Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bollnäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller fritidshus i Bollnäs/Ovanåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig och riktigt bra mäklare. Alltid anträffbar och avslappnad. Rekommenderas starkt! "
"Jag och min fru har köpt en bostad via Svensk fatighetsfömedling och Kristoffer Holm. Vi kan varmt rekommendera Svensk fastighetsförmedling. Kristoffer tillsammans med sina kollegor håller absolut högsta nivå. "
"Jag har köpt en sommarstuga. Johanna är väldigt trevlig, duktig och har ett bra bemötande. Jag är väldigt nöjd med hela köpprocessen och kan varmt rekommendera henne som mäklare."
"Har precis sålt en bostadsrätt. Affären gick snabbt och var supersmidig. Riktigt proffsigt bemötande!"
"Har köpt ett hus. Mäklaren har varit ärlig och kommit med bra förslag. Samtidigt hela tiden trevlig och ödmjuk. Har verkligen levt upp till förväntningarna och alltid vetat vad han pratat om och haft koll på allt. Sammantaget en trevlig och rolig upplevelse. Jag och min sambo kan definitivt rekommendera denna mäklare till andra."
"Gett ett lugnt, trevligt bemötande. Ger sammanfattande information regelbundet under tiden som går. Tack!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bollnäs

Våra pågående försäljningar

Till toppen