Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Köping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden i detalj

Kontakta oss om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad i Köping med omnejd. Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köpare vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Köping är mäklare som även har koll på hela försäljningsprocessenkedjan, från värdering av din bostad och vad du ska tänka på inför en visning till att hitta rätt köpare och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 58 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt ett hus från Paulina och sedan hon såld min lägenhet inom 3-4 veckor bara. Mycket professionellt tillvägagångssätt i båda fallen. Bra samarbete, mycket stor erfarenhet och marknadskunskap. Rekommenderar!"
"Vi kan inte vara mer nöjda med Joakim!! Solklart 11/10 om det vore möjligt att poängsätta honom! Han uppfyllde våra förväntningar. Från första träffen har han varit genuin, tydlig och påläst. Vi har haft fullt förtroende genom hela processen av försäljningen av vår villa. Vi kan därför varmt rekommendera Joakim! Joni & Anna"
"Engagerad och kommunicerat på ett bra sätt. "
"Vi har köpt en bostadsrätt genom Joakim Soininen och vi är otroligt nöjda på alla sätt. En otroligt närvarande och engagerad mäklare som ger snabba svar och alltid är tillgänglig. "
"Supertrevligt bemötande och väl ordnat vid försäljningen av min bostadsrätt. Allt gick snabbt och smidigt och jag kan varmt rekommendera Sanna Soininen och Svensk fastighetsförmedling Köping vidare!"
"Sålde en villa. Mycket nöjd med resultatet."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Köping

Våra pågående försäljningar