Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mjölby

Fastighetsmäklare med kunskap om Mjölby.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 31 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt ett hus och känner oss mkt nöjda med alla faser i processen. Vår mäklare Fredrik var saklig, tillmötesgående och uppträdde såväl professionellt som serviceinriktat. Därtill är han även empatisk och förstående, vi rekommenderar honom varmt. "
"Mycket proffsigt både vid köp o försäljning"
"Har köpt en enplansvilla. Mitt första husköp så detta var helt nytt för mig. Bemöttes väldigt bra och professionellt, en trevlig upplevelse i sin helhet!"
"Vi har sålt en liten bostadsrätt 42m2. Vi hade tänkt ha den som fast punkt i Svetige men av olika skäl ändrat oss och behåller en annan större lgh. Fredrik har på ett proffsigt och aktivt sätt hjälpt oss att sälja den( vi hann aldrig flytta in). Vi blev väl bemötta och hela säljprocessen har fungerat utmärkt. Tack Fredrik för en fin insats. Sten och Gunnel Christoffersson"
"Förstående, kunnig med mycket trevligt bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Sålt villa o köpt bostadsrätt. Kan rekommendera honom !"
"Sålt villa i Mjölby. Mäklaren har endast utsrålat ett professionellt bemötande och gjort allt över mina förväntningar. Har haft bra kontakt och uppföljning under hela uppdraget. Kommer definitivt att använda mig av samma mäklare om jag behöver i framtiden samt kommer att rekommendera Fredrik till andra bekanta."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mjölby

Våra pågående försäljningar

Till toppen