Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

 

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 306 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det var ett personligt och proffsigt bemötande, Malin är en kunnig och ödmjuk person som ger ett tryggt och säkert intryck. Hon är ett proffs helt enkelt som gör att man känner sig som en VIP. "
"Malin Hagberg som mäklare var över alla förväntningarvi kunde ha. Hjälpsam, lätt att få tag på, snabb att ge svar och hjälp. Trevlig och vilket engagemang!"
"Malin har sålt mitt bostadsrättsradhus. Upplever henne som otroligt proffsig. Hon är enkel, "vanlig" vänlig, klok och med sin stora erfarenhet och kontaktnät är hon en mästare på att matcha. Hon var alltid tillgänglig och snabb att svara och lämna information. Allt gick smidigt och snabbt. "
"Malin är en proffsig mäklare som gett oss ett gott bemötande rakt igenom - den visning till affär. Lyhörd, flexibel och tydlig. "
"Professionellt bemötande från första möte till avslutad affär. Erbjuder allt man behöver i tjänsteväg när man ska sälja sin bostad."
"Mycket trevligt bemötande f.o.m. visning till kontraktsskrivning. Väl påläst om objektet. Tydlig och bra information En glad och positiv Mäklare. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag   09.00 - 17.00            

Lördag                     09.00 - 13.00

 

 

 

 

 

                    

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar

Till toppen