Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Sala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Sala.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Sala skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 125 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har inhandlat en villa i Heby.Plogv.6 Allt bemötande från mäklaren har varit excellent. Gäller även övrig personal på Salakontoret. Marianne ,Tommy Pilsetnek"
"Efter att alltid ha bott i hyresrätt och vi skulle ta steget vidare att köpa vårt första hus så hade vi inte kunnat få en bättre mäklare än Camilla. Hon har sen första mötet på visningen av vårt drömhus varit otroligt trevlig, professionell, kunnig & att vi kunnat ställa alla frågor vi haft till henne. Hon hjälper oss så vi känner oss trygga till 110 % med allt som kan kännas läskigt och svårt vid ett husköp. "
"Solvej hjälpte oss att sälja vårt hus & jag tycker att hon gjorde ett jättebra jobb! Alltid glad & positiv även vid "bakslag" för oss säljare = så skönt! Vet inte riktigt vad vi hade för förväntningar egentligen men Solvej levde definitivt upp till allt! Kan absolut varmt rekommendera Solvej till andra hussäljare!"
" "
"Sålt min villa med hjälp av Solveig och är tacksam för hur tydligt och smidigt affären gått. Dessutom ett mycket bra bemötande!"
"Absolut den bästa mäklaren som hjälpte oss sälja vårat hus! Otroligt hjälpsam och hade alltid svar på våra frågor. Återkopplade alltid. Vi är supernöjda med att ha haft Emma som våran mäklare! "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sala

Våra pågående försäljningar