Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 500 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Erfaren och lugn mäklare som sålde ett hus till oss. Vi hade gått på många visningar innan och mött många olika mäklare, oftast yngre, oerfarna och nervösa mäklare. Magnus var väldigt naturlig och allt kändes väldigt tryggt. Oerhört bra och duktig mäklare!"
"Har sålt en villa och Magnus guidade oss genom den processen bra. Blev vänligt, proffsigt och sakligt bemött. Man gör ju inte sådana här affärer speciellt ofta så det kändes skönt med stödet från en erfaren mäklare."
"Jag är mycket nöjd med Torsten Karlsson som mäklare på SVensk Fastighetsförmedling, han är mycket nogrann och kunnig. Maud Franz'en"
"Torsten Karlsson är engagerad, driven och kompetent, en riktig klippa. Jag känner mig helt trygg med att lämna en affär i hans händer."
"Köpt en friliggande villa. Magnus, likt många på Svensk Fast, är tydliga med information och är måna om att intressenter tar del och förstår vad det är för objekt jag tittar på. Det är något som bygger hög tillit. Personlig. Oerhört professionellt."
"Köpt ett hus. Bemötandet var mycket bra, kändes seriöst och trevligt. Jag förväntar mig t.e.x att mäklaren är insatt i objektet och kan svara på frågor. Detta tyckte jag att han kunde. Bra visning och vidare kontakt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar