Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 441 omdömen(441 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Lerum

Lediga tider: tor 25/7 och fre 26/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Lerum

Letar du mäklare i Lerum? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Lerum.

Våra mäklare kan Lerum

Vi är ett sammansvetsat gäng med stor bostadskunskap och mäklarerfarenhet på bostadsbyten i Lerums kommun. Vi känner till området mycket väl och hjälper dig mer än gärna att hitta din drömbostad. Stor trädgård, balkong, garage eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara du som bestämmer! Vårt mål är att Svensk Fastighetsförmedling skall vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer.  

Titta in till oss

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll.

Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.

Omdömen från kunder i Lerum

2024-07-13
Elise är engagerad och tydlig i sin roll som mäklare utan att skönmåla en försäljning vilket vi uppskattar. Alltid nåbar och vi fick tät och saklig info från början tills försäljningen var klar. Därför kan vi varmt rekommendera ...
Gun-Britt L
2024-06-30
Jag kände att jag blev bra bemött och fick en bra upplevelse när jag var på visning vid huset. Jag tyckte jag fick bra förklarat om huset osv samtidigt som det inte varit några problem med att hålla kontakt efter visningen.
Daniel P
2024-06-26
Tycker att Sofia har varit bra genom hela processen, från visning till köp😀 Hon var så bra att vi valde henne till att sälja vårt boende .
Angelica G
2024-06-19
Mycket gott bemötande av Fabrizio. Han är inlyssnande, lyhörd och kunnig. Vi hade höga förväntningar på Fabrizio och han har levt upp till dessa. Vi köpte vårt nuvarande hus av Fabrizio och när vi skulle sälja kändes det självklar...
Sara G
2024-06-19
Vi kände en viss stress över försäljningen då det plötsligt blev ganska akut att få sålt fastigheten. Sofia guidade oss igenom processen på ett väldigt professionellt sätt. Alltid snabba svar, både till oss och spekulanter. Alltid...
Stefan J
2024-06-16
Elise var snäll och erfaren att hantera ärendet. Jag var helt nöjd med henne tillsammans med min dotter. Hon besvarade alla våra frågor med en professerad nivå.
Janos B
2024-06-13
Vi har både köpt huset av Fabrizio och nu även sålt det med hjälp av Fabrizio. Vi är mycket nöjda med såväl köpet som jobbet Fabrizio och hans team på Svensk Fastighetsförmedling gjort genom processen med att sälja huset. Bra råd ...
Patrik G
2024-06-13
Professionell, trevlig och hjälpsam.
Filip F
2024-06-10
En väldig kompetent mäklare, lyhörd, kommer med egna förslag och förklarar varje steg i försäljning processen. Trevlig och lugn.
Anna G
2024-06-09
Mäklaren har upfyld vara förväntningar.
Stanislaw G
2024-06-09
Kompetent, serviceinriktad, effektiv. Bra bemötande. Motsvarade våra förväntningar.
Åsa W
2024-06-08
Ett varmt och samtidigt professionellt bemötande. Jag förväntade mig att mäklaren skulle guida mig genom försäljningsprocessen, och den förväntan uppfylldes Mäklaren var professionell, och med en ödmjukhet, där hon rådfrågade ko...
Helene R
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Vi har koll på Lerum

Hitta hit

Bobutiker Lerum (1)

Tidigare försäljning i Lerum

Samarbetspartners

Fjällmans juridik

A-hus

Marbodal Göteborg

Gothia Cup

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling