Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eslöv

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eslöv

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Vi arbetar för att hålla en så hög servicegrad som det bara går och att ta oss tid med både köpare och säljare. Affärsrelationer bygger förtroende och även om en fastighetsaffär är en stor och viktig händelse i livet skapar vi utrymme för personlighet.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 54 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt hus på mossavägen i Eslöv. Bodil är mycket trevlig. Trevligt bemötande, lugn och kunnig. Detta var mitt första köp av hus och jag kunde inte så mycket. Men jag har fått all den information som jag behöver. Det kändes tryggt när vi i går skrev kontraktet. Jag kan varmt rekommendera Bodil och Therése till mina vänner, nära och köra."
"Köpt lägenhet och sålt hus. Bemötandet har varit korrekt och proffsigt med ett personligt uppträdandet. Tillströmningen av spekulanter var inte så stor som förväntat, kanske beroende på för högt utgångspris. I stort är vi nöjda."
"Ett bra upplägg ifrån start till slutförsäljningen. En proffsig helhet av Bodil som gjorde det yttersta för mig. Mvh Patrick Karlberg"
"Trevligt och kompetent bemötande vid försäljning av bostadsrätt. Jag kände stort förtroende för Jenny genom hela processen."
"Helt nöjd! Väldigt enkelt och mäklaren skötte allting. Väldigt bra bemötande och förtroendeingivande! Rekommenderas! "
"Har träffat Bodil på mer än en visning hon har haft och möter en alltid med ett leende och utstrålar en värme Hon motsvara alla mina förväntningar med korrekta svar och vet hon inte så kollar hon upp och återkommer. Sköter verkligen sitt jobb på ett proffsigt sätt Detta är en mäklare som jag varmt kan rekommendera till er som skall sälja eller köpa"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Eslöv

Våra pågående försäljningar

Till toppen