Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Åtvidaberg

Fastighetsmäklare med kunskap om Åtvidaberg.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 10 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Engagerad mäklare, med lång erfarenhet och stor lokalkännedom gör mig som köpare trygg och nöjd med hela processen. Vänlig och lätt att nå. "
"Perfekt, snabbt, effektivt Mycket nöjd"
"Vi köpte en villa. Vi blev trevligt bemötta av mäklaren och välinformerade av huset vi köpte. Vi är mycket nöjda med allt. "
"Hej Har nu sålt vårat fritidshus som vi har ägt i 23 år. Väldigt bra mäklare, proffsigt jobb av en bra mäklare."
"Sålt en sommarstuga med arrenderätt, Glenn har överträffat våra förväntningar.... Kundvänlig, smidig och väldigt kunnig i sin yrkesroll. Kommer absolut rekommendera honom och absolut anlita igen om behov uppstår...."
"Vi har sålt en villa och köpt en lägenhet. Mäklaren var från första stund mycket hjälpsam och ärlig i sitt bemötande. Försäljningen av villan gick mycket smidigt och snabbt. Trodde att det skulle ta lång tid och orsaka mycket nervös väntan. Köpet av lägenheten gick också snabbt och bra. Nu är våra sömnlösa nätter över! Vi är mycket nöjda med mäklaren och på det sätt som han har ställt upp för oss."

Öppettider & kontaktuppgifter

Vår bobutik är bemannad

Måndag - torsdag 9:00-16:00

Lunchstängt 13:00-14:00

Övriga tider efter överenskommelse. Varmt välkommen att boka tid.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Åtvidaberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen