Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åstorp

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Åstorp? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Svensk Fastighetsförmedling har solgt min villa i Ljungbyhed.Jeg blev mødt af en meget venlig og glad Linda Grundström.som udførte sit arbejde meget professionellt.så jeg kan kun rekommendera svensk fastighetsförmedling Mvh Dennis B Nielsen"
"Sålt en bostadsrätt. Är nöjd med allt från början till slut. Kunnat få svar om jag undrat över något nästan direkt . Mycket trevlig rejäl var Linda som mäklare. Kommer rekommenderar svensk fast om någon frågar och även anlita dom igen om någon försäljning framöver skulle va aktuellt."
"Bra bemötande och god information. Trevlig!"
"Jag och min bror Thomas var supernöjda med mäklare Linda, proffsigt från början till slut. Allt var mycket tydligt och det gick snabbt, vi är dessutom mycket nöjda med att huset såldes för betydligt mer än utropspriset. Visst är bra mäklarfirmor dyra, men vill man ha Mercedes så är man beredd och betala någon krona extra - man får med andra ord - vad man betalar för, vilket lönade sig för oss, vi kan varmt rekommendera Linda / Holger"
"I och med detta var mitt första villaköp så hade jag inte riktigt koll på alla rutiner och hur man skulle gå tillväga inför köpet. Men Linda var/är mycket hjälpsam och lätt att ha att göra med. Glad och positiv! "
"Helt suveränt duktig och samarbetsvillig. Mycket duktig och vänlig. Rekommenderar gärna honom till andra."

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag 09.00-17.00

Lördag - Söndag stängt

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åstorp