Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 183 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Emelie hjälpte mig att sälja min fina sekelskifteslägenhet på 2 rok i centrala Linköping. Jag kände mig mycket väl bemött från första stund och fick bra stöd med allt från styling inför fotografering och visning till genomförande av visning när jag inte själv var närvarande i Linköping. Emelie bibehöll hela tiden en positiv inställning och var ständigt taggad på att göra sitt bästa, vilket gjorde mig trygg i hennes kompetens och förmåga att genomföra försäljningen på ett bra sätt. Hon kommunicerade tydligt med mig vid såväl visning som budgivning. Genom allt detta uppfyllde hon mer än väl mina förväntningar om att hon var den mäklare som på bäst sätt kunde sälja min lägenhet för ett bra pris och samtidigt utgöra en trygghet för mig som säljare samt min köpare. Jag är mycket nöjd med mitt val av Emelie som min mäklare och rekommenderar henne starkt!"
"Vi sålde mammas lägenhet. Emelie är aktiv och snabb. Hon har för oss visat prov på stor kunnighet om branschen och hela tiden gett oss riktiga och bra alternativ som har hjälpt oss att fatta rätt beslut. På slutet visade hon också prov på att vara en skicklig förhandlare. Jag kan med varm hand rekommendera Emelie!"
"Johan på Svensk fast. sålde våran lägenhet i Vasastaden. Han jobbade effektivt och lyckades sälja den snabbt, en tuff marknad till trots. Allt flöt på smidigt från första kontakten till påskrivet köpekontrakt. Johan är en trevlig mäklare som levde väl upp till våra förväntningar. "
"Med tanke på marknadsläget på bostäder just nu är vi ändå nöjda med Johans insatts (bostadsrätt). Bemötandet har varit bra under hela processen. "
"Sålde min lägenhet på 52 kvm centralt i Linköping. Johan förmedlade en trygg och professionell försäljning och gav hela tiden bra återkoppling."
"Johan Jansson sålde vår lägenhet. Från början ett professionellt bemötande med realistiska uttalanden om affären. Har under försäljningen varit lätt att ha kontakt med och ingett ett lugn. Rekommenderar starkt Johan som mäklare! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen