Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 207 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vid köpet av ett radhus i Johannelund hade vi förmånen att ha kontakt med mäklaren Joel Nygårds. Lyhörd, tydlig, smidig, proffsig, effektiv och trevlig. Så helt enkelt en perfekt mäklare! Så jag kommer definitivt rekommendera honom när någon i bekantskapskretsen ska sälja! "
"Bostadsrätt. Allt gick smidigt och lätt."
"Sålt ett relativt nytt kedjehus. Mäklaren var proffisionell, kunnig, meddelsam och presenterade bostaden på ett bra sätt. Från första kontakt av mäklaren till kontraktskrivning har upplevelsen av försäljningen varit mycket bra. Jag har ingenting att klaga på. "
"Denise sålde min lägenheten som ligger centralt i Linköping. Hon var väldigt hjälpsam, lättillgänglig och professionell under hela processen. Jag uppskattade verkligen att Denise hjälpte till med det där lilla extra genom att ge tips både inför fotografering och visning och hon leverade en perfekt annons direkt. Denise ställde även upp och skrev kontrakt en lördagkväll och var kontaktbar hela tiden. Denise är en pålitlig mäklare som levererar det där lila extra! "
"Engagerad, kunnig och förtroendeingivande. Jag ger Johan mina bästa rekommendationer. "
"Sålt bostadsrätt. Alltid bra bemött av mäklaren. Snabb och proffsig. Korrekt och förtroendeingivande. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen