Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Partille, Utby och östra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Partille kommun, Utby eller östra Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Partille är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning.

Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret har ett lidelsefullt intresse av bostadsaffärer vilket ger dig hög kvalitet och god service.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 97 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Med stor hjälp av vår mäklare har vi sålt vårt radhus och vi kan med tacksamhet rekommendera honom"
"Försäljning av villa Är väldigt nöjd med försäljningen av vår bostad. Allt från det första mötet med mäklaren till kontraktskrivning har gått väldigt smidigt. Vill Tacka Per och Johanna för att de har gjort ett fantastiskt jobb!"
"Sålt villa vid en tidpunkt då markanden stod nästan still men tack vare våra duktiga mäklare fixade det sig till slut. Vi är mycket nöjda med hur mäklarna hanterade vår försäljning och på det professionella sätt de stöttade oss när försäljningen blev svårare än vi hade förväntat oss."
"Jag skulle sälja min lägenhet i Kortedala och var lite rädd att jag inte skulle få sålt den i tid och få rätt pris. Men Aleksander sa att den kommer bli såld och stod för att jag kommer få rätt pris. Hon fixade en förhandsvisning och sålde den till de priser jag ville ha. Hon är grym!! Rekommenderar henne starkt till alla. "
"Villa i Göteborg. Vi blev mycket väl bemötta, fick en visning samma dag trots att den officiella visningen redan hade varit. Vår mäklare gav ett effektivt, trevligt och trovärdigt intryck. "
"Sålt 3-rums bostadsrätt. Bra bemötande, dock något forcerat. Att på ett smidigt sätt få sålt lägenheten till ett bra pris. Försäljningen förlöpte enligt planen och blev snabbt såld till köpare och till ett pris som jag var nöjd med. Tack Karolina du skötte det bra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Partille/Gbg Östra

Våra pågående försäljningar

Till toppen