Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i sydvästra Göteborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden i sydvästra Göteborg, från Hovås-Brottkärr ner till södra Särö

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i sydvästra Göteborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst kan våra områden mycket väl och vi hjälper er gärna att hitta just er drömbostad. Vare sig du vill ha stor trädgård, balkong, garage, havsutsikt eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara ni som bestämmer!

Här har vi nära till hav och salta bad, samtidigt som Sandsjöbackas naturreservat erbjuder underbar natur med sjöar och vackra skogar. Trevliga och personliga restauranger såsom Blomstermåla och Särö Golfkrog är härliga samlingsplatser för god mat och glada skratt. Det finns även ett brett utbud av bla affärer, apotek, vårdcentraler, barnomsorg och gym.

Vår lokalkännedom och gedigna erfarenhet har lett oss fram till ett effektivt och ärligt arbetssätt som har resulterat i många lyckade affärer genom åren med mycket nöjda kunder. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra produkter som vi på Svensk Fastighetsförmedling erbjuder, exempelvis den populära försäkringen Varudeklarerat, bolån via SEB och mycket mer. Allt för att ni ska få en trygg och säker bostadsaffär!  

Hjärtligt välkommen till oss på Kungsporten 6E

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 83 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jakob Franzon är en väldig professionell och tålmodig mäklare! Hans sätt att bemöta människor i sitt yrke är i toppklass! Rekommenderar Jakob varmt. "
"Köpte en bostadsrätt av Jakob. Kanonbra bemötande och otroligt professionell. Jag är väldigt nöjd och kommer definitivt använda mig av honom när jag ska sälja framöver. "
"Jakob sålde vår lgh. Väldigt duktig och mycket bra kommunikation mellan säljare och mäklare! Jakob levde upp till alla förväntningar (bra kommunikation, bra respons och höll oss uppdaterade) och mycket mer! Skulle rekommendera Jakob till alla som funderar på att sälja! 5 stjärnor (av 5 möjliga)!"
"Jakob har med ett stort engagemang och proffsighet hjälp oss att sälja vår lägenhet i Nya Hovås. Vi kan varmt rekommendera honom för kommande affärer. Vi är mycket nöjda!"
"Jag har köpt ett renoverings objekt på ett fantastiskt läge. Blev mycket bra bemött och mäklaren klargjorde vad som var säljarens åtagande på ett bra sätt."
"Proffsigt och vänligt togs vi omhand. Svårt blev enkelt. Kan varmt rekommenderas. Sålt radhus"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på sydvästra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen