Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Köping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden i detalj

Kontakta oss om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad i Köping med omnejd. Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köpare vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Köping är mäklare som även har koll på hela försäljningsprocessenkedjan, från värdering av din bostad och vad du ska tänka på inför en visning till att hitta rätt köpare och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 31 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren gav ett bra intryck genom att vara påläst, komma i tid och ta sig tiden att förklara och ge oss goda tips och råd inför försäljningen. Hon gav oss rimliga förväntningar och höll oss uppdaterade vid förändrad status och var alltid tillgänglig vid behov. Flexibel och trevlig!"
"Jag är mycket nöjd med det bemötande och den hjälp jag har fått under försäljningsprocessen. Jag tycker att det var lätt att få kontakt med mäklaren när jag behövde stämma av olika saker, och jag kände mig trygg med det stöd jag fick, det var extra viktigt för mig som sålde lägenhet för första gången. "
"Jag fick ett väldigt bra bemötande utav mäklaren. Hon var i stort sett alltid kontaktbar, om hon var upptagen så hörde hon av sig så fort det gick. I helhet så gick det väldigt smidigt och jag är jättenöjd!"
"Seriös och proffesionellt bemötande. "
"Toppenservice, supertrevlig och en snabb och extremt bra utdelning på försäljningen!"
"Mycket trevlig och kunnig. Snabbt och fint resultat."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Köping

Våra pågående försäljningar

Till toppen