Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Köping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden i detalj

Kontakta oss om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad i Köping med omnejd. Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köpare vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Köping är mäklare som även har koll på hela försäljningsprocessenkedjan, från värdering av din bostad och vad du ska tänka på inför en visning till att hitta rätt köpare och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt ett fritidshus, och den första kontakten hade vi med mäklaren den 14 aug. I samtalet med honom fick vi omedelbart ett stort förtroende för honom. Vi ville att den nye ägaren skulle få utnyttja fritidshuset så snart som möjligt och ville ha ett snart avslut .Mäklaren lovade att göra så gott han kunde och så var ärendet på gång. Redan den 16 aug kom en fotograf och förevigade" pärlan". Den 19 aug på kvällen fanns annonsen på Hemnet, och den 22 aug besiktades stället av Securitas. Söndagen den 26 aug var det visning och på måndagen rullade det på med budgivning. Tisdagen den 28 aug skrevs kontrakt, och redan onsdagen den 5 sept. övertog den nye ägaren fastigheten. Tala om raketfart. Förväntningarna översteg på alla områden våra förväntningar, och vi rekommenderar svensk fastighetsförmedling Köping på det allra varmaste. Stig Lindeman"
"köpt 2 1/2 rums lägenhet mycket professionellt Vi möttes hemma hos säljaren så det blev ett lättsamt och trevligt möte för både mäklare säljare och oss köpare"
"Vi har sålt ett fritidshus och anlitade Svensk Fastighetsförm. Sanna gav mig redan vid första mötet ett gott förtroende med sitt lugn och sin proffsiga hantering av försäljningen. Sanna överskred våra förväntningar med råge. Rekommenderar Sanna Soininen, hon gör både säljare och köpare nöjda."
"Jag har köpt en lägenhet, fem rum och kök. Sanna är otroligt trevlig, professionell och lätt att ha att göra med. Finns inte så mycket att tillägga förutom att jag är otroligt nöjd över valet av mäklare."
"Trevligt och korrekt bemötande"
"Sålde en lägenhet. Mycket gott bemötande. Kändes positivt och ärligt. Ville sälja för minst utgångspris. Fick budgivning, men då de med högsta budet hoppar av blev vi tvugna att börja om. Mäklaren var hjälpsam, positiv och stödjande. Fick sålt till utgångspris till slut."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Köping

Våra pågående försäljningar

Till toppen