Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Partille, Utby och östra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Partille kommun, Utby eller östra Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Partille är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning.

Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret har ett lidelsefullt intresse av bostadsaffärer vilket ger dig hög kvalitet och god service.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 116 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Som säljare fick jag från dag 1 ett mycket trevligt och professionellt bemötande av Aleksandra! I en småtrög och försiktig marknad hade Aleksandra efter knappt en vecka hittat köpare och jag kunde inte vara mer nöjd. Mina förväntningar uppfylldes med råge. Rekommenderas starkt! "
"*Jag köpte en bostadsrätt. *Affären gick snabbt och smiddigt. *Mäklaren var trevlig,kunnig och gav ett väldigt gott intryck. *Jag är väldigt nöjd med allt som rörde hela köpet. "
"Korrekt, initierad, omsorgsfull, lugn men drivande och överträffade våra förväntningar. Ordnade raskt kontakt mellan säljare och köpare."
"Vi har sålt vår lägenhet på fyra rum, bemötandet av mäklaren var utmärkt, vi är mer än nöjda. Mäklaren levde upp till alla förväntningar, hon gjorde arbetet mycket enkelt för oss. Jätte bra!"
"Vi har köpt en lägenhet i bostadsföreningen Sandfallet. Mäklare vi träffade var mycket trevlig och hjälpsam så vi tyckte att vi fick god kontakt genast och bra information om lägenheten. Hon var mycket hjälpsam under hela processen av köpet."
" Bra, mycket trevlig och gav ett sansat bemötande. Hon var proffsig i det mesta."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Partille/Gbg Östra

Våra pågående försäljningar