Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Det har egentligen aldrig varit några diskussioner om hur Gävle ska uttalas. Däremot har stavningen genom alla år varit föremål för diskussion, hela 26 varianter har hittats i officiella dokument. Idag har man som tur är enats kring Gävle. På samma sätt som det idag bara finns en stavning så finns det också bara en mäklare som säljer flest bostäder i Gävle kommun. Det har vi gjort sedan många år tillbaka. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär - vi är mäklaren med koll på Gävle!

Gävle är en växande kommun som nyligen passerade 100 000 invånare. Därmed kvalar kommunen in som den sextonde folkrikaste i Sverige, andra folkrikaste i Norrland och som den folkrikaste kommunen i Gävleborgs län.

Det finns flera tätorter som erbjuder bostäder och boende i olika former, såsom den gamla fiskebyn Bönan, badorten Furuvik och såklart kommunens storstad Gävle. Stadens läge vid havet är något som alltid betytt mycket vilket man nu tar fasta på när framtidens Gävle byggs. I hamnkvarteret Gävle Strand växer ett modernt bostadsområde fram med en rad olika boendealternativ,  vilket innebär att vi kommer att få många nyproducerade bostadsrätter och äganderätter till salu.

 Det finns mycket att uppleva i Gävle oavsett var du vill bo. Idrotten är stor och det finns många bokningsbara hallar och mycket elitidrott på nära håll genom Brynäs IF i ishockey, Gefle IF i fotboll och GGIK i innebandy. Närheten till Hemlingby friluftsområde gör att naturen aldrig är långt borta. I Gavleån kan du till och med fiska lax- och havsöring mitt i staden om du vill.

 Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja, vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd hur du lyckas med bostadsaffären. Kom gärna förbi oss i vår butik i Gävle centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 653 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en lägenhet. Mäklaren var jätte trevlig och hjälpsam på alla vis. "
"Vi har köpt en bostadsrätt i centrala Gävle. Mycket trevligt bemötande av Erica, kunnig, trevlig, snabb återkoppling när det var något vi funderade på. Vi är väldigt nöjda."
"Kunnig, pedagogisk, trygg, lugn, trevlig. Karolina har mitt fulla förtroende. Köpare av bostadsrätt. "
"Vi har sålt en 2 rums bostadsrättslägenhet. Vårt önskemål var att det skulle gå fort med fotografering, visning osv eftersom det var brådskande för oss. Vår mäklare Karolina Nilsson på Svensk fastigehetsbyrå i Gävle hjälpte oss, och hon satte igång direkt med allt. Hon har från början till slut varit proffesionell, positiv och bemött oss på ett fint personligt sätt. Hon har genom både telefonsamtal och via sms hållit oss inf under hela försäljningen så vi har haft en bra inblick och kunnat ta del av det hela. Vi är jättenöjda med henne!"
"Sålt villa. Trevligt bemötande, bra återkoppling. "
"Har inget som helst att klaga på vad gäller köpet som jag genomförde med Linus hjälp. Bemötandet var hels ok. Hade inga förväntningar när vi började titta på radhuset, men ju mer vi grunnade, ju mer hjälp fick vi av Linus, så mitt betyg på hans agerande under vägens gång får högt betyg. Med vänlig hälsning Ingemar Lutti, nöjd köpare av Vinbärsvägen 189 b "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar