Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 687 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Patrik har varit en bra och tillmötesgående mäklare som vi varmt rekommenderar till andra säljare. "
"Sålde min lägenhet på Ruddammsgatan, Manne var väldigt trevlig, kunde direkt boka upp ett möte med kort varsel när jag kontaktade honnom. Jag är verkligen nöjd med min mäklare, han har hela tiden fått mig att känna mg trygg i min försäljning. Och väldigt bra att återkoppla om man har några frågor eller funderingar, han höll mig alltid underrättad. "
"Sålt en bostadsrätt. Erica är engagerad, tillgänglig och tillmötesgående. Ser till säljarens behov och kommer med egna förslag gällande hur hon ser på försäljningen. Detta utan att vara påtryckande. Har god koll på marknaden och förberedde sig väl innan första hembesöket. Påläst gällande förening. Mycket nöjd. "
"Oerhört proffsigt men ändå personligt bemötande. Det känns tryggt hela vägen och att sälja bostad genom Linus är både roligt och spännande. Återkommande kund som säkert kommer igen!"
"Trevligt bemötande när vi kom på visningarna. Fick bra svar på dom frågor vi hade. Fanns tillgänglig på både mail och telefon med info. Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Vi är mycket nöjda med affären vi gjorde genom Jens."
"Jens är supertrevlig, uppmärksam och lyssnar på önskemål och kommer med bra råd. Sålde mitt radhus snabbt och smidigt . Svara alltid snabbt på Mail o samtal. Sympatisk och kunnig. Kan absolut rekommendera. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar