Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i sydvästra Göteborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden i sydvästra Göteborg, från Hovås-Brottkärr ner till södra Särö

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i sydvästra Göteborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst kan våra områden mycket väl och vi hjälper er gärna att hitta just er drömbostad. Vare sig du vill ha stor trädgård, balkong, garage, havsutsikt eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara ni som bestämmer!

Här har vi nära till hav och salta bad, samtidigt som Sandsjöbackas naturreservat erbjuder underbar natur med sjöar och vackra skogar. Trevliga och personliga restauranger såsom Blomstermåla och Särö Golfkrog är härliga samlingsplatser för god mat och glada skratt. Det finns även ett brett utbud av bla affärer, apotek, vårdcentraler, barnomsorg och gym.

Vår lokalkännedom och gedigna erfarenhet har lett oss fram till ett effektivt och ärligt arbetssätt som har resulterat i många lyckade affärer genom åren med mycket nöjda kunder. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra produkter som vi på Svensk Fastighetsförmedling erbjuder, exempelvis den populära försäkringen Varudeklarerat, bolån via SEB och mycket mer. Allt för att ni ska få en trygg och säker bostadsaffär!  

Hjärtligt välkommen till oss på Kungsporten 6E

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 57 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren har varit extremt serviceinriktad och har kunnat svara på alla våra frågor. Processen har gått smidigt och snabbt. Vi tycker att mäklaren har gjort ett mycket bra jobb. "
"Vi fick ett positivt och förtroendeingivande bemötande, när vi tog kontakt med P.O. Bengtsson. Vi har fått en utmärkt handledning genom hela försäljningsprocessen.Vi har uppnått det resultat som vi hoppades. Vi har uppskattat hans kunnighet och sociala begåvning. Hans lyhördhet inför våra behov har varit mycket välgörande. Vårt slutomdöme om denne mäklare kan inte bli annat än högsta möjliga betyg."
"Vi är väldigt nöjda och tycker att PO är riktigt duktig på att skapa förtroende. Tack, Sarah o Björn"
"Vi är synnerligen nöjda med hur Birgitta Bergkvist hjälpte oss vid försäljningen av vår fastighet och skall med glädje rekommendera henne , när tillfälle bjuds."
"Peo levererade drivkraft och trygghet genom hela affären. Både säljare och köpare känner sig nöjda. Dessutom var han påhittig när det gällde att lösa utmaningar som uppkom i affärens slutskede."
"Hej Lisa Du är verkligen proffs. Man kan inte önska sig bättre bemötande. Som köpare är det bra att känna att man är viktig. Kunskap om objektet som vi nu har köpt betyder också mycket, plus att få hjälp med olika praktiska detaljer som dyker upp. Vi är mycket nöjda."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på sydvästra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen