Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

 

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 424 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bästa mäklaren i Gävle! När det var dags att sälja mammas lägenhet var det Eva vi hade blivit rekommenderad av våra vänner och vi är mycket nöjda med det valet. Eva hjälpte oss genom hela affären och var behjälplig i alla lägen, även kostnadsfritt när det var dags för deklarationen, bra service! Mamma fick mer än hon tänkt sig och var jättenöjd. Vi kan lugnt rekommendera Gävles bästa mäklare. Tack Eva!"
"Patrik är en noggran och skicklig mäklare som sätter kunden i centrum, ingen fråga är för dum, han hjälper även till efter att affären har gått i genom om man har någon fråga och han har möjlighet att hjälpa till."
"Proffsigt och positivt bemötande!"
"Trevlig och professionell. Väldigt tillmötesgående när vi krånglade med tider m.m. Kände verkligen att vi hade chansen att ställa frågor och få svar som vi var nöjda med. Tillgänglig och vi kunde ha kontakt utifrån våra premisser så som tillexempel via sms då vi jobbar och många gånger har svårt att svara i telefonen under kontorstid."
"Bra bemötande och trevlig. Har varit snabb att svara om jag inte genast fått tag på honom. Har hjälpt mig med de frågor jag haft."
"Han är trevlig och engagerad ,kompetent och förtroendegivande"

Öppettider & kontaktuppgifter

Våra öppetider 

Måndag - Fredag  09.00 - 17.00

Lördag                   10.00 - 13.00

 

 

 

 

 

 

 

                    

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar

Till toppen