Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 286 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Tillmötesgående, Seriös, professionell. Blev en bra affär, alla nöjda."
"Ett stort tack till Per Illner för en väl genomförd lägenhetsaffär. Klart och tydligt engangemang , vi är helt nöjda."
"Vi har nu sålt en bostadsrätt Per har igen gjort ett utmärkt jobb. Snabb och proffsigt försäljning? Jag är helnöjd Dan."
"Mkt trevlig kontakt. Lätt att samarbeta med förtroendeingivande och lyhörd. Tydlig i kommunikation mellan olika parter, snabb återkoppling. Bra logistik från första kontakt till sälj/ kontraktsskrivandet. Vi är väldigt nöjda med Per Illner som vår mäklare. ""
"Vi kan varmt rekommendera vår trevliga mäklare Marcus Crifält. Han har visat ett stort kunnande och är både lugn och drivande när han sköter allt kring husköp eller husförsäljning. Tack! /Fam Kindeberg"
"Jag tycker han alltid är glad o trevlig enkel att prata med o försöker alltid göra det bästa av allt, Jag är mycket nöjd"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen