Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eslöv

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eslöv

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Vi arbetar för att hålla en så hög servicegrad som det bara går och att ta oss tid med både köpare och säljare. Affärsrelationer bygger förtroende och även om en fastighetsaffär är en stor och viktig händelse i livet skapar vi utrymme för personlighet.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Utmärkt service, stor kunskap i sitt arbete med erfarenhet som gör att det känns tryggt att sälja/köpa sin bostad. Väldigt bra bemötande. Vi är mycket nöjda!"
"Jag har köpt ett hus , och mäklare var hela tiden i kontakt med köpare och utvecklas detta en positiv sida hos mig samt jag fick alla svar angående köpet . Jag mycket nöjd med hela processen . "
"Köpt Malmgatan 10 Tycker det har fungerat utmärkt med mäklaren Bodil Hedenborg Ska jag klaga på något så är det Jag tyckte att Bodil H pratar lite fort men det går ju att fråga om man inte uppfattar vad hon säger Vi är väldigt nöjda med Bodil H"
"120 procent tilfreds. Hun har været så god;)"
"Bodil Hedenborg är en erfaren, strukturerad och väldigt proffesionell i sitt arbete. Hon har också en väldigt bra social förmåga att skapa en relation mellan kund och mäklare. Hon lever upp till alla förväntningar vi hade vid försäljning av Synålsvägen 15, Eslöv. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Bodil som din mäklare i framtiden. Arne & Camilla Alfons"
"En mäklare med rutin och god insikt i marknaden. Alltid trevlig i alla möten och telefonsamtal. Ordning och reda på alla papper och tillstånd. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eslöv

Våra pågående försäljningar

Till toppen