Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Avesta

Vill du köpa eller sälja bostad i Avesta ? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Med vår lokala förankring vet vi hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 30 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt mitt hus och det har gått över förväntan. Mäklaren Rune Uppgård har gjort ett mycket bra jobb. Stor tack Ismail Topuz"
"Vi har sålt bostad och mäklaren har hjälpt oss väldigt bra."
"Vi har sålt vär bostad, ett enplanshus på 117 kvm. Mäklaren har varit väldigt bra, han har visat att han har bra kunskaper om området, försäljningsprocessen, det juridiska och även själva byggnaden och dess konstruktion. Han är lätt att få tag på, och kommunicerar tydligt. Han visar att han vill hjälpa oss och stötta oss i de beslut vi ska ta. En trevlig person som jag starkt kan rekommendera."
"Jag har sålt mitt fritidshus och det har gått över förväntan. Mäklaren Rune Uppgård har gjort ett mycket bra jobb Jag är mycket nöjd med bemötandet jag fick av mäklaren. Jag är även glad att köparen blev i närheten då vet man ju att stugan blir väl omhändertagen. Har inget att klaga på. Lasse Carlsson "
"Köpt radhus bästa sätt blevbemött av meklaren 👍👍"
"I was very satisfied with my recent deal done with him. I bought a nice apartment and he helped me quickly with all the details. We could discuss everything in English which is a good point for me because my Swedish is not yet perfect. He was responding to my calls and emails very quickly and we always had a good discussion. He helped me with all the official things and gave me good advice. I am absolutely satisfied with him because the deal went very smooth and quick. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Avesta

Våra pågående försäljningar