Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eslöv

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eslöv

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Vi arbetar för att hålla en så hög servicegrad som det bara går och att ta oss tid med både köpare och säljare. Affärsrelationer bygger förtroende och även om en fastighetsaffär är en stor och viktig händelse i livet skapar vi utrymme för personlighet.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 49 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Helt nöjd! Väldigt enkelt och mäklaren skötte allting. Väldigt bra bemötande och förtroendeingivande! Rekommenderas! "
"Har träffat Bodil på mer än en visning hon har haft och möter en alltid med ett leende och utstrålar en värme Hon motsvara alla mina förväntningar med korrekta svar och vet hon inte så kollar hon upp och återkommer. Sköter verkligen sitt jobb på ett proffsigt sätt Detta är en mäklare som jag varmt kan rekommendera till er som skall sälja eller köpa"
"Köpt en villa i Eslöv. Bodil hade ett mycket trevligt bemötande och var hjälpsam under hela processen. "
"Sålt villa i Eslöv. Från först stund ett professionellt bemötande. Levererat det som utlovades. Klar och tydlig med vad som gäller. Inger förtroende. Trevlig personal i övrigt som hjälpte till när det behövdes. Rakt igenom en trevlig upplevelse att låta Bodil ta hand om försäljningen. Det hela kan beskrivas med ett ord; Professionellt! "
"Har tidigare både köpt och sålt bostadsrätt. Blev positivt bemött och fick bra vägledning under affärens gång."
"Vi har sålt en lägenhet. Vi har blivit bemötta på ett professionellt och förtroendegivande sätt. Affären är inte klar än men jag litar på att det fullföljs på bästa sätt. Eftersom jag inte sålt någon bostad tidigare visste jag inte vad jag kunde förvänta mig. Detta har varit ett för oss smidigt förfarande och jag skulle med förtroende vända mig till mäklaren igen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eslöv

Våra pågående försäljningar

Till toppen