Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 52 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande och lätt att få kontakt med. Kände ett genuint intresse och att jag fick den tid jag behövde."
"Vi hade mycket höga förväntningar på den mycket trevlige och förtroendeingivande mäklaren Joel Nygårds. Förväntningarna infriades gott och väl. Vi trodde inte att vår villa skulle gå för så mycket mer än 4 milj.SEK. Han lyckades göra både oss och köparna helnöjda. Vi kan varmt rekommendera Joel till andra potentiella kunder. Vi ger honom ett toppbetyg."
"Mycket bra! Trevlig. Mån om att kunden får bra service."
"John Flood sålde min lägenhet på ett mycket bra sätt och till ett mycket bra pris.Han gav mig goda råd före och under och efter försäljningen. Jag gillar Johns sätt och även hans andra kollegor på Linköpings kontoret är mycket proffsiga och duktiga mäklare. Jag kan varmt rekommendera alla att använda deras tjänster. mvh peter nygren"
"Professionellt och vänligt med både säljarens och köparens bästa för ögonen. "
"Mycket nöjd med hur Denise hanterade försäljningen"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen