Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 220 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är väldigt nöjda med att ha anlitat Per. Förutom hans kunskaper så har han varit ödmjuk, förstående, lyhörd. Han har förklarat processen på ett bra, lugnt och tydligt sätt. Anser att vi haft en bra kommunikation och Per har alltid varit tillgänglig. Som sagt; vi är jättenöjda."
"Supertrevlig, levde upp till mer än mina förväntningar och jag skulle definitivt rekommendera Henric till andra (det har jag redan gjort)! Professionell och väldigt tillmötesgående! "
"Mycket nöjd med bemötandet från mäklaren. Bra med information och snabba svar vid frågor. "
"Mycket engagerad mäklare. Lyhörd och påläst,. Tillgänglig för både köpare som säljare. Gör det där lilla extra för att alla parter ska bli nöjda."
"Trevligt bemötande vid visning och bra ordning vid köpet."
"Magnus har ett proffsigt bemötande. Vi är mycket nöjda med att det blev Magnus som hjälpte oss sälja huset. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen