Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bollnäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller fritidshus i Bollnäs/Ovanåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 18 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en bostadsrätt. Det gick snabbt smidigt och helt enligt mina önskemål. Pär Tynell är helt enkelt bästa mäklaren i stan!"
"Johanna gjorde ett proffsigt intryck och arbetade för att få tillstånd en affär på ett målmedvetet sätt, och till nytta för både köpare och säljare."
"Har köpt bostadsrätt. Jag tycker att jag blev väldigt bra bemött av mäklaren. Jag hade inte några speciella förväntningar. Jag tycker att min upplevelse var trevlig och intressant. "
"Det blev bra trots missödet i första visning. Däremot fick vi visning på egen hand. Vi hittade vårt nya hem i Hälsingland!1 Mäklaren satta fart och allt blev klart å 2 dagar!! Trevligt möte på kontoret med många goda skratt. "
"Vi blev vänligt och kunnigt bemötta genom hela försäljningen av vårt rätt gamla hus.Tack för det!"
"Trevlig, insatt, kunnig, ger ett gott bemötande, saklig och lugn. Proffsig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bollnäs

Våra pågående försäljningar

Till toppen