Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mjölby

Fastighetsmäklare med kunskap om Mjölby.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 35 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en bostadsrätt och köpt en bostadsrätt. Jag tycker att jag har blivit bra bemött av mäklaren han var trevlig. Jag tycker att mäklaren har gjort ett bra jobb och han värderade lägenheten bra. Sen var det bra att det inte tog så långtid att få ut lägenheten på marknaden och att den såldes fort. Jag tycker allt med mäklaren var bra. Kan rekommendera han till andra som ska sälja "
"Sålt en bostadsrätt. Blivit mycket trevligt och väl bemött av mäklaren och med stor respekt. Hon har varit tydlig och gett bra information om alla skeden i försäljningen och har varit ett tryggt stöd i allt. Har visat goda kunskaper och kunnat svara på frågor. Mycket nöjd med vårt mäklarval."
"From the first meeting to signing the final documents Elin Berggren acted with professionalism. A real breath of fresh air. Should you choose Elin to sale your object you are in safe hands. Trevor Hughes"
"Vi har sålt ett hus och känner oss mkt nöjda med alla faser i processen. Vår mäklare Fredrik var saklig, tillmötesgående och uppträdde såväl professionellt som serviceinriktat. Därtill är han även empatisk och förstående, vi rekommenderar honom varmt. "
"Mycket proffsigt både vid köp o försäljning"
"Har köpt en enplansvilla. Mitt första husköp så detta var helt nytt för mig. Bemöttes väldigt bra och professionellt, en trevlig upplevelse i sin helhet!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mjölby

Våra pågående försäljningar

Till toppen