Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 243 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en Villa. Har fått ett trevligt och bra bemötande, vänlig och hjälpsam. Mycket nöjd."
"Mycket proffesionellt genomförd försäljning av vår villa Åby. Per har hela tiden gett oss som säljare mycket bra råd vilket sannolikt gjorde att fastigheten blev såld innan visning till ett bra pris. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda!"
"Henric har varit mycket engagerad och lyhörd, vid försäljningen av vår bostadsrättslägenhet. Väldigt påläst och man märker att han har lång erfarenhet. Han hade många bra tips och idéer kring hur en försäljning bör läggas upp. Hade faktiskt ganska låga förväntningar (kring mäklare i allmänhet), men de överträffades med råge, och vi skulle nog vilja påstå att Henric återupprättat mäklaranseendet, hos oss i alla fall. Johan och Sofia Asterbäck "
"Jag såg min absoluta once-in-a-lifetime-lägenhet som förhandsvisning och fick hjälp och chans att förverkliga min dröm tack vare Torsten! Verkligen supernöjd och han är mån om att båda parter blir nöjda. Med beröm godkänd och rekommenderas varmt!"
"Stort tack till Josef Dursun och Svensk Fastighetsförmedling för engagemanget vid försäljningen av vår lägenhet. Tack vare en väldigt professionell och lyhörd mäklare avslutades affären med nöjda säljare och köpare. Josefs kunskap och tillgänglighet är en oslagbar kombination. Vi har ett stort förtroende för Josef Dursun och kan varmt rekommendera honom för ert kommande köp eller försäljningsobjekt. På återseende. "
"Henric är mycket trevlig och ger ett proffsigt intryck. Vi är mycket nöjda med hans arbete och vi kommet fortsätta att ha kontakt med honom."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen