Hoppa till innehåll

Mäklare i Östergötland

4,8  (3823 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Östergötland

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Östergötland i sin helhet? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. Här, i Sveriges fjärde största län, har du både havet, sjöar, grönområden och naturstigar inpå knuten och du kan välja mellan storstad och landsbygd.

I Östergötland hittar du populära Linköping, studentstaden vackert beläget intill sjön Roxen. Och bara fyra mil bort ligger Norrköping, länets andra stora stad. Men kanske har du siktet inställt på någon lite mindre ort? Då hittar du bland annat genuina Vadstena, Borghamn, Motala och Ödeshög, alla vackert belägna längs Vätterns östra strand. Eller står ett fritidshus på din önskelista? Då är sannolikheten stor att det kan finnas i någon av de naturnära områdena i Östgötaskärgården som Sankt Anna, Gryt eller Arkösund. Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Östergötland att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Östergötland

I vårt län kan du promenera på pittoreska kullerstensgator där tiden stått stilla eller glida fram i en träbåt längs Göta kanal. Paddla kajak i skärgården eller utforska vandringsleder på Omberg. Tack vare att vi på Svensk Fastighetsförmedling bor i de kommuner och områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut de vackraste naturstigarna, svampgömmorna och de undangömda badplatserna. Vi har koll på både de stora och de mindre orterna och finns på plats med flera stycken bobutiker.

Vi kan helt enkelt Östergötland, runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa i Mjölby, ett fritidshus i sommarstaden Valdemarsvik eller en lägenhetspärla i Söderköping, så har vi koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och varit en aktiv del i regionens utveckling. Med utgångspunkt från våra bobutiker strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Östergötland. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare i Östergötland hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Östergötland och i resten av Sverige. Välkommen till någon av våra bobutiker i Östergötland!

Omdömen från kunder i Östergötland

Trovärdigt bemött. Mycket positivt. Mäklaren var mycket tillmötesgående och hjälpsam.
Roukan H
Roukan H
2023-06-02
Min mäklare Edvin är någon jag definitivt rekommendera om man vill sälja eller köpa en bostad . Jag blev jätte bra bemött av honom , han lyssnade och satte upp en plan på hur jag ska sälja min lägenhet så smidigt som möjligt , ha...

Boka tid för rådgivning eller värdering

Boka tid med en mäklare genom att fylla i formuläret nedan. Vi har bokningsbara tider så du kan boka in direkt. Annars blir du kontaktad av en mäklare så att ni gemensamt kan bestämma tid. Du förbinder dig inte till någonting när du skickar in formuläret.

  • Fyll i formuläret med dina uppgifter
  • Finns det lediga tider i ditt postområde kan du välja dag och tid själv - eller så väljer du att bli kontaktad av en mäklare.
  • Din lokala mäklare stämmer av med dig inför mötet.

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Östergötland

Hitta hit

Bobutiker Östergötland (7)

Tidigare försäljningar i Östergötland

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.