Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åstorp

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Åstorp? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 31 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljning av en bostadsrätt. Mäklaren har skött uppdraget på ett mkt professionellt sätt vilket har gett mig som säljare en stor trygghet. Alla förväntning har uppfyllts till fullo. Jag kan varmt rekommendera Linda Grundström som mäklare"
"Sålt ett hus, väl bemötta, engagerad och bra jobb. Kan jag rekomendera till andra."
"Sålt bostadsrätt. Bra bemötande "
"Jag har sålt en liten villa med stor trädgård i utkanten av en by och vår mäklare var mycket trevlig, hjälpsam och professionell genom hela processen. Jag är väldigt nöjd!"
"Köpt villa. Väldigt bra bemött, alltid glatt och positivt. Precis som förväntningarna. Mån om sina kunder och är noga med att kunden förstår och ej står med frågor. "
"Högsta betyg efter en mycket snabb och smidig försäljning av min villa. Mycket trevligt och proffsigt bemötande av mäklaren från den allra första kontakten. Mäklaren visade dessutom ett stort intresse och engagemang för att så fort som möjligt ordna t.ex. besiktning, fotografering samt få ut annonsen på internet. Två visningar bokades så snabbt det gick och efter den andra visningen såldes villan. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag 09.00-17.00

Lördag - Söndag stängt

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åstorp

Våra pågående försäljningar