Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
Mäklare i Norrköping

Mäklare i Norrköping

Fastighetsmäklare med koll på Norrköping

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Norrköping och Söderköping? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. I våra kommuner bor du alltid med närhet till vattnet och naturen, med sjöar, kanaler, grönområden och naturstigar inpå knuten.

I Norrköping hittar du populära villaområdet Åby-Jursla med tillgång till skog och badsjöar men samtidigt med ett bekvämt avstånd till city. I barnvänliga Lindö hittar du villor från både tidigt 20-tal till nyproduktion, här bor du med närhet till Bråvikens vatten och småbåtshamnen. Området är också populärt för sitt stora utbud av sportaktiviteter för barn och ungdomar. Om du istället är på jakt efter ett radhus finns mysiga Smedby/Rambodal som är ett lugnt barnvänligt område med skolor, förskolor, livsmedelsaffär och galleria i närområdet. Den perfekta lägenheten i Norrköping kan finnas i Vilbergen. Även här har du stora grönområden, flera lekplatser, Vilbergens centrum, sjukhus, skola och förskola i närområdet. Att lägenheterna är rymliga gör dem extra populära. Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Norrköping och Söderköping att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Norrköping

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut de roligaste lekplatserna, de bästa svampgömmorna och de vackraste naturstigarna. Vi har koll på både Norrköpings äldre områden och de nya som Björkalund, villor och bostadsrätter från 2019 beläget intill sjukhuset och med utomhusaktiviteter som hinderbana, utegym och motionsspår.

Vi kan helt enkelt Norrköping, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa i Kneippen, ett fritidshus i St: Annas skärgård eller en lägenhetspärla i Oxelbergen, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och varit en aktiv del i regionens utveckling. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Norrköping. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Norrköping, Söderköping och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik och våra mäklare i Norrköping!

Omdömen från kunder i Norrköping

Jörgen Ä
Jörgen Ä
2020-10-24
Jag måste beskriva Torsten som ett verkligt stöd under hela processen med att vi skulle sälja ett dödsbo. Då var frågan om att sälja som den var eller renovera på något sett och vi valde det senare. I den processen fick vi så goda...
Köpare av Tunnbindaregatan 30 i Norrköping. Josef är väldigt påläst, serviceinriktad och tydlig i sin kommunikation. I vårt fall fick vi nog med betänketid innan vi fullföljde köpet, något som för oss var väldigt uppskattat. ...

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Norrköping

Hitta hit

Bobutiker Norrköping (1)

Tidigare försäljningar i Norrköping

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Direkto

Funderar du på att renovera före eller efter din bostadsaffär? Vår låneförmedlare Direkto hjälper dig att hitta rätt privatlån.

Hitta rätt privatlån via Direkto