Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bollnäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Bollnäs? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 12 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig, insatt, kunnig, ger ett gott bemötande, saklig och lugn. Proffsig."
"Vi är mycket nöjda med Pär! Detta är fjärde fastighetsaffären vi gör tillsammans och han lever alltid upp till sitt goda rykte! Ska ni sälja i- och kring Bollnäskommun är valet enkelt."
"Upplevt ett proffsigt bemötande. Är kunnig och förklarar tydligt på de frågor jag har. Känner mig lugn och trygg med min mäklare som går igenom steg för steg vad som händer i processen. Är mycket nöjd! "
"Smidigt och trevligt bemötande Jag är supernöjd med mitt bostadsförsäljning och mäklaren Pär Tynell skötte allting på ett smidigt och bra sätt trots att jag bodde långt ifrån mitt försäljöingfastighet! Jag vill rekommendera honom om du vill sälja eller köpa! Han är en snäll mäniska! "
"Fullt förtroende för Pär. Förklarar allt när han ser att man ej förstår. Lugn och helt enkelt grym. "
"Pär Tynell är den mäklaren jag köpt hus av, en otroligt engagerad och trovärdig person! Ska man köpa/sälja så skulle jag inte rekommendera någon annan än honom, helt rätt kille på rätt plats. Han ser till att det inte finns några frågetecken någonstans och gör ett exepionellt jobb!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bollnäs

Våra pågående försäljningar

Till toppen