Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

 

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 335 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande och trevlig mäklare🙂"
"Sålt lägenhet i gamla delen av Gävle. Mycket bra bemötande. Rakt på sak, god förtroendekänsla direkt. Malin är en jävel på att surra i en bra bemärkelse. Hade skyhöga förväntningar som så när uppnåddes. Har bara bra saker att säga om Malin och skulle helt klart rekommendera henne och Svenskfast till vänner och bekanta."
"En bra mäklare med gott bemötande"
"Sålt bostadsrätt. Lyssnade på våra förväntningar kring försäljning. Var ärlig i sin feedback på det och tydlig med vilka olika scenarior vi stod inför så att vi kunde fatta dom bästa besluten för oss. "
"Proffsig och snabb med svar och beslut vid köpet av vår bostad. Kunnig och vi kände oss trygga i vår affär av bostadsrätt med Malin som mäklare. "
"Vi har sålt en bostadsrättslägenhet. Vi blev väldigt väl bemötta av mäklaren. Han levde upp till förväntningarna. Han gav ett proffsigt intryck och vi hade god kontakt under hela perioden via mail och telefon. Han svarade på alla frågor på ett kunnigt sätt."

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag   09.00 - 17.00            

Lördag                     09.00 - 13.00

 

 

 

 

 

                    

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar

Till toppen