Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vår rekommendation är att man i tidigt läge tar kontakt med oss för att få bäst hjälp med att planera sitt bostadsbyte. Vi vill hjälpa dig till en trygg affär och bäst betalt och för att vara rätt förberedd kan man använda tiden till sin fördel. Med vår lokala kunskap och vårt stora utbud av kommande försäljningar som kombineras med ett gediget kundregister av köpare kan vi hjälpa dig att hitta rätt hem. Vi erbjuder fri rådgivning där vi träffas i din bostad eller vår bobutik i Linköping då vi visar på skillnaden i valet av mäklare och värderar din befintliga bostad.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 233 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sälja lägenhet i en stad man inte bor i. Hm. Vi fick kontakt med Cornelia Gillberg på Svensk Fastighetsförmedling och bestämde på stående fot att anlita henne. All kontakt kring försäljningen gick snabbt och smidigt och det kändes som att vi var ett lag. Och med tanke på att vi förstod att Cornelia varit just lagidrottare i Brynäs Damer var det kanske inte så konstigt... Rekommenderas verkligen! "
"Proffsig, skicklig och erfaren. "
"Vid försäljningen av vårt radhus (bostadsrätt) tog vi hjälp av Cornelia Gillberg. Vi hade höga förväntningar och ville ha en mäklare som väl kunde förklara de olika delarna av en försäljning, finns tillgänglig och hålla oss uppdaterade under hela processen. Cornelia har utan tvekan levt upp till, och överträffat, dessa förväntningar. Vår bostad såldes även för mer än vad vi vågat tro, säkert en följd av gediget mäklararbete. Cornelia var även den mäklare som höll i försäljningen av den bostadsrätt vi köpte och även som köpare kände vi oss trygga med Cornelia. "
"Har sålt en villa och upplevde ett mycket professionellt bemötande från mäklaren. Hade höga förväntningar på snabb hantering, tydlig information och hjälp med de frågor som vi hade och tycker att dessa levdes upp till utan något att klaga på. Är mycket nöjda och kunde inte ha haft bättre hjälp under denna situation."
"Vi sålde en villa, vi blev jättebra bemötta av mäklaren Gabriella Karner. Proffsigt upplägg och avslut. "
"Emelie Johansson på svensk fastighetsförmedling i linköping gjorde ett fantastiskt jobb under försäljningen av min lägenhet! Väldigt tacksam för den goda servicen! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar