Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eslöv

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eslöv

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Vi arbetar för att hålla en så hög servicegrad som det bara går och att ta oss tid med både köpare och säljare. Affärsrelationer bygger förtroende och även om en fastighetsaffär är en stor och viktig händelse i livet skapar vi utrymme för personlighet.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en villa i marieholm med mäklare Bodil Hedenborg och måste säga att jag är uppriktigt glad över valet av mäklare. Bodil gjorde en perfekt värdering av huset som sen sammanföll perfekt med priset vi fick när vi sålde. Hon bemötte alltid oss säljare med ett leende och hade en bra inställning till försäljningen. Vi hade blivit rekommenderade denna mäklare och jag kan varmt rekomendera henne till andra säljare. Hon är ärlig och rättfram och kommunikationen med oss som säljare fungerade perfekt från början till slut!"
"Jag upplevde att allting var bra, bra genomgång vi hade. Jag är mycket nöjd. "
"Mycket nöjd med Jenny hon förkommer mig som seriös och professionell samt trevlig och varm."
"Bra och trevligt bemötande och jag tyckte hon utmärkte sig som en väldigt kunnig mäklare."
"Vi har får ett mycket trevligt bemötande och känt oss väl omhändertagna som ovana säljare. "
"Jenny Fransén has been excellent to work with. She has been very efficient, and also very kind in ensuring we understand all parts of the buying process. It has been a very positive experience for us, especially buying our first house in Sweden. Thank you Jenny!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eslöv

Våra pågående försäljningar

Till toppen