Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bollnäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller fritidshus i Bollnäs/Ovanåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt en villa i Arbrå och har under en längre tid haft kontakt med mäklaren Pärs om alltid varit lugn och inte påstridig. Han har varit den bästa mäklaren vi mött genom åren och och vi har sålt och köpt 4 hus genom åren. Vi fick det bemötande vi förväntat oss. Tack än en gång!"
"Trevlig, snabb, tillmötesgående! Gav svar på mina frågor."
"Har sålt mina föräldras hus. Blev jättebra bemött av Kristoffer Holm, jag kommer att rek honom till fler."
"Pär Tynell gjorde försäljningen av min villa till en positiv upplevelse. Vänligt och kunnigt bemötande. Så nöjd med allt"
"Jag har köpt en bostadsrätt och fick den bästa service man kan få. Snabbt och väldigt proffsigt bemötande men ändå med mycket hjärta och värme. Väldigt positiv upplevelse."
"Sålde en bostadsrätt. Det gick snabbt smidigt och helt enligt mina önskemål. Pär Tynell är helt enkelt bästa mäklaren i stan!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bollnäs

Våra pågående försäljningar

Till toppen