Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mjölby

Fastighetsmäklare med kunskap om Mjölby.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa i Mjölby. Mäklaren har endast utsrålat ett professionellt bemötande och gjort allt över mina förväntningar. Har haft bra kontakt och uppföljning under hela uppdraget. Kommer definitivt att använda mig av samma mäklare om jag behöver i framtiden samt kommer att rekommendera Fredrik till andra bekanta."
"Har sålt en lägenhet. Fick ett mycket bra bemötande av mäklaren. Motsvarade helt mina förväntningar. Totalt, riktigt bra. "
"Vi köpte villa av Fredrik Öst nyligen och är nöjda med samtliga led i affären, där först och främst visningen var väldigt välplanerad, bra upplagd och informativ. Fredrik har ett mycket professionellt bemötande med en väldigt bra inställning och stor lyhördhet. Han känns mycket trygg att ha som mäklare, han har kunnat svara på samtliga frågor som vi har haft, är väldigt kunnig inom sitt område och man känner verkligen att han genuint engagerar sig på ett medmänskligt plan och inte bara med sälj som fokus. Som mäklare är Fredrik både flexibel, lyhörd, tålmodig men också väldigt vänlig. Sammanfattningsvis kunde vi inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare och vi är väldigt nöjda med affären från början till slut! "
"mycket trevlig och kunnigt bemött vid mitt köp av bostad."
"mkt trevlig och bra mäklare som hjälpte oss att sälja våran lägenhet han uppfyllde alla förväntningar vi hade"
"Väldigt trevligt bemötande! Förstående, hjälpsam och tillmötesgående! Bra kontakt och fortlöpande information både till köpare och oss som säljare. Visste hur marknadsföringen skulle riktas för att få bästa resultat! Vi fick ett resultat som var över förväntan! Supernöjda!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mjölby

Våra pågående försäljningar

Till toppen