Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 83 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffs från start till mål, det sammanfattar John Floods leverans! Ska du köpa eller sälja din bostad ring John!"
"Vi kan varmt rekommendera Denise. Hon är en trevlig och professionell mäklare."
"Johan har visat ett mycket stort engagemang vid både försäljning och köp av lägenheter vid tre olika tillfällen. Han har genomfört det hela med stor professionell känsla. Johan har därför givit ett mycket stort förtroende som mäklare. Han är dessutom en trevlig och tillmötesgående person. Jag kan därför varmt rekommendera Johan Jansson till alla som vill ha en mäklare som kan leverera en bra, trygg och säker hantering av köp eller försäljning av din fastighet. //Dennis Johansson"
"Mycket bra och professionellt från början till slut. Snabb respons och hög tillgänglighet vid frågor och genom hela processen. Vi är jättenöjda."
"Johan gjorde ett rakt igenom mycket bra arbete för oss vid försäljningen. Man blev trygg av hans professionalitet och han hade hela tiden konkreta/givande svar på de funderingar vi hade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Johan ifall du önskar en lika välgenomarbetad och bra försäljning som han hjälpte oss med!"
"Tydlig, vänlig, lyhörd med snabb återkoppling"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen