Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Motala

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Motala

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Motala har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsigt bemötande. Kunnig. "
"Mycket hjälpsam, positiv, proffsig och trevlig! Elin kan jag verkligen rekommendera till andra köpare&säljare! Hlsn / Peter Jonsson"
"Vi fick ett bemötande som var mkt positivt. Bra information om allt och kunde ge svar på frågor. Toga reda på info om hon inte hade svaret direkt och snabb återkoppling. "
"Vi sålde ett fritidshus med hjälp av Elin. Hon gjorde långt mycket mer för oss än vad vi hade räknat med. Proffsig på alla sätt. Mycket kunnig när det gällde marknad och priser och genom henne nådde vi också ett stort antal spekulanter till vår fastighet vilket i sin tur ledde till en försäljningsnivå prismässigt som vi är mycket nöjda med. På grund av livssituation kunde vi som boende i Stockholm inte närvara i Motala under försäljningsprocessen. Elin hjälpte oss med allt från första kontakt ända fram till försäljning trots detta. Det trodde varken jag eller min fru var möjligt. Tack Elin och svensk fastighetsförmedling Motala Stefan o Susanna Lindenskoug Stockholm"
"Jag och min sambo har fått ett vänligt och kompetent bemötande redan från första kontakt till påskrivet kontrakt. Emilia har gjort ett kanonbra jobb vid vårat köp av bostad."
"Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Emilia var alltid nåbar och väldigt hjälpsam. Det kändes tryggt att hon hade 100% koll på allt. Hon gjorde direkt upp en tidsplan för hur hela försäljningen skulle läggas upp. Jag kände fullständigt förtroende och behövde inte hålla reda på tider och annat, utan kunde bara fråga henne. Mitt val av mäklare bestämdes bland annat av att hon inte kom i en stor lyxig bil, som en annan tilltänkt mäklare gjorde. Hon kom i en vanlig liten bil. Tack Emilia för ett kanonbra jobb!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Motala

Våra pågående försäljningar

Till toppen