Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Mjölby

Mäklare med koll på Mjölby

Fastighetsmäklare med kunskap om Mjölby

Under de senaste åren har vi genomfört många lyckade försäljningar i Mjölby, Boxholm och Ödeshög med omnejd. Och vi vet varför. Det är tack vare våra kunders fina rekommendationer och innehållet i vår mäklartjänst. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 49 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bostadsrätt. Bra bemötande. Smidig och hjälpsam. Proffsig. Affären är inte klar till 100 % men hittills är jag nöjd."
"Jag har fått hjälp att hitta en köpare till min fastighet och allt har gått kanon! Jag har fått allt stöd jag behövt och mer där till. Mäklaren har varit drivande och oerhört kompetent. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig men jag kommer verkligen rekommendera henne. "
"Trevligt! Jag kommer absolut att höra av mig till Elin om jag kommer att sälja i framtiden. Tack för en väl förmedlad affär och bemötande."
"Sålt en mindre lägenhet, som jag tidigare köpt av Carsten. Ville ha honom igen när jag sålde den. Snabb, kunnig och effektiv."
"mycket bra vid försäljning av Dackegatan 27 Mjölby"
"Ville sälja min lägenhet och kontaktade Svensk Fastighetsförmedling och frågade efter Fredrik, då jag tidigare köpt lägenhet med han som mäklare. Seriös, lätt att prata och proffsig på alla sätt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mjölby

Våra pågående försäljningar