Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i sydvästra Göteborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden i sydvästra Göteborg, från Hovås-Brottkärr ner till södra Särö

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i sydvästra Göteborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst kan våra områden mycket väl och vi hjälper er gärna att hitta just er drömbostad. Vare sig du vill ha stor trädgård, balkong, garage, havsutsikt eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara ni som bestämmer!

Här har vi nära till hav och salta bad, samtidigt som Sandsjöbackas naturreservat erbjuder underbar natur med sjöar och vackra skogar. Trevliga och personliga restauranger såsom Blomstermåla och Särö Golfkrog är härliga samlingsplatser för god mat och glada skratt. Det finns även ett brett utbud av bla affärer, apotek, vårdcentraler, barnomsorg och gym.

Vår lokalkännedom och gedigna erfarenhet har lett oss fram till ett effektivt och ärligt arbetssätt som har resulterat i många lyckade affärer genom åren med mycket nöjda kunder. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra produkter som vi på Svensk Fastighetsförmedling erbjuder, exempelvis den populära försäkringen Varudeklarerat, bolån via SEB och mycket mer. Allt för att ni ska få en trygg och säker bostadsaffär!  

Hjärtligt välkommen till oss på Kungsporten 6E

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 112 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lisa var en mycket förtroendegivande och angenäm bekantskap, som skötte vårt uppdrag på ett seriöst och hjälpsamt sätt. Tack!"
"* Enplans villa med källare i Särö. * Bemötande; positivt, kunnig, trevlig, glad, ingav förtroende, alltid lätt att få kontakt med * Förväntningarna var att sälja vårt hus snabbt och få vägledning av mäklaren. Mäklaren levde upp till våra förväntningar till 100 % * Vi är mycket nöjda med den snabba försäljningen, en stor eloge till mäklaren "
"Trevligt bemötande, kunnig och alltid lätt att få tag på."
"Proffsigt utan att vara kyligt Vi kramades gött som en göteborgare säger Må väl och arbeta lugnt Hälsar ROBERT med ASTRID i det nya paradiset! "
"Sålt en tomt. Väldigt bra kundbemötande av mäklaren som ansvarade för hela processen. Kontinuerlig kunduppföljning och uppdatering. Förväntningarna var att det skulle gå smidigt, enkelt och respektfullt. Detta är jag säker på att mäklaren höll till. Rekommenderar svensk fastighetsförmedling för de områden de har sina huvud kundgrupper i. "
"Vi tog kontakt med kontoret i Kungsporten när vi önskade sälja vårt hus i Kullavik. Vi blev mött av en trevlig och entusiastisk mäklare, Lisa Stafsing. Inte bara värkar hon vara mycket duktig, men det som man som kund önskar sig är att få förtroende för sin mäklare. Det tror jag både säljare och köpare kan tycka om Lisa. Hun fik huset sålt på kort tid med hårt arbete. Vi är förnöjda med hennes insats och jag tror att det är köparen också. Vi tackar Lisa för hjälpen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på sydvästra Göteborg

Våra pågående försäljningar