Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mjölby

Fastighetsmäklare med kunskap om Mjölby.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väldigt trevligt bemötande! Förstående, hjälpsam och tillmötesgående! Bra kontakt och fortlöpande information både till köpare och oss som säljare. Visste hur marknadsföringen skulle riktas för att få bästa resultat! Vi fick ett resultat som var över förväntan! Supernöjda!"
"Du var en jätte duktig säljare, väldigt tålmodig och vi är glada att vi fick just dig som sålde huset till oss "
"Har köpt lägenhet och sålt hus. Vi har blivit bemött på ett professionellt sätt. Med kunskap och empati ingav vår mäklare ett förtroende. Han har uppfyllt våra förväntningar och mer därtill. Vi har känt ett stöd i våra beslut. "
"Vi har sålt vår villa och köpt en bostadsrätt istället. Vi anlitade Svensk fast.förmedling och vår mäklare var Fredrik Öst. Han har lotsat oss på bästa tänkbara sätt genom hela denna process. Han höll oss informerade hela tiden om hur allt fortskred, lugnt och metodiskt, och vi kände oss väldigt trygga med det. Vi känner att vi blivit mycket väl bemötta och fått all tänkbara hjälp, och är mycket nöjda! Kommer varmt att rekomendera Svensk fast.förmedling och Fredrik Öst till vänner och bekanta."
"Vi köpte en villa. Trevligt bemötande, vi kände oss väldigt bekväma. "
"Carsten har till alla delar motsvarat vad vi förväntade oss av en mäklare. Kontakten har hela tiden flutit bra. Han har vid försäljningen framhållit alla fördelar med huset och trots allt negativt som skrivs just nu om nedgång, har försäljningen lyckats bra. Vi är helt nöjda."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mjölby

Våra pågående försäljningar

Till toppen