Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 428 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag köpte en relativt ny villa och hela processen gick väldigt snabbt och smidigt tack vare Josef. Han var väldigt noga med bankgaranti och snabba besked från intressenter."
"Hej. Jag har sålt min bostadsrätt på Hoffmans väg 14. Malin är en otroligt proffionell mäklare. Hon går in 100% för mitt objekt, otroligt trevlig och en arbetsam mäklare. Den bästa mäklare jag någonsin haft. Jag är mycket nöjd; kan varmt rekommendera henne. Jag är supernöjd med henne. Med vänlig hälsning, Jaana Kähkönen"
"Sålt en enplansvilla . Väldigt trevlig mäklare, kunde inte bli bättre Hade inga stora förväntningar, eftersom situationen är/var ny för mig. Bättre mäklare tror jag inte finns, han förklarade och talade om hur en försäljning går till. Min man var det som höll i de trådarna, men han avled i höstas. Mäklaren kontaktade mig ofta via telefonsamtal eller sms. Jag kände/känner att jag hade/har stort förtroende och litade på honom till fullo. Han får alla poäng och stjärnor som finns från mig, det är han värd. "
"Vi har köpt ett hus på Vikbolandet. Upplever mäklaren som professionell i bemötande, nogran och lyssnande i samtalet. Samt lotsade igenom köpeprocessen på ett bra sätt."
"Jag och min man har köpt Eklund 4 och vi fick en tydlig och bra genomgång av huset. Mäklaren lät oss vara i fred med våra tankar, när vi gick runt och tittade och svarade på våra frågor när vi ställde dem."
"Mycket bra arbete i en långsam marknad. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar