Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 720 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Välkomnande, närvarande och tillmötesgående och hjälpsam kan jag med enkla ord beskriva Manne som mäklare. Han lyssnade in mina behov och hjälpte till med det han hade möjlighet att göra. Gav möjlighet till en till visning, vilket innebar ett ännu större intresse hos mig. Ger alla plus jag kan 🙂 "
"Linn är en mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Med fart under fötterna, som tar sig tid för så många visningar som behövas och väldigt flexibel. Vi är väldigt nöjda. "
"Har köpt min första lägenhet och blev fantastiskt bemött! Fick utförliga förklaringar och svar på mina frågor. Snabb att svara dessutom! "
"Köpt en lägenhet, nyproduktion. Mäklaren var jättebra, bra bemötande och snabbt svar när vi hade frågor. Vi har inget negativt att säga. "
"Vi har köpt en lägenhet av Patrik Jogedal Gävle och Patrik har precis sålt våran lägenhet. Allt har flutit på smidigt och effektivt. Patrik har bemött oss med ett fint och varmt sätt där en stor trygghet funnits. Även hans lyhördhet och hans proffessionalitet som mäklaren har verkligen nått fram på högsta nivå. Det var ett självklart val att Patrik skulle sälja våran bostad. Vi kan verkligen varmt rekommendera Patrik som är en toppen mäklare!!! Pernilla Lindberg "
"Vi har både köpt och sålt lägenhet genom Patrik Jogedal, Gävle. Han har gett ett mycket lugnt och tryggt intryck vilket vi värdesätter mycket. Våra förväntningar har blivit väl uppfyllda, det blev ett smidigt köp där han framförde våra åsikter vilket gav resultat. Försäljningen har gått mycket snabbt och enkelt vilket han har stor del i! En lugn och kunnig mäklare som har ett fint bemötande vilket också köparna av vår lägenhet kände. Vi kan varmt rekommendera Patrik som mäklare!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag   09.00 - 17.00

Lördag 10.00-13.00

 

Vi har påskledigt from Skärtorsdag 18/4 klockan 13.00 tom Annandag Påsk 22/4.

Vi önskar er en riktigt härlig och glad påsk!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar