Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åstorp

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Åstorp? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 13 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande och god information. Trevlig!"
"Jag och min bror Thomas var supernöjda med mäklare Linda, proffsigt från början till slut. Allt var mycket tydligt och det gick snabbt, vi är dessutom mycket nöjda med att huset såldes för betydligt mer än utropspriset. Visst är bra mäklarfirmor dyra, men vill man ha Mercedes så är man beredd och betala någon krona extra - man får med andra ord - vad man betalar för, vilket lönade sig för oss, vi kan varmt rekommendera Linda / Holger"
"Helt suveränt duktig och samarbetsvillig. Mycket duktig och vänlig. Rekommenderar gärna honom till andra."
"Max är verkligen idealet av en mäklare. Han är sig själv, och bjöd både på bred kunskap och humor vid vårt visningstillfälle. Max är intresserad av både säljaren och köparen, och lägger stor vikt vid den personliga kontakten både mellan mäklaren och köparen, men också mellan oss som köpare och säljarna. Jag hade utan tvekan kontaktat Max om det skulle komma att bli försäljning för oss i framtiden. "
"Jag tycker Jonas har gjort ett bra jobb. Vi blev väl informerade igenom hela försäljninen. Han ville inte bara sälja kändes det som utan även hitta rätt köpare för huset. Vilket kändes väldigt bra oxå. Jag är väldigt nöjd. Mvh Mikael och Jenny "
"Han är kunnig och vi fick alla informationer som vi behövde. Han var tydlig och förklarade allt. Han är flexible också. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag 09.00-17.00

Lördag - Söndag stängt

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åstorp

Till toppen