Hoppa till innehåll

Mäklare i Partille

4,7  (695 omdömen)

Mäklare i Partille

4,7  (695 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Partille

Letar du efter en mäklare som kan Partille – den lilla kommunen med både vackra grönområden och närheten till storstadspulsen i Göteborg. Våra mäklare kan hjälpa dig som funderar på att sälja din bostad med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt.

I Partille hittar vi flera små mindre samhällen som Sävedalen, det gamla brukssamhället Jonsered, Lexby och Öjersjö – känslan av att bo lantligt men mitt i stan. I de här områdena hittar du villor i både trä och tegel från tidigt 1900-tal men också nyproduktion. Populära områden för både barnfamiljer och par. Här ligger Kåsjöbadet, Partille Arena och Triumf glass för att bara nämna några kända landmärken. Lexby och Mellby är populära radhusområden med mycket naturupplevelser i närområdet. Här finns härliga berg att klättra i, Humlebadet, du kan besöka fåren i Lexby eller köpa färsk mjölk direkt från Kåhögs gård. För den som gillar sport så ligger även Nordens största multisportsarena i närheten, Serneke Arena. Är det en lägenhet i Partille du letar efter kan du hitta den i mysiga Björndammsterassen, eller runt  Vallhamra torg. I båda dessa områden bor du med nära till allt – stad, service och natur.

Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja ditt hus eller bostadsrätt i Partille, med omnejd, att få ut det mesta av affären samt dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Vi hjälper dig med ditt boende i Partille

Tack vare att flera av våra medarbetare bor, i de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har varit verksamma i området länge och har därmed skapat ett stort spekulantregister, en trygghet för både köpare och säljare. Vi har även koll på stadens smultronställen som de vackraste badplatserna och de bästa svampställena. För vårt hjärta slår lite extra för vår kommun – Partille. Vi kan helt enkelt området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären.

Så oavsett om du är nyfiken på det växande området Öjersjö, bara femton minuter från centrala Göteborg, eller det historiska brukssamhället Jonsered, så är varje kund och affär unik och försäljningen anpassas därefter. Med utgångspunkt från vår bobutik i Sävedalen strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Partille. Välkommen in för rådgivning i just din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Partille och i resten av Sverige. Välkommen till oss i Partille!

Omdömen från kunder i Partille

Nasrin Y
Nasrin Y
2022-08-09
Detta var min första lägenhets som jag köpte och jag är glad att jag hade Frida som mäklare. Hon är en pärla!
Mukundan D
Mukundan D
2022-08-08
Very friendly and will answer all your questions, approachable and will help you to get a viewing on your convenient time, very transparent

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Partille

Hitta hit

Bobutiker Partille (1)

Tidigare försäljningar i Partille

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.