Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Motala

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Motala

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Motala har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionell, hjälpsam, flexibel. Känns tryggt, trevlig och gott bemötande. "
"Fick hjälp att sälja min bostadsrätt (radhus) av Emilia Hjort. Fantastisk proffsig och hjärtlig mäklare. Klickade direkt. Över förväntan på mina förväntningar. Emilia är rak och tydlig och det gillar jag som är lite velig och har svårt att fatta beslut. Samtidigt som hon var väldigt lyhörd och snappade upp mina önskemål på pricken! Är jättenöjd med Emilia och Svensk fastighetsförmedling. Skulle anlita Er om och om igen."
"Sålt ett fritidshus. Fick ett mycket bra bemötande med tydlig information om vad Svensk Fastighetsförmedling har för koncept och mäklarens roll. Elin Höglund har varit mycket kunnig, tydlig med information, varit lätt att få kontakt med om man haft frågor. Jag är mycket nöjd med mäklaren Elin Höglund. Kommer att rekommendera Elin Höglund till de som ska sälja en fastighet för henne mycket trevliga bemötand och kunnighet kändes mycket tryggt."
"vi tycker att mäklaren Emilia Hjort är en toppenbra mäklare,mycket trevlig."
"Vi är väldigt nöjda med allt från första mötet till försäljning av vårt hus i Motala. Proffsigt, vänligt, hjälpsamt, med stort engagemang, kunskap och fingertoppskänsla i alla moment inför och i samband med försäljningen. Vi vill varmt rekommendera Emilia Hjort som mäklare."
"Anlitade mäklare för försäljning av fritidshus Har sålt/köpt några hus tidigare, men ville ha proffshälp med försäljningen Mycket nöjd med bemötande och proffsighet med allt från objektsbeskrivning, fantastiska bilder och marknadsföring till att hitta rätt köpare och slutföra affären. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Motala

Våra pågående försäljningar

Till toppen