Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bollnäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller fritidshus i Bollnäs/Ovanåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fritidshus. Snabb, professionell och trevligt bemötande!"
"Har sålt en villa, Pär Tynell har på alla sätt och vis varit otroligt kunnig,hjälpsam. Mina förväntningar på mäklare var att få villan såld så fort som .möjligt och till det pris som var satt. Pär Tynell var helt fantastiskt kunnig och han är mycket noggrann i sitt uppdrag. Alltid duktig att informera om händelserna kring försäljningen. Jag kan verkligen rekommendera Pär Tynell som en mycket kunnig pålitlig mäklare. Villan såldes till ett högre pris än ut priset. Både jag som säljare och köparen var mycket nöjda med Pär Tynell. "
"Vid köp av villa i Bollnäs tycker jag att bemötandet av mäklaren var mycket bra. Han levde mer än väl upp till mina förväntningar genom att dels vara sakkunnig men även väldigt noga med att genomgående förklara alla detaljer genom köpeprocessen så det inte var några frågetecken."
"Enkel att nå, bra kommunikation. Tydlig att ha att göra med. Ordnar och korrigerar ev ändringar på ett enkelt och snabbt vis."
"Har precis köpt ett hus, är väldigt nöjd med mäklarens arbete. Har fått den hjälp och den information vi har behövt."
"Vi har köpt en villa i Arbrå och har under en längre tid haft kontakt med mäklaren Pärs om alltid varit lugn och inte påstridig. Han har varit den bästa mäklaren vi mött genom åren och och vi har sålt och köpt 4 hus genom åren. Vi fick det bemötande vi förväntat oss. Tack än en gång!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bollnäs

Våra pågående försäljningar

Till toppen