Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Partille, Utby och östra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Partille kommun, Utby eller östra Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Partille är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning.

Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret har ett lidelsefullt intresse av bostadsaffärer vilket ger dig hög kvalitet och god service.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 107 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte precis en lägenhet i Sävedalen av svensk fastighetsförmedling, mäklare Karolina Järvholm. Enkel o prata med och smidig affär = bra mäklare 👍🏼. Rätt information gör att upplevelsen blir bra, denne mäklare är kunnig i sin sak och det tycker jag är mycket bra. Med vänlig hälsning, G.L"
"Smidig försäljning av villa i bergsjön, mäklaren Per Brännmark var enkel att prata med, förklarade det vi undrade över och var snabb på att åter koppla vid frågor som kom upp,"
"Per Brännmar agerade mycket proffesionellt vid försäljning av vår villa i Sävedalen. Marknadsläget förändrades till det sämre under säljperioden men med finess blev slutresultatet helt ok. Ger Per och Svensk Fast i Partille / Sävedalen högsta betyg från första bemötande //Lennart Eldh"
"Aleksandra hjälpte mig att sälja min lägenhet i en marknad där det va väldigt svårt.Trots detta på hon ner tid och fortsatte kämpa och uppmuntrade mig hela vägen tills den va såld! Otroligt glad och tacksam att hon va min mäklare, finns bara positiva saker att säga om henne!"
"En 2 planskilda i Partille’hat vi sålt. Per Brenner har skött det exemplariskt med sitt kunnande och sitt trevliga sätt.Vi ät verkligen nöjda ned honom. Vi hade bra förväntningar att det skulle bli sålt.Per Brenner har har förverkligat detta.. Hälsningar Lena Nyström "
"Vi har sålt Storegärden 139 PerBrännmar är en mycker bra m mäklare över våra förväntningar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Partille/Gbg Östra

Våra pågående försäljningar