Hoppa till innehåll

Mäklare i Östergötland

4,8  (3309 omdömen)

Mäklare i Östergötland

4,8  (3309 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Östergötland

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Östergötland i sin helhet? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. Här, i Sveriges fjärde största län, har du både havet, sjöar, grönområden och naturstigar inpå knuten och du kan välja mellan storstad och landsbygd.

I Östergötland hittar du populära Linköping, studentstaden vackert beläget intill sjön Roxen. Och bara fyra mil bort ligger Norrköping, länets andra stora stad. Men kanske har du siktet inställt på någon lite mindre ort? Då hittar du bland annat genuina Vadstena, Borghamn, Motala och Ödeshög, alla vackert belägna längs Vätterns östra strand. Eller står ett fritidshus på din önskelista? Då är sannolikheten stor att det kan finnas i någon av de naturnära områdena i Östgötaskärgården som Sankt Anna, Gryt eller Arkösund. Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Östergötland att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Östergötland

I vårt län kan du promenera på pittoreska kullerstensgator där tiden stått stilla eller glida fram i en träbåt längs Göta kanal. Paddla kajak i skärgården eller utforska vandringsleder på Omberg. Tack vare att vi på Svensk Fastighetsförmedling bor i de kommuner och områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut de vackraste naturstigarna, svampgömmorna och de undangömda badplatserna. Vi har koll på både de stora och de mindre orterna och finns på plats med flera stycken bobutiker.

Vi kan helt enkelt Östergötland, runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa i Mjölby, ett fritidshus i sommarstaden Valdemarsvik eller en lägenhetspärla i Söderköping, så har vi koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och varit en aktiv del i regionens utveckling. Med utgångspunkt från våra bobutiker strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Östergötland. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare i Östergötland hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Östergötland och i resten av Sverige. Välkommen till någon av våra bobutiker i Östergötland!

Omdömen från kunder i Östergötland

Smidigt försäljning av min bostad.
Malin Fingal hjälpte oss vid köpet av vår bostad. På visningen fick vi en presentation av bostaden och varför den säljs. Superbra bemötande! Hon fick oss att känna att hon tog sig tid för oss och tog oss på allvar som potentiella ...

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Östergötland

Hitta hit

Bobutiker Östergötland (7)

Tidigare försäljningar i Östergötland

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.