Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Partille, Utby och östra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Partille kommun, Utby eller östra Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Partille är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning.

Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret har ett lidelsefullt intresse av bostadsaffärer vilket ger dig hög kvalitet och god service.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 135 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande. Tillgänglig. Effektiv och snabb. Vi är nöjda."
"Jag och min sambo köpte en lägenhet. Mäklaren var väldigt lyhörd och tillmötesgående. Bland annat så gav hon oss en förhandsvisning då vi skulle åka på semester under den ordinarie visningsdagen, något vi verkligen uppskattade. Hon var även bra på att uppdatera oss om utvecklingen av budgivningen och var snabb på att boka in ett möte för kontraktsskrivning. Sammantaget har vi haft en positiv upplevelse av mäklaren. "
"Jag sålt min lägenhet och är väldigt nöjd med min mäklaren. Hon hade bra bemötande o väldigt noga att informera oss hela tiden. Hon gjorde ett bra jobb från sig. Vi var väldigt glada att jobbade med henne."
"Sålt min villa, försökte först med en annan mäklare utan framgång. Denna gången gick det mycket bättre. Hade höga förväntningar men dessa infriades, nöjd med allt!"
"Fick hjälp att sälja min fars lägenhet, en tvårummare i Sävedalen efter hans bortgång. Alexandra, mäklaren har varit väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande. Kunnig och stödjande med tips om stylist, städ- och flyttfirma och annat kring försäljningen som har underlättat för mig som säljare. Jag är väldigt nöjd med allt från första mötet till försäljningen och efterföljande saker som skall ombesörjas. Tusen tack, så långt!"
"Radhus i Partille. Mäklaren är en gullig och vänlig person. Hon återkopplade alltid på alla frågor man hade snabbt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Partille/Gbg Östra

Våra pågående försäljningar