Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vår rekommendation är att man i tidigt läge tar kontakt med oss för att få bäst hjälp med att planera sitt bostadsbyte. Vi vill hjälpa dig till en trygg affär och bäst betalt och för att vara rätt förberedd kan man använda tiden till sin fördel. Med vår lokala kunskap och vårt stora utbud av kommande försäljningar som kombineras med ett gediget kundregister av köpare kan vi hjälpa dig att hitta rätt hem. Vi erbjuder fri rådgivning där vi träffas i din bostad eller vår bobutik i Linköping då vi visar på skillnaden i valet av mäklare och värderar din befintliga bostad.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 230 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en villa och upplevde ett mycket professionellt bemötande från mäklaren. Hade höga förväntningar på snabb hantering, tydlig information och hjälp med de frågor som vi hade och tycker att dessa levdes upp till utan något att klaga på. Är mycket nöjda och kunde inte ha haft bättre hjälp under denna situation."
"Vi sålde en villa, vi blev jättebra bemötta av mäklaren Gabriella Karner. Proffsigt upplägg och avslut. "
"Emelie Johansson på svensk fastighetsförmedling i linköping gjorde ett fantastiskt jobb under försäljningen av min lägenhet! Väldigt tacksam för den goda servicen! "
"Rak och tydlig i sin kommunikation. Ger ett genuint och seriöst intryck."
"Som säljare har jag hela tiden blivit bemött på ett positivt och respektfullt sätt av mäklaren. Kontakten har präglats av ett öppet samarbetsklimat där jag har fått professionellt stöd och vägledning i beslutssituationer. Återkopplingen från försäljningsprocessen har hela tiden varit mycket bra. Om försäljning av bostad skulle bli aktuellt på nytt i framtiden så skulle jag gärna vända mig till samma mäklare igen."
"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Joel Nygårds som hjälpte oss att sälja vårt hus. Han är mycket trevlig, engagerad och har skött försäljningen utmärkt. Snabba och bra återkopplingar. Våra förhoppningar uppfylldes med råge. Vi kommer rekommendera honom till andra som ska sälja. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar