Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 217 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har anlitat Sofia tidigare och varit mycket nöjd - så även denna gång, med försäljningen av mitt hus. Ambitiös, kunnig, snabb och rakt på sak. Snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Utmärkt slutresultatet. 👍🏼 "
"Har anlitat Svensk Fast. för försäljning av min bostadsrättsläg. De förväntningar mäklaren (Johan) skapade infriades ganska exakt. Johan arbetade snabbt och effektivt och upprättade direkt en plan för genomförandet som sedan följdes helt. Särskilt uppskattades det sätt på vilket Johan kontinuerligt höll mig informerad om processens framskridande. "
"Köpt en bostadsrätt. Emelie Johansson är trevlig, tillmötesgående, engagerad och snabb. Jag är helt nöjd med kontakten så här långt i processen, skrivit kontrakt men ej tillträtt än. "
"Cornelia Gillberg har genom god kunskap, entusiasm och hårt arbete sålt vår fastighet i linköping. Hon har guidat oss genom hela processen och hjälper oss även med efterarbetet som tex deklarationen. Vi kan med glädje rekommendera henne till andra som vill sälja eller köpa fastighet i linköping. Tack så mycket Cornelia. ☺"
"Jag kunde inte ha önskat mig mer av min mäklare när jag nyligen sålde villan som jag själv varit med om att både rita och bygga. Mäklaren satte sig in i allt i detalj och lämnade inget åt slumpen. Alla mina förväntningar uppfylldes med råge. Sofia Tjernberg är helt enkelt en helt komplett mäklare och jag kan bara gratulera er som anlitar henne. /Erik"
"Har sålt ett parhus, vilket gick som en dans!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar