Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bollnäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller fritidshus i Bollnäs/Ovanåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 62 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa på attraktivt område. Allt gick bra, smidig kontakt osv. Tog ca två månader från första kontakt till att huset blev sålt. "
"Vi har köpt vårat första hus via Johanna. Hon har från första mötet bemött oss strålande. Hon har svarat på alla frågor vi haft och alltid varit snabb med respons. Vi har känt oss otroligt trygga i alla skeden med Johanna. Vi kunnde inte önska oss en bättre mäklare. Johanna kommer få fortsatt förtroende nu när vi ska sälja våran lägenhet."
"Mycket bra bemötande,snabba bud och stort förtroende för mäklaren per Tynell Och framförallt trevligt att en barnfamilj från bygden tar över mitt hus.👍👍👍👍👍/5"
"Sålt en gård och Pär har skött allt väldigt bra. Han har sålt hus inom familj och släkt tidigare så det var självklart att välja han som mäklare då han skött allt bra även på tidigare försäljningar. Lugn, tydlig, kunnig och lyhörd. "
"Mycket noggrann och tydlig mäklare som gjorde att vi som förstagångsköpare kunde känna oss trygga. "
"Engagerad, påläst och bemötande mäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bollnäs

Våra pågående försäljningar