Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Avesta

Vill du köpa eller sälja bostad i Avesta ? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Med vår lokala förankring vet vi hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 39 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi fick utmärkt hjälp av Rune Uppgård med att sälja vårt fritidshus. Vi uppskattade det korrekta och professionella bemötandet samt kunnigheten hos denne mäklare. Vi tror också att hans stora engagemang med många visningar etc. bidrog till att vi fick det pris vi från början hade förväntat oss. "
"Vi har precis köpt ett hus. Redan på visningen av huset kände vi oss väl bemötta och Rune är verkligen den bästa mäklaren vi har mött! Bra bemötande och en väldigt kunnig mäklare ! "
"Har köpt ett hus. Känns som en ärlig och kunnig mäklare med bra bemötande hela vägen genom köp-processen."
"Sålde min lägenhet i Avesta. Rune har ett trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med via mail eller telefon. Har visat lägenheten för många intressenter och slutligen lotsat mej och de intressenter som deltog i budgivningen och hållit oss uppdaterade. Snabbt få till kontraktsskrivning. Mycket nöjd. Rune rekommenderas till er som hill köpa eller sälja bostad. "
"Jag har sålt en lägenhet. Mäklaren agerade snabbt och professionellt. Klar information och underhandsinf har varit värdefull. Jag är helnöjd."
"Min mäklare har hela tiden varit mycket hjälpsam och lyckades sälja mitt objekt till ett mycket bra pris, mer än jag förväntat mig. Han har återkopplat till mig hela tiden, särskilt under budgivningen som var nervpirrande.Eftesom jag inte bor i Avesta blev det lite knepigt för mig med initial städning inför tex fotografering. Mäklaren erbjöd sig direkt att hjälpa till med det. Jag är mer än nöjd och kan verkligen rekommendera Rune Uppgård och Svensk Fastighetsförmedling till andra!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Avesta

Våra pågående försäljningar