Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Valdemarsvik

Fastighetsmäklare med kunskap om Valdemarsvik

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionellt hanterat av försäljningen av Mjölnäs."
"Jag har köpt en fastighet. Jag kände mig väl omhändertagen av mäklaren och fick svar på de frågor jag undrade över. Mäklaren var proffsig och jag kände att han även såg till mina intressen. Han var tydlig och rak. Högsta betyg till honom."
"Vi har köpt ett hus. Har tidigare erfarenhet av att även vara säljare via mäklaren. Alltid bra och väldigt snabb återkoppling. Man får alltid den info man behöver, utan att kontakten känns "puschig" Mycket nöjd! "
"Sålt ett hus. Blivit mycket bra bemött hela tiden och han har varit mycket behjälplig. Man har kunnat fråga om allt. Jag hade inga förväntningar för jag har aldrig sålt hus förr."
"Litet enplanshus i Valdemarsvik. Mycket bra bemötande av mäklaren. Förväntningarna var förstås höga på en säljare som representerar ett av de större mäklarföretagen och Niklas levde upp till våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Niklas, bra bemötande, kunnig på objektet, lugn och hjälpsam, tips om reparationer och kunniga hantverkare. "
"Mäklaren har hjälpt mig att sälja ett hus från 1800-talet som använts som sommarstuga i 50 års tid. Fastigheten har ett enskilt läge och fin utsikt men är i behov av en omfattande renovering. Mäklaren har varit saklig, noggrann och bemötandet har varit trevligt. Därför har det varit lätt att diskutera olika handlingsalternativ. Jag har fått mycket stort förtroende för mäklaren. Att sälja huset var mycket mer tids- och arbetskrävande samt mentalt jobbigt än vad jag trodde. Mäklaren har underlättat denna långdragna process och hans insats har vida överträffat mina förväntningar. Både som bollplank och när det gäller smidiga lösningar av praktiska problem, (exempelvis fullmakter osv.)."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Valdemarsvik

Våra pågående försäljningar

Till toppen