Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eslöv

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eslöv

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Vi arbetar för att hålla en så hög servicegrad som det bara går och att ta oss tid med både köpare och säljare. Affärsrelationer bygger förtroende och även om en fastighetsaffär är en stor och viktig händelse i livet skapar vi utrymme för personlighet.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 67 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bodil har varit ett stabilt stöd genom hela processen. Hennes strukturerade arbetssätt gjorde att försäljningen gick smidigt från början till slut. Rekommenderas varmt!"
"Sålt en bostadsrätt på distans och allt har skötts snyggt med god hjälp vad gäller hur man gör med fullnakter mm. Inget krångel utan lätt och enkelt! Kan varmt rekommenderas!"
"Köpt en villa. Mycket proffsig och noggrann mäklare. "
"Bodil är mycket professionell och kompetent mot både säljare och köpare."
"- Vi har köpt fastigheten på Onsjövägen 6 i Eslöv. - Vi har blivit väldigt bra bemötta utav mäklaren. Mycket trevlig, och nogrann! Gått igenom allt väldigt klart och tydligt från start. - Hade inga specifika förväntningar, mer än vett och ettikett. Tillmötesgående, trevlig och hjälpsam. Vår mäklare levde upp till alla våra förväntningar, utan anmärkning! Vi är mycket nöjda med vårt köp, och vägen dit! Tack!"
"Bodil har ett stort engagemang, och man känner sig verkligen som om hon bara har mitt objekt. Bra återkopplingar och ofta. Hon levde upp till de höga förväntningar jag hade."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Eslöv

Våra pågående försäljningar