Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eslöv

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eslöv

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Vi arbetar för att hålla en så hög servicegrad som det bara går och att ta oss tid med både köpare och säljare. Affärsrelationer bygger förtroende och även om en fastighetsaffär är en stor och viktig händelse i livet skapar vi utrymme för personlighet.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 32 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har solt min lägenhet. Positivt bemötande. Förväningarna var att få ut mer än utgångs priset och det blev mycket över förväntan. Stefan är en bra, pålitlig och duktig mäklare som har bra koll på läget och gör sitt jobb mycket bra. "
"Vi har sålt vårt hus. Och att vi skulle anlita Bodil Hedenborg som mäklare var bara självklart, efter all beröm som vi hört tidigare och även fått ta del av vid annan affär. Bodils bemötande visar på stor kunskap i fastighetsbranschen. Hon har ingett oss en trygghet vid försäljningen och skapar en ordning och reda genom hela affären. Vi förväntade oss ett klart besked om hela försäljningen och stöd av mäklaren. Bodil Hedenborg har allt detta och lite där till, ett stort tack. "
"Tycker allt har gått smidigt och tydligt, väldigt nöjd! "
"Jag köpte min första bodstadsrätt. Mäklaren har bemött mig på ett professionellt sätt, men ändå ett mjukt och personligt. Inga frågor har känts dumma och jag har fått svar på allt jag velat då hon var påläst om bodstaden och föreningen. Alla mina förväntningar besvarades på ett positivt sätt!"
"Har i dagarna sålt den tredje villan via svensk fastighetsförmedling i Eslöv, Bodil Hedenborg. Det talar i och för sig för sig själv när kunden återkommer men min upplevelse är: professionellt bemötande, håller vad som utlovas, energisk, klar och tydlig samt inte minst erfaren och kunnig. Lägg sedan till vänlig och trevlig. Jag skulle aldrig välja en annan mäklare vid en fastighetsförsäljning!"
"Bättre bemötande får man leta efter. Stefan utför ett proffsigt arbete. Glad och positiv. Mycket hjälpsam och vill att både säljare och köpare ska vara trygga i dom beslut som man står inför."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eslöv

Våra pågående försäljningar

Till toppen