Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Mjölby

Mäklare med koll på Mjölby

Fastighetsmäklare med kunskap om Mjölby

Under de senaste åren har vi genomfört många lyckade försäljningar i Mjölby, Boxholm och Ödeshög med omnejd. Och vi vet varför. Det är tack vare våra kunders fina rekommendationer och innehållet i vår mäklartjänst. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt en lägenhet. Jag blev bemött på bästa möjliga sätt! "
"Köpte ett litet torp. Är mycket nöjd med allt när det gäller svenskt fastighetförmedling."
"Jag har sålt en bostadsrätt och köpt en bostadsrätt. Jag tycker att jag har blivit bra bemött av mäklaren han var trevlig. Jag tycker att mäklaren har gjort ett bra jobb och han värderade lägenheten bra. Sen var det bra att det inte tog så långtid att få ut lägenheten på marknaden och att den såldes fort. Jag tycker allt med mäklaren var bra. Kan rekommendera han till andra som ska sälja "
"Sålt en bostadsrätt. Blivit mycket trevligt och väl bemött av mäklaren och med stor respekt. Hon har varit tydlig och gett bra information om alla skeden i försäljningen och har varit ett tryggt stöd i allt. Har visat goda kunskaper och kunnat svara på frågor. Mycket nöjd med vårt mäklarval."
"From the first meeting to signing the final documents Elin Berggren acted with professionalism. A real breath of fresh air. Should you choose Elin to sale your object you are in safe hands. Trevor Hughes"
"Vi har sålt ett hus och känner oss mkt nöjda med alla faser i processen. Vår mäklare Fredrik var saklig, tillmötesgående och uppträdde såväl professionellt som serviceinriktat. Därtill är han även empatisk och förstående, vi rekommenderar honom varmt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mjölby

Våra pågående försäljningar