Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Linköping

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vår rekommendation är att man i tidigt läge tar kontakt med oss för att få bäst hjälp med att planera sitt bostadsbyte. Vi vill hjälpa dig till en trygg affär och bäst betalt och för att vara rätt förberedd kan man använda tiden till sin fördel. Med vår lokala kunskap och vårt stora utbud av kommande försäljningar som kombineras med ett gediget kundregister av köpare kan vi hjälpa dig att hitta rätt hem. Vi erbjuder fri rådgivning där vi träffas i din bostad eller vår bobutik i Linköping då vi visar på skillnaden i valet av mäklare och värderar din befintliga bostad.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 285 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt fritidshus via Sofia och hon är pigg och effektiv samt mycket god ordning och reda så att affären går igenom smidigt. Kan med varm hand rekommendera den som ska sälja sin bostad att slå henne en signal."
"har köpt huset på sjöjungfruvägen 8 i ljungsbro. Emilie med crew tog emot oss mkt professionellt, Tydlig presentation och svar på alla frågor, ständig kontakt under hela processen utan att man kände sig borta eller påträngande. Vi fixade lånelöftet själva, men hon erbjöd hjälp. Kände att vi hade henne till hands om det behövdes. Alltid med ett leende, ett lugn, ett skratt. Fixade alla papper så vi kunde skriva uppe i södertälje då säljaren var på väg utomlands. Vi ringde henne från scandic hotell när vi satt och skrev allt och hon svarade direkt. Kände direkt när vi klev in i huset att det var det vi ville ha så förväntningarna var högt ställda. Jag bad henne kontakta min mäklare som säljer mitt hus, vilket hon gjorde och de pratade igenom affären. Emelie, kort och gott, du tickade i alla boxar likt en bra domare på en innebandymatch, tillgänglig, styr upp, leder framåt utan att ta platsen för spelarna. du /ni är bjudna på inflyttfest alla dar i veckan. Kram Tommy och Helene"
"Säljare. Mäklaren var fantastisk på att höra av sig så fort ngt hände positivt som negativt. Lugn och klok i sina råd som gjorde att jag fick 50.000:- till."
"Vi har sålt en vindsvåning på Drabantgatan 13, Svensk Fastighetsförmedling Linköping överträffade alla våra förväntningar rejält med sitt arbetssätt engagemang och så Proffsigt från start till sitt lyckliga slut! En otrolig samspel god balans genom visningarna med bra återkoppling uppföljning. Kändes verkligen som en trygg affär och kan inget annat en att värmt Rekommendera John Flood för den största affären i livet oavsett som säljare eller köpare! Värma hälsningar från Familjen Melgar Ps: Tack till Er alla på kontoret som har varit så trevliga och hjälpsamma!"
"Allt va kanon, vi fick det vi begärde och bra service!"
"Seriöst bemötande. Duktig. Noggrann och drivande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar