Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 302 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väldigt trevlig och hjälpsam! Känns seriös och pålitlig."
"Vi har kjøpt en leilighet, og har hatt et godt samarbeid med megleren. Han svarte på alle spørsmålene og ga oss god informasjon om boligen, området og salgsprosessen. Megleren var meget åpen og veiledet oss på det som er viktig å ta med seg når man kjøper bolig i et annet land. Vi er svært fornøyde med deres megler Magnus og takker han for hyggelig kontraktmøte på mandag. "
"Sålt radhus i Norrköping mitt i sommaren. Kunnigt bemötande med sinne för detaljer. Efter genomförd affär en känsla av att både köpare och säljare samt mäklare är nöjda"
"Sålde en etta i centrala Norrköping, Malin var tillmötesgående och hade tydlig kommunikation och återkoppling under hela säljprocessen."
"Köpt bostadsrätt. Framförallt ett bra första intryck vid visningen. Mäklaren redogjorde vad som gällde om man var intresserad, klart och tydligt. Korrekt bemötande och handhavande av mäklaren vid budgivning. Ordning och reda vid undertecknandet av överlåtelseavtalet."
"Köpte en lägenhet med Josef Dursun som mäklare. Han gjorde ett fantastiskt jobb och var inte blyg med att informera om allt som kan tänkas vara intressant. Jag som aldrig köpt en lägenhet förut var ganska oerfaren och behövde proffslig hjälp vilket han gav mig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen