Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Köping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden i detalj

Kontakta oss om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad i Köping med omnejd. Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köpare vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Köping är mäklare som även har koll på hela försäljningsprocessenkedjan, från värdering av din bostad och vad du ska tänka på inför en visning till att hitta rätt köpare och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 64 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren var trevlig, saklig, kunnig och kändes pålitlig."
"Jag har såld lägenhet. Jätte bra bemötande, trevlig mäklare. Ställer upp i alla tider och dagar. Snabba affär och bra återkoppling. Jag är jätte nöjd av Joakim som min mäklare som hjälpte mig sälja min lägenhet. Jag blev rekomenderat honom och kommer rekommendera till andra. "
"Supersnabbt, trevligt och mycket proffsigt såldes min bostadsrätt av Joakim Soininen. Jag rekommenderar varmt både Joakim och Svensk Fastighetsförmedling!"
"Jag har köpt en bostadsrätt. Professionellt bemötande och jag fick ett förtroende av mäklaren på en gång. "
"Har köpt en 1 rums lgh i Köping. I från första telefonkontakt till ferdigt köp har jag bara + att tillföra mäklaren. Över förväntan. Kan egentligt bara sammanfatta det med ett ord. Toppen. "
"Jag har köpt en bostadsrätt Jag blev väl bemött av såväl mäklare som mäklarassistent. Jag fick svar på mina frågor samt hjälp att få tillgång till att se lägenheten efter kontraktskrivning för att ta mått på lägenheten. Mäklaren var mycket hjälpsam, trevlig och jag rekommenderar verkligen Svensk Fastighetsförmedling och Paulina Sjölin då mitt helhetsintryck är mycket bra och proffsigt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Köping

Våra pågående försäljningar