Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 2467 omdömen(2467 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Norrköping

Lediga tider: mån 15/7 och tis 16/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Norrköping

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Norrköping och Söderköping? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. I våra kommuner bor du alltid med närhet till vattnet och naturen, med sjöar, kanaler, grönområden och naturstigar inpå knuten.

I Norrköping hittar du populära villaområdet Åby-Jursla med tillgång till skog och badsjöar men samtidigt med ett bekvämt avstånd till city. I barnvänliga Lindö hittar du villor från både tidigt 20-tal till nyproduktion, här bor du med närhet till Bråvikens vatten och småbåtshamnen. Området är också populärt för sitt stora utbud av sportaktiviteter för barn och ungdomar. Om du istället är på jakt efter ett radhus finns mysiga Smedby/Rambodal som är ett lugnt barnvänligt område med skolor, förskolor, livsmedelsaffär och galleria i närområdet. Den perfekta lägenheten i Norrköping kan finnas i Vilbergen. Även här har du stora grönområden, flera lekplatser, Vilbergens centrum, sjukhus, skola och förskola i närområdet. Att lägenheterna är rymliga gör dem extra populära. Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Norrköping och Söderköping att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Norrköping

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut de roligaste lekplatserna, de bästa svampgömmorna och de vackraste naturstigarna. Vi har koll på både Norrköpings äldre områden och de nya som Björkalund, villor och bostadsrätter från 2019 beläget intill sjukhuset och med utomhusaktiviteter som hinderbana, utegym och motionsspår.

Vi kan helt enkelt Norrköping, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa i Kneippen, ett fritidshus i St: Annas skärgård eller en lägenhetspärla i Oxelbergen, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och varit en aktiv del i regionens utveckling. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Norrköping. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Norrköping, Söderköping och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik och våra mäklare i Norrköping!

Omdömen från kunder i Norrköping

2024-07-11
Intresserad, tillmötesgående, och korrekt. Har alla dom kvalitéter som en bra mäklare ska ha. Väldigt nöjd. Bara,topp betyg. Mvh Blanca.
Blanca C
2024-07-11
Alltid trevlig och hjälpsam, vill att det ska bli bra för samtliga parter.
Karolina K
2024-07-08
Kunnig, trevlig och erfaren mäklare som tog hand om hela affären på ett bra sätt.
Joakim W
2024-07-04
Johan är den mäklare som alltid fått förtroende av oss när det gäller våra bostadsaffärer. Vi har alltid haft ett fantastiskt samarbete och gjort lyckade affärer. Johan är alltid tillgänglig och lägger ner sitt engagemang i affäre...
Lotta L
2024-07-03
Nöjda rakt igenom från första möte till avslut. Lugn, trygg och pålitlig. Snabb återkoppling och lyhörd., Trevlig och behaglig att ha med att göra.
Emma S
2024-07-03
Mycket trevligt bemötande. Jag tycker att han levde upp till dom förväntningar man har på en mäklare. Kunnig, lättsam, glad, seriös och informell. Jag skulle kunna tänka mig att anlita honom om jag en dag ska sälja.
Ida P
2024-06-28
Intresserad och kompetent, bra bemötande.
Lars-Åke N
2024-06-28
Pehr har varit tydlig och informativ under hela processen. Ett stor plus har varit hans härliga och lättsamma sätt mot oss som säljare men även mot köparen. Pehr levde upp till våra förväntningar på en mäklare och vi kan varmt rek...
Petra P
2024-06-26
Jag blev bra bemött av Petra vid visningen av Kottstigen 6. Hon var lugn och trevlig och gav ett professionellt intryck. Hon var inte pådrivande utan fanns där när mina frågor behövde svar. Även vid kontraktsskrivningen känndes ...
Björn K
2024-06-25
Mattias har hjälpt oss med vår tredje bostadsaffär, det tänker jag säger mer än 1000 ord. Alltid trevlig med fullt koll på läget vilket ger en trygg känsla genom hela affären.
Dan G
2024-06-23
Professionell, kunnig och behjälplig. Vi är väldigt nöjda.
Pär H
2024-06-22
Mycket kunnig och professionell i sitt bemötande. Tillgänglig och hjälpsam. Väldigt nöjd.
Filip S
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Norrköping

Hitta hit

Bobutiker Norrköping (1)

Tidigare försäljningar i Norrköping

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling