Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lerum

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lerum? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Våra Mäklare kan Lerum

Vi är ett sammansvetsat gäng med stor bostadskunskap och mäklarerfarenhet på bostadsbyten i Lerums kommun. Vi känner till området mycket väl och hjälper dig mer än gärna att hitta din drömbostad. Stor trädgård, balkong, garage eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara du som bestämmer! Vårt mål är att Svensk Fastighetsförmedling skall vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer.  

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll.

Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 11 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag fick ett mycket bra och seriöst bemötande från första stund. Mäklaren levde upp till mina förväntningar och husförsäljningen gick snabbt och smidigt. Bilderna på huset blev mycket fina och marknadsförningen skötte mäklaren mycket bra."
"Elise är trevlig, kunnig och engagerad. "
"Har alltid anlitat Svensk fastighetsförmedling när jag har sålt ! Är så otroligt nöjd med all fin hjälp och kontakten mellan mig och mäklaren har vart suverän! Super nöjd! "
"Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Kunnig och hade svar på våra frågor. Vi rekommenderar honom varmt till våra bekanta som går i säljartankar."
"Min mäklare vill jag ge världens största bukett med rosor han har allt en mäklare ska ha.Kommer rekomendera honom till alla jag känner som ska sälja även jag själv om jag ngngång ska sälja igen så finns de bara en "Fabbe""
"Vår upplevelse av Fabrizio Messina som mäklare har varit över all förväntan. När man efter ett beslut om att sälja sitt hem och börja på nytt någon annanstans , i en ny fas, kändes det för oss som en djungel vad gäller mäklarvärlden. Vi beslutade oss för att välja fabrizio som vår mäklare efter en bra magkänsla och det beslutet har vi inte ångrat en sekund . Fabrizio har med sitt varma sätt, trygga intryck och sin otroliga proffsighet guidat oss igenom vår försäljning på ett fantastiskt sätt! Hade det inte varit för att vi nu flyttar till annan ort så hade vi tveklöst tagit kontakt med Fabrizio igen vid vår nästa försäljning! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lerum

Våra pågående försäljningar

Till toppen