Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Köping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden i detalj

Kontakta oss om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad i Köping med omnejd. Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köpare vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Köping är mäklare som även har koll på hela försäljningsprocessenkedjan, från värdering av din bostad och vad du ska tänka på inför en visning till att hitta rätt köpare och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 41 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt och korrekt bemötande"
"Sålde en lägenhet. Mycket gott bemötande. Kändes positivt och ärligt. Ville sälja för minst utgångspris. Fick budgivning, men då de med högsta budet hoppar av blev vi tvugna att börja om. Mäklaren var hjälpsam, positiv och stödjande. Fick sålt till utgångspris till slut."
"Vid försäljning av en bostadsrätt har jag blivit väl bemött av mäklaren och försäljning blev bättre än väntat. Bra jobbat. Återkommer gärna en annan gång med en ny kund."
"Utmärkt bemötande, mycket proffsigt intryck. "
"Jag fick tips om Joakim på svensk fastighetsförmedling. Mycket seriös och duktig mäklare. Tydlig med hur allt går till och väldigt snabb på att lämna information om försäljningen. Rekommenderas varmt. "
"Sålt mitt fritidshus via Sanna och Svensk fastighetsförmedling. Det kändes proffsigt, tryggt och kunnigt. Snabb återkoppling i alla frågor. Jag är grymt nöjd med hela försäljningsförfarandet!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Köping

Våra pågående försäljningar

Till toppen