Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 468 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en lägenhet i Norrköping. Har haft en väldigt bra dialog med mäklaren Josef Dursun under hela affären. Har fått svar på alla mina frågor och blivit trevligt bemött. Han har varit lättillgänglig och kunnat svara på mina frågor vilket är något jag förväntar mig av en mäklare, så det har han verkligen levt upp till. Ingenting att klaga på."
"Stor erfarenhet Bra bemötande Proffsig hantering av försäljning "
"Hej! Jag har köp en lägenhet på Bredgatan 10. Jag är jätte nöjd av mäklaren Torsten. Han är bäst! Han informerade oss om lägenheten, lagar och regler tydligt. Kommer starkt att rekommendera honom för alla. Med vänlig hälsning Gabriel Yacoub "
"Henric har varit hjälpsam, trevlig och proffsig från början till slut. Han har varit tydlig och förklarat allt ordentligt så att vi har känt oss delaktiga under hela processen. Vi är glada över att just han hjälpte oss köpa vår första bostad!"
"Fantastiskt bra bemötande under hela processen under mitt lägenhetsköp. Från första kontakt har det varit smidigt. Väldigt kunnig och informativ mäklare. Kan varmt rekommendera Josef Dursun vidare. "
"Vi sålde vår bostadsrätt med hjälp av Marcus och är väldigt nöjda med hans hjälp och med hans bemötande. Rekommenderas varmt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar