Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Gävle

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

 

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"alltid lika bra bemötande på sv.fastighetsbyrå i gävle!!"
"Bästa tänkbara bemötande.Mäklaren levde helt upp till min förväntan. Professionellt rakt igenom."
"Smidig, snabb och bra slutpris! Jättenöjda med Linus!"
"Vi är riktigt nöjda med vår mäklare! Rätt man på rätt plats. Kommer säkerligen att anlita Jens igen! "
"Det var ett kunnigt och engagerat bemötande. Det är det man som säljare vill ha. Jag fick hela tiden snabb avrapportering om vad som hände fram till avslut. Prospektet hade bra bilder och beskrivande text. Även extravisningar genomfördes. Det märktes tydligt att det var en person med lång erfarenhet."
"Försljningen gick över förväntan. Mäklare Katarina Hansson lade upp affären tillsammans med mig på ett mycket målinriktat sätt och med en bra tidsplan att följa. Det passade mig bra. Hon var trevlig och tillmötesgående vilket gjorde att jag kände mig trygg och behövde inte ringa och stöta på med frågor. Hon höll bra kontakt med mig och höll mig underrättad under hela försäljningsprocessen. Två visningar och budgivning och det var klart för kontrakt överlåtelse. Väldigt smidigt. Jag har tidigare varit i kontakt med mäklare men denna gång var överlägset bäst. 😀 Tilläggas bör att fritidshuset var oisolerat, utan indraget vatten och med dass. Ändå såldes det så snabbt av trevlig, kompetent och duktig mäklare. Mvh Anneli Öhlander"

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar

Till toppen