Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Motala

Mäklare med koll på Motala

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Motala

Under de senaste åren har vi genomfört många lyckade försäljningar i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Och vi vet varför. Det är tack vare våra kunders fina rekommendationer och innehållet i vår mäklartjänst. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 47 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt en lantbruksfastighet i Älvan (Motala) Mycket bra bemötande från mäklaren Emilia Hjort. Vi hade tidigt anmält intresse för fastigheten och när den kom ut till försäljning meddelade Emilia oss direkt. Hon klargjorde processen med visningar o budgivning, gav oss besiktningsprotokoll mm och rekommenderade oss att kontakta besiktningsmannen vilket vi gjorde. Efter budgivningen ordnade hon snabbt med kontraktsskrivning som vi ville. En positiv upplevelse! "
"I köpet av hus var Elin en väldig tillgång i processen. Alltid trevlig, professionell och öppen för frågor. Hon rekommenderade oss huset, vilket vi är väldigt tacksamma över!"
"Sålt bostad Uppskattade tipset med smygstart/läge + Positivt och mycket proffsigt bemötande Fint med hjälp till deklaration Kan med värme rekommenderas! :-) "
"Vi har sålt vårt hus. Vi är mycket nöjda med Elins arbete. Proffsigt agerande och stöttat när vi haft frågor och hon har givit tips och drivit försäljningsprocessen på ett föredömligt sätt med transparens och snabb kommunikation."
"Har sålt en tvåfamiljsvilla i Vadstena innerstad. Blev bra bemött av mäklaren, fick återkoppling angående försäljningen hela tiden. Förväntningar att mäklaren skulle sköta hela försäljningen,, vilket mäklaren gjorde. Bra kontakt och info."
"Mycket nöjd köpare, ett proffesionellt bemötande. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Motala

Våra pågående försäljningar