Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 295 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Positivt bemött. Tillmötesgående, lugn, tydlig, flexibel, lyssnar och ger bra råd o tips inför försäljning. Lätt att nå, svarar snabbt. "
"Köpt lägenhet, mkt bra bemötande, proffsigt och tryggt."
"Jag skulle starkt rekommendera Marcus som mäklare speciellt för att han är så tillmötagående och fick en att känna sig väldigt trygg. 5/5!"
"Sålt en bostadsrätt och är mycket nöjd med bemötandet. Försäljningen gick över mina förväntningar och jag fick ett pris som jag är mycket nöjd med. Kan väl inte vara annat än nöjd. Hälsningar Roland"
"Köpte en 2a där mäklaren var smidig att fixa visning. Väl där fick jag bra information, även de frågor jag hade efteråt besvarades snabbt och bra."
"Sålde bostadsrätt i Norrköping, detta var den första gången jag gjorde detta och före jag började processen var jag väldigt nervös över hur allt skulle gå. Oron försvann snabbt då jag blev väldigt bra bemött med bra information som var enkel att förstå. Jag kände mig alltid bekväm och lugn när det var igång och min mäklare var enkel att tala med samt kontakta. Hade inga direka förväntningar när jag startade då det var min första gång så jag tog det lite som en chans att lära mig hur det går till. Rekommenderar Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping varmt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen