Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 203 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra bemötande, proffsig, snabb och tillgänglig. Delaktig i hela processen och gillar hur man som säljare kan använda läge + och följa min försäljning. "
"en mycket bra och trevlig mäklare som ingav förtroende och hade bra återkoppling under hela affären."
"Måste få säga att Josef Dursun är en otroligt bra och seriös mäklare som man kan lita på. En väldigt hård jobbande mäklare! Han lyckades hitta en köpare till min lägenhet utan att ens behöva lägga ut den på hemnet, samt att jag fick ett pris jag var nöjd med också. Så vill starkt rekommendera alla därute till att välja Josef Dursun som mäklare till ert hem. Tack för mig."
"Henric är en jätte trevlig och ärlig mäklare som utför det han lovar samt att han svarar väldigt snabbt! Jag fick väldigt bra bemötande av honom! Rekomenderas starkt! "
"Josef har haft ett personligt och proffesionellt bemötande genom hela processen med försäljningen av min bostad. Jag kunde inte fått en bättre mäklare. Engagerad, lyhörd, tydlig, förtroendeingivande, kunnig och väldigt trevlig. Rekommenderas starkt! "
"Jag är väldigt nöjd med Henric. Han är trevlig att ha att göra med och har skött försäljningen snabbt och smidigt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen