Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Mjölby

Mäklare med koll på Mjölby

Fastighetsmäklare med kunskap om Mjölby

Under de senaste åren har vi genomfört många lyckade försäljningar i Mjölby, Boxholm och Ödeshög med omnejd. Och vi vet varför. Det är tack vare våra kunders fina rekommendationer och innehållet i vår mäklartjänst. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 45 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"mycket bra vid försäljning av Dackegatan 27 Mjölby"
"Ville sälja min lägenhet och kontaktade Svensk Fastighetsförmedling och frågade efter Fredrik, då jag tidigare köpt lägenhet med han som mäklare. Seriös, lätt att prata och proffsig på alla sätt. "
"Jag och min fru har köpt stallsberg 2 i Mjölby komun. Till att börja med kunde vi inte komma på den första visningen så jag ringde och pratade med mäklaren (Elin Berggren) och hon löste med kort varsel en extra visning åt oss. Sedan har hon svarat på alla frågor vi haft på ett proffsigt men ändå personligt sätt. När vi sedan var på nästa visning blev vi väldigt trevlig bemötta av både Elin och hennes kollega som var med, det hölls även en genomgång för alla som var där vilket jag tyckte var trevligt. Sedan när budgivningen drog igång så var vi givetvis nervösa men Elin hjälpte till och svara på alla frågor och ringde till både de andra budgivarna och säljaren när vi kände att det drog på tiden flera gånger, vidare när vi vunnit budgivningen kände vi att vi ville skriva papper så snart som möjligt och även det löste Elin. Outstaning! Det kändes jättebra hela vägen igenom. Jag hade inga egentliga förväntningar då det är första bostaden jag köper bostad men jag upplevde ett genuint intresse! jag kommer använda det som exempel när vi pratar kundnöjdhet på jobbet/Anton Norberg"
"Jag har köpt en lägenhet och sålt mitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling. Jag är mycket nöjd med deras mäklares, Elin Berggren, sätt att arbeta . Jag vill tacka mäklaren för ett bra arbete och jag är nöjd. Kåre Eungård"
"Sålt mitt älskade Björkhaga i Mantorp. Mycket väl bemött! Jag hade inte så höga förväntningar men det hade mäklaren och försökte få mig att tänka positivt utan att ge några löften. Mycket professionell mäklare med ett trevligt bemötande."
"Mäklare som brinner för sitt arbete! Lägger ner extremt mycket tid och kärlek i sina affärer! Fixar och trixar o gör allt för att man ska bli nöjd! Följer upp affärer och ser till att man är nöjd och belåten. Service i världsklass! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mjölby

Våra pågående försäljningar