-08
Daniel var alltid tillgänglig och hade ett mycket bra bemötande. Processen kändes bra, även när det kom up frågetecken.
Jenny N
2023-10-27
Vi upplevde Daniel som väldigt lugn och behaglig, inte alls så ”säljig” som mäklare annars generellt kan vara. Han kändes proffsig och närvarande. Vi är mycket nöjda.
Sarah A
2023-10-22
Mycket kompetent, positiv och trevlig! Trots en tuff och orolig marknad så kände man sig trygg med Angela. Bra råd och bra stöttning genom hela processen!
Tobias J
2023-10-20
Bra bemötande, smidigt och hålla kontakt med Daniel.
Kuang Chong Alfred L
2023-10-18
Hon är mycket hjälpsam, trevlig och snäll
Asieh A
2023-10-17
Mycket professionellt bemötande och hantering av försäljningen. Rakt på sak och inga onödiga diskussioner eller ställningstaganden. Effektiv och cool. Stor bransch kunskap och gav realistiska förväntningar. Snabb återkoppling. Äve...
Annica L
2023-10-13
Han var lugn och ordningsam. Tillmötesgående och profisionell. Fick processen att kännas tygg.
Michael K
2023-10-09
Mycket trevlig och professionell mäklare.
Carita N

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Partille

Hitta hit

Bobutiker Partille (2)

Tidigare försäljningar i Partille

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB