Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vår rekommendation är att man i tidigt läge tar kontakt med oss för att få bäst hjälp med att planera sitt bostadsbyte. Vi vill hjälpa dig till en trygg affär och bäst betalt och för att vara rätt förberedd kan man använda tiden till sin fördel. Med vår lokala kunskap och vårt stora utbud av kommande försäljningar som kombineras med ett gediget kundregister av köpare kan vi hjälpa dig att hitta rätt hem. Vi erbjuder fri rådgivning där vi träffas i din bostad eller vår bobutik i Linköping då vi visar på skillnaden i valet av mäklare och värderar din befintliga bostad.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 250 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt och sålt lägenhet. Allt har flytit på och inga bekymmer med något. Mycket nöjd, med tanke på att allt gått vägen inom en tre veckor. 🌹🌹🌹"
"Köpt bostadsrätt. Trevligt, glatt och kunnigt bemötande. Snabbt agerande i processen. Ge henne fler uppdrag!!!"
"Jag köpte en bostadsrätt i en mindre förening. Mäklaren var alltigenom proffsig och trevlig. Hon svarade snabbt på mail/telefonsamtal och blev inte irriterad när vi önskade se lägenheten extra. Hon var också påläst och kunnig ifråga om objektet och föreningen vilket känns som en självklarhet men inte alltid är fallet hos mäklare. Var det något hon inte visste tog hon snabbt reda på det och återkopplade. Jag är mycket nöjd!"
"Vi har sålt lägenhet med hjälp av Johan. Lång process och många visningar och vi är supernöjda med Johans arbete under hela processen! Tydlig, ärlig, pålitlig och snabb återkoppling. Tillgänglig och förmedlade en realistisk och ärlig bild utan att ge oss orimliga förhoppningar. Smidig kontraktsskrivning och inga krångligheter. "
"Gabriella var i processen med köp av vår nya bostad väldigt bra att ha att göra med. Informativ, tydlig och konkret i sin återkoppling. Hon var snabb med återkoppling och tydlig med nästa steg."
"Köpte min första lägenhet, en etta, och var såklart väldigt nervös och lite "lost" men med Cornelias ödmjuka och snabba bemötande blev jag lugn. Jag trodde det skulle vara mycket mer komplicerat att köpa lägenhet men i mitt fall blev det inte så, det var enkelt och smidigt! Tack!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar