Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 165 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Andra gången som Gabriella på svenskfast i Linköping hjälper mig att sälja lägenhet. Hon har allt en mäklare ska ha: glad, trevlig, kunnig och anträffbar bland mycket annat! Hon är även lätt och smidig att samarbeta med! :) "
"Har både köpt och sålt via Emelie Johansson på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping som gör ett fantastiskt bra jobb! En sann livsstilsmäklare som tar sig tid för kundens frågor från tidig morgon till sen kväll. Det märks att hon brinner för det hon gör och extra roligt är det också när hon lyckades överträffa våra förväntningar. "
"Med ett genuint intresse för oss som säljare och en leverans över förväntan lyckas Gabriella åter igen visa hur fantastiskt en mäklare kan jobba. Finns verkligen bara gott att säga och om vi någon gång säljer igen är val av mäklare givet. "
"Sålt lägenhet genom SF. Nöjd med bemötandet av mäklaren. Trevlig/ärlig och kunde sin sak. Fick snabbt ett gott intryck och kände förtroende. Mina förväntningar var att lägenheten skulle säljas fort då vi köpt hus och att mäklaren skulle sköta det mesta vilket hon oxå gjorde på bästa sätt."
"Köpt en 2:a i Linköping. Mycket bra bemötande av mäklaren. Mäklaren levde upp till förväntningarna och mer än det. Allt har varit bra och smidigt. Man har känt sig trygg."
"Köpt en trea i Linköping. Blev väldigt bra bemött av mäklaren som hade en bra visning och ett bra möte vid kontraktskrivningen. Tog sig tid att förklara när frågor uppstod. Rekommenderar henne som mäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen