Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lerum

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lerum? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Våra Mäklare kan Lerum

Vi är ett sammansvetsat gäng med stor bostadskunskap och mäklarerfarenhet på bostadsbyten i Lerums kommun. Vi känner till området mycket väl och hjälper dig mer än gärna att hitta din drömbostad. Stor trädgård, balkong, garage eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara du som bestämmer! Vårt mål är att Svensk Fastighetsförmedling skall vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer.  

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll.

Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 51 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi sålde vår villa i Lerum med mäklare Elenor Fehrm. Från start till mål var hon tydlig, tillmötesgående, professionell och effektiv. Vi kände oss verkligen i trygga händer. Lätt att få tag på när helst det behövdes. En snabb och effektiv försäljning hela vägen. Kan verkligen rekommendera Elenor och svensk fast. "
"Elenore är väldigt tillgänglig alltid och förklarar allt väldigt pedagogiskt. Kan varmt rekomendera Elenore som mäklare!"
"Väldigt nöjd med mitt val av mäklare."
"Har sålt vår mammas bostadsrätt. Vänligt och proffsigt bemötande. Snabbt och effektivt!"
"Jag och min fru har nyligen köpt en bostadsrätt i markplan Lerum. Mäklaren Elise Pettersson bemötte oss på ett föredömligt sätt och vi är mycket nöjda med hennes insats. Vi rekommenderar både henne och Svensk Fastighetsförmedling i Lerum! "
"Jag och min man har nyligen köpt en bostadsrätt i markplan i centrala Lerum. Mäklaren Elise Pettersson bemötte oss på ett både proffsigt och personligt sätt och slutförandet av affären skedde snabbt och effektivt. Vi kan verkligen rekommendera henne och Svensk Fastighetsförmedling i Lerum! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lerum

Våra pågående försäljningar