Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 156 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Josef gav mig allt man kan förvänta sig av en mäklare och lite till. Otroligt hjälpsam, höll mig ständigt uppdaterad och löste alla situationer så att jag kunde känna mig lugn och trygg som säljare. Rekommenderar honom starkt till alla som letar efter en riktigt bra mäklare."
"En positiv och engagerad mäklare som är jordnära och del i det vi känner och upplever. Lyhörd och vänlig och någon vi varmt rekommenderar vidare."
"Det Magnus gör är att man känner ett genuint intresse för både köpare och säljare, sinne för detaljer som jag inte sett tidigare som presenterats på visning. Rätt man på rätt plats :)"
"En ambitiös och proffsig mäklare Silvi kan rekommendera till 100%"
"mycket trevlig och professionellt - allt gick perfekt tänker nu sälja mitt hus med honom"
"Kunnig, intresserad, tydlig, visade att ingen fråga från oss var fel, snabba återkopplingar och visar proffsigt kundbemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen