Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 377 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Nu har jag äntligen köpt min första lgh! Ett stort tack till mäklare Henric Theorell, allt gick så enkelt och smidigt! Super trevligt bemötande och ett professionellt intryck. Kan varmt rekommendera Henric! :) "
"Josef fick uppdraget att sälja min bostad inne i City. Har haft en professionell upplevelse redan från första kontakten. Bemötandet, snabbheten, service, och framför allt tillgängligheten. Josef är anträffbar 24/7 oavsett dag/tid. Tack Josef, Svenskfast är lyckligt lottade! "
"Jag kontaktade Malin i syfte att förmedla min lägenhet i centrala Norrköping och fick till en träff dagen därpå, en söndag! Mötet kändes lovande och ett samarbete trädde i kraft. Jag är väldigt nöjd med vidare samarbete med Malin som är som mäklare glad, effektiv, social och tydlig! Jag kan VARMT rekommendera henne och önskar henne allt gott!"
"- Har köpt hus samt sålt bostadsrätt - Trevligt och professionellt - Bra information och regelbunden kontakt - vilket vi fått - Är mycket nöjd med bemötande och arbetsinsats"
"Henric är en toppen mäklare! Han är mycket noggrann, trevlig och hjälpsam. Under processen blev vi mycket väl bemötta. Vi är glad med först gång köpt som gick snabbt och smidigt! Han är fantastisk!!"
"Fick redan på visningen (smedvägen7)ett proffsigt och tydligt bemötande. Kändes direkt seriöst och trovärdigt. Det resulterande även i att Per Illner på ett proffsigt och effektivt sätt hjälpte oss hela vägen in i mål. En god lyssnare med förståelse för affärer av denna karaktär. Mycket bra! Mvh nyblivna husägare :)"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar