Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Motala

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Motala

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Motala har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en tvåfamiljsvilla i Vadstena innerstad. Blev bra bemött av mäklaren, fick återkoppling angående försäljningen hela tiden. Förväntningar att mäklaren skulle sköta hela försäljningen,, vilket mäklaren gjorde. Bra kontakt och info."
"Mycket nöjd köpare, ett proffesionellt bemötande. "
"Bra service och återkoppling! "
"Tack Elin och Emilia för ert proffsiga arbete, vid försäljning av våran sommarstuga. Raka och tydliga, med glimten i ögat. Uppmärksamma på allt. Trevligt och glatt bemötande. Vi kommer att varmt rekommendera er. Med vänliga hälsningar Britt-Marie o Guie Danielsson "
"Professionell, hjälpsam, flexibel. Känns tryggt, trevlig och gott bemötande. "
"Fick hjälp att sälja min bostadsrätt (radhus) av Emilia Hjort. Fantastisk proffsig och hjärtlig mäklare. Klickade direkt. Över förväntan på mina förväntningar. Emilia är rak och tydlig och det gillar jag som är lite velig och har svårt att fatta beslut. Samtidigt som hon var väldigt lyhörd och snappade upp mina önskemål på pricken! Är jättenöjd med Emilia och Svensk fastighetsförmedling. Skulle anlita Er om och om igen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Motala

Våra pågående försäljningar

Till toppen