Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 31 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Är verkligen helnöjd med allt kan inte vara bättre"
"Linus Lindqvist var min Mäklare i försäljningen av Norra Skeppargatan 29 A. Jag är väldigt nöjd med alla kontakter i hanteringen från första kontakten till tillträdet. Informationen var tydlig från början med bra tips på styling av lgh och ver förväntan hur Linus hanterade affären. På ett proffsigt tydligt sätt med människan i centrum. "
"Mycket proffsigt bemötande i alla faser i försäljningen. Jag visste att det skulle vara så. Jag valde inte Svensk Fastighetsförmedling utan jag valde Malin Hagberg."
"Otroligt professionell från start till slut. Linus var väldigt engagerad under hela processen och gav ständig återkoppling. Jag anser att det bara finns en mäklare i Gävle, Linus Lindqvist. "
"Bra bemötande, raka svar och en snabb försäljning. "
"Bra kontakt från början. Återkoppling hela tiden under affären. Bra möte vid slut affären. Snabba svar vid ev. frågor. Helt suveränt. Kommer absolut att återkomma när det blir aktuellt. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag  09:00 - 17:00

Lördag 10:00 - 13:00

 

 

 

 

 

                    

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar