Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Linköping

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Linköping

Vår rekommendation är att man i tidigt läge tar kontakt med oss för att få bäst hjälp med att planera sitt bostadsbyte. Vi vill hjälpa dig till en trygg affär och bäst betalt och för att vara rätt förberedd kan man använda tiden till sin fördel. Med vår lokala kunskap och vårt stora utbud av kommande försäljningar som kombineras med ett gediget kundregister av köpare kan vi hjälpa dig att hitta rätt hem. Vi erbjuder fri rådgivning där vi träffas i din bostad eller vår bobutik i Linköping då vi visar på skillnaden i valet av mäklare och värderar din befintliga bostad.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 236 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bygdegatan 367. Väldigt proffsigt, sakligt och upplysande. Kunde önskat mer återkoppling under processen men slutresultatet var över förväntan så helhetsbetyget är högsta möjligt."
"Mäklaren ingav ett stort förtroende och förmedlade mycket kunskap. Jag kände mig trygg under hela processen med försäljning av huset. Tydlig förklaring av kontraktet. En stor eloge för en bra fotografering. Jag är jättenöjd med hela försäljningen."
"Svensk Fastighetsförmedling har varit superproffsiga rakt igenom hela processen, från förstamöte till signerat kontrakt"
"Sälja lägenhet i en stad man inte bor i. Hm. Vi fick kontakt med Cornelia Gillberg på Svensk Fastighetsförmedling och bestämde på stående fot att anlita henne. All kontakt kring försäljningen gick snabbt och smidigt och det kändes som att vi var ett lag. Och med tanke på att vi förstod att Cornelia varit just lagidrottare i Brynäs Damer var det kanske inte så konstigt... Rekommenderas verkligen! "
"Proffsig, skicklig och erfaren. "
"Vid försäljningen av vårt radhus (bostadsrätt) tog vi hjälp av Cornelia Gillberg. Vi hade höga förväntningar och ville ha en mäklare som väl kunde förklara de olika delarna av en försäljning, finns tillgänglig och hålla oss uppdaterade under hela processen. Cornelia har utan tvekan levt upp till, och överträffat, dessa förväntningar. Vår bostad såldes även för mer än vad vi vågat tro, säkert en följd av gediget mäklararbete. Cornelia var även den mäklare som höll i försäljningen av den bostadsrätt vi köpte och även som köpare kände vi oss trygga med Cornelia. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Linköping

Våra pågående försäljningar