Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lerum

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lerum? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Våra Mäklare kan Lerum

Vi är ett sammansvetsat gäng med stor bostadskunskap och mäklarerfarenhet på bostadsbyten i Lerums kommun. Vi känner till området mycket väl och hjälper dig mer än gärna att hitta din drömbostad. Stor trädgård, balkong, garage eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara du som bestämmer! Vårt mål är att Svensk Fastighetsförmedling skall vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer.  

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll.

Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt bostadsrätt. Ansvarig mäklare har agerat med föredömlig professionalism och vägt våra önskemål mot hennes expertis på en mycket bra sätt. Bilder och beskrivning av bostad lockade väldigt många intressenter och slutpriset hamnade på vad vi hade som target. Detta trots en lite sviktande bostadsmarknad. Vi är mycket nöjda och rekommenderar verkligen mäklaren!"
"Jag har precis sålt mitt radhus med en förhandsvisning. Jag är väldigt nöjd med bemötandet från mäklaren Elenor Fehrm som tagit hela försäljningen på ett proffesionellt sätt. En personlig mäklare jag kan rekommendera. 5 stora badbollar till Elenor för sitt engagemang 🏡 / jens"
"Har precis köpt vår första bostadsrätt med hjälp av en underbar mäklare. Blev alltid bemött på ett bra sätt redan från visningen till kontraktsskrivningen. Vi är oerhört nöjda!! "
"Flott behandling. Informativt og ryddig. "
"Elise Pettersson är den absolut bästa mäklaren som finns. Jag kan varmt rekommendera henne och hennes medarbetare. Proffsig ,raka besked och mycket kunnig . Så nöjd"
"Vi sålde vår villa med hjälp av Elenor på Svensk fastighetsförmedling i Lerum. Vi upplevde att vi kunde ha en öppen och rak kommunikation med Elenor som lyssnade till våra önskemål och funderingar kring försäljningen av vårt hus. Försäljningen gick smidigt och det kändes tryggt. Vi blev mycket nöjda med resultatet. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lerum

Våra pågående försäljningar

Till toppen