Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Norrköping

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 121 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Riktigt bra första intryck av Per, levde upp till mina förväntningar & prestera!"
"Jag vill verkligen tacka för all hjälp. Du har varit omtänksam och personlig på ett mycket bra sätt. Alltid svarat snabbt om jag har undrat över något. Från det jag har ringt och till försäljningen har inte kunnat gå snabbare trots strul. Du har alltid varit vänlig . Den enda gången jag blev besviken och ledsen det var när du var och såg på sommarstugan, men allt blev ändå jätte bra. Jag är helnjöd och Börje med. Jag kommer verkligen att rek vidare. Kram Monika"
"Vi har nu både sålt och köpt av Per Illner. Per har ett brinnande engagemang och stort intresse för sitt jobb. Väldigt proffesionell samtidigt som han har båda fötterna på jorden och hade alltid ett glatt och trevligt bemötande. Vill du ha en mäklare som alltid ställer upp och finns där vid frågor eller funderingar så tveka inte på att ta kontakt med Per, han ordnar allt! Vi är så otroligt nöjda med vår försäljning/köp och kan verkligen rekommendera honom till andra. Tack Per! /Jonas & Michelle"
"Anton gav mig ett väldigt gott bemötande. Visade från första början ett stort intresse i min lägenhet. Det gav mig en väldigt trygg känsla, med vetskapen att han skulle kunna sälja den med ett gott resultat. Anton levde verkligen upp till mina förväntningar och gjorde allt i försäljningen väldigt väl utfört. Jag kommer defenitivt rekommendera honom till andra och förlita mig till honom nästa gång det är dags för mig att köpa något. "
"Jag märkte ganska snabbt att Henric var en trevlig och seriös mäklare. Han var väldigt noggrann i förberedelserna. Jag har varit på två visningar som Henric har haft innan och jag måste säga att han skapar en trygghet hos de potentiella köparna. Hans visningar är kanon, därför valde jag Henric. Och i mitt fall nu så levererade Henric över förväntan, så jag är jättenöjd!"
"Är så nöjd med att just Marcus var min mäklare! Han har på ett mycket skickligt sätt skött allt kring försäljningen av min lägenhet. Från första stund ingav han professionalitet med trygghet, empati och trovärdighet. Han har lyckats skapa känslan av att jag var viktig och motsvarande till köparna. Därför tror jag att det gick så smidigt och med ett resultat över förväntan. Jag rekommenderar med varm hand alla, oavsett uppdrag, att anlita Marcus! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen