Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 212 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är mycket nöja, från första initiala mötet till att försäljningen var klar. Det vi uppskattade mest är att hela upplägget var tydligt och vi fick fortlöpande information både under visnings och budfasen."
"Kunnig, påläst, förtroendegivande - skulle utan tvekan kontakta Magnus Dahlgren om/när försäljning av fastighet är aktuell."
"Kunnig och effektiv med utfall över förväntan."
"Vänlig, professionell och lyhörd"
"Anton är trevlig, lugn och pålitlig. Han överträffar mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera honom. "
"Vi är supernöjda med Marcus Crifält som fastighetsmäklare. Upplevelsen av försäljningen av vårt hus är bara positivt, finns inget att klaga på. Trevligt bemötande, bra information, jobbar snabbt, effektivt och noggrant. Marcus är otroligt kompetent och har allt som man önskar en mäklare ska ha. STORT TACK! Marie-Louise o Hasse"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen