Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Partille och östra Göteborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Partille kommun, Utby, Kortedala, Kviberg, Bergsjön, Hjällbo, Angered, Gårdsten, Gunnilse eller Olofstorp? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra har mäklarna med koll på hela processen från att hitta köpare, till värdering och försäljning av din bostad. Kontakta Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret har ett lidelsefullt intresse av bostadsaffärer vilket ger dig hög kvalitet och god service.

Genom våra satsningar 2016, på bred digital marknadsföring vågar vi säga att din bostad når 300 % fler spekulanter än tidigare! Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionellt och vänligt bemötande. Vi fick en bra relation direkt. Var engagerad och svarade alltid snabbt på mail och telefonsamtal. Mycket tillgänglig. Kunnig om närområdet. Kan inte bli bättre! Vi är mycket nöjda."
"Förtroendegivande lättsam och trevlig, om tillfället skulle återkomma gällande fastighetsförsäljning vill vi gärna återkomma till Leif Nilsson"
"Mycket nöjd. Proffsigt bemötande och hantering av allt."
"Leif Nilsson har från första till sista mötet haft mitt fulla förtroende. Det första mötet präglades av ett bemötande som gjorde att jag, utan krav, fick en noggrann och tydlig genomgång av hela processen under en försäljning. Leif var väldigt tydlig med att jag alltid kunde återkomma med frågor och funderingar under tiden. Min spontana känsla var att om jag blir så väl omhändertagen, så kommer också köpare känna sig sedda och väl bemötta. (Jag var i kontakt med 3 andra mäklare, Leif gav mig inte det högsta utgångsbudet). Under försäljningens gång har Leif fortsatt haft samma professionella bemötande och hållit mig underrättad om viktiga detaljer. Leifs kunskaper och erfarenhet visade sig inte minst vid sista mötet med köparna under tillträdesdagen. En tänkt timmesförhandling drog ut på tiden och slutade i 6 timmars förhandling där Leif i stort sett skötte all kommunikation med den äran! Jag är otroligt glad och tacksam över att jag valde Leif Nilsson, Svensk Fastighetsförmedling, som min mäklare och kan å det varmaste rekommendera honom! Med vänlig hälsning Carina Larsson"
"Evelina var både trevlig och tillmötesgående. Och fixade en bra affär."
"Mäklaren var väldigt professionnellt och hjälpsam med praktiska och administrative grever. Vi fick et bra pris av vår lägenhet tack vare mäklarenstips."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Partille/Gbg Östra

Våra pågående försäljningar

Till toppen