Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lerum

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lerum? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Våra Mäklare kan Lerum

Vi är ett sammansvetsat gäng med stor bostadskunskap och mäklarerfarenhet på bostadsbyten i Lerums kommun. Vi känner till området mycket väl och hjälper dig mer än gärna att hitta din drömbostad. Stor trädgård, balkong, garage eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara du som bestämmer! Vårt mål är att Svensk Fastighetsförmedling skall vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer.  

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll.

Du får även tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 40 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt bostad blev bemött på ett bra sätt. Förväntningarna blev som jag hoppats på,och mäklaren levde upp till dem. Trevlig och proffsig"
"Vi har köpt en brf lägenhet och sålt en villa i Lerum. Mäklaren har stor kunskap om objekten och arbetar med stor snabbhet och säkerhet, snabb återkoppling och besked. Driver processen framåt i rask takt utan att orsaka stress. Vi är mycket nöjda med mäklarens arbete och resultat."
"Sålt ett radhus, bemötandet har varit utmärkt. Behövde mycket hjälp och det fick jag. Allt har fungerat utmärkt. Med vänlig hälsning Asta Westh"
"Elenor var mäklare för det hus vi köpt. Mycket bra, informativ och lättillgänglig. Trevlig och svarade på alla våra frågor,ä och tog reda på det hon inte hade svar på. Väldigt bra helt enkelt. 😊"
"Elise Pettersson Ang. försäljning Tranbärsvägen 33, Floda Oryd 1:110 Har på alla sätt blivit bemött professionellt av Elise. Hon är kunnig och tillmötesgående. All dokumentation i samband med försäljningen har skett på ett proffsit sätt. Med vänlig hälsning Lennart Magnusson"
"Köpt bostad. Proffsigt och väldigt bra service! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lerum

Våra pågående försäljningar