Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Linköping

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vår rekommendation är att man i tidigt läge tar kontakt med oss för att få bäst hjälp med att planera sitt bostadsbyte. Vi vill hjälpa dig till en trygg affär och bäst betalt och för att vara rätt förberedd kan man använda tiden till sin fördel. Med vår lokala kunskap och vårt stora utbud av kommande försäljningar som kombineras med ett gediget kundregister av köpare kan vi hjälpa dig att hitta rätt hem. Vi erbjuder fri rådgivning där vi träffas i din bostad eller vår bobutik i Linköping då vi visar på skillnaden i valet av mäklare och värderar din befintliga bostad.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 270 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Världens bästa mäklare! Leverat varje gång vi anlitat henne och dessutom arbetar på ett professionellt sätt vilket är uppskattat!"
"Sålde bostad som jag tidigare köpte av samma mäklare, Emelie. När jag köpte bostaden för fyra år sedan var jag redan nöjd med hennes hantering och hur hon arbetade. Jag kontaktade henne för att sälja bostaden och hela processen gick väldigt snabbt. Hon visade sig förstå målsättningen med försäljning och hur allt skulle gå till, vilket hon skötte bra och hela affären gick väldigt snabbt. "
"Jag har köpt Norrgatan 11 D Martin var mycket noggrann och korrekt. Mina förväntningar uppfylldes fullständigt. Både jag och min hustru Håkan och Eva Börjesson är mycket nöjda med vårt val. Pst Martin har ett påskrivet Förmedlingsuppdrag att hämta hemma hos oss på Fårullsvägen 13. I går morse skickade jag handpenningen på 370 000 till Ida Lindgren. Pengarna ser jag dragna på mitt konto, och jag hoppas verkligen att Ida har hittat dem! "
"Så professionellt, lugnt, metodiskt"
"Vi är verkligen supernöjda med försäljningen av vår lägenhet, trots en trög marknad så fick vi det priset vi ville ha. Emelie fick oss att känna oss lugna och trygga under hela säljprocessen, hon var alltid självsäker, återkopplar alltid snabbt på våra frågor och funderingar. Finns inget mer att önska av en mäklare."
"Vi kan varmt rekommendera Johan på Svensk Fastighetsförmedling om ni ska sälja er bostad. Ett proffsigt bemötande från början till slut."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar