Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bollnäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller fritidshus i Bollnäs/Ovanåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har använt oss av Per Tynell och hans medarbetare i flera fastighetsaffärer, och det har funkat jättebra. Rekommenderas klart. 👍🏻 "
"Vi har köpt ett hus. Mäklaren var mycket bra, inte för påflugen men berättade bra om huset och svarade bra på frågor. Lätt att få kontakt med."
"Sålde en bostadsrätt och fick ett väldigt bra bemötande helavägen fram till affären avslutades. Allt gick smidigt och vi fick hela tiden bra information om vad som hände på vägen mot försäljning."
"Vi sålde en villa på landet, blev mött på ett otroligt bra sätt från första dag tills nu. Vet egentligen inte vad jag hade för förväntningar mer än att få hjälp med att sälja huset, så dom levdes absolut upp och mer där till :) Trevliga och lättsamma genom hela affären :) "
"Professionellt och engagerat har Johanna hjälpt oss med att sälja vår villa. snabba svar på alla frågor som dykt upp under vägen och ett bra slutpris 👍"
"köpt ett hus , jättebra mäklare "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bollnäs

Våra pågående försäljningar