Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

 

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 542 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Patrik Jogedal Svensk Fastighetsförmedling Gävle sålde vår bostadsrätt en 4 på söder i Gävle. Mycket trevligt och seriöst bemötande hela vägen från start till mål. Han är duktig, inger förtroende, ger snabb och bra återkoppling. Är otroligt nöjd med allt. Kan verkligen rekommendera Patrik och Svensk Fastighetsförmedling i Gävle. Peter Hallström"
"Jag köpte en bostadsrätt av Patrik som gjort ett bra intryck. Han är kunnig och påläst. Han är lätt att få tag på och otroligt serviceminded. "
"Köpt en vill. Mycket nöjd med bemötande! "
"Har köpt en bostadsrätt. En mycket professionell och trevlig mäklare som gjort ett utmärkt arbete, där allt har gått väldigt smidigt och bra till - från visning, budgivning och skrivning av kontrakt."
"Köpt lägenhet Gävle Strand Sålt en villa i Sörby Försäljningen gick jättebra bra bemötande av Jonas Östblom 10********** av 10 "
"Fritidshus i Axmar. Bemötande kunde inte vara bättre, påläst, trevlig, vi fick meddelanden hela tiden vad som händer. Försäljningspriset var mycket högre än vad vi hade förväntat av oss. Mycket positiv upplevelse kommer att rekommendera Magnus till andra som kanske ska sälja."

Öppettider & kontaktuppgifter

Våra öppetider 

Måndag - Fredag  09.00 - 17.00

Lördag 10.00 - 13.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar

Till toppen