Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 308 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Stötte på Malin när jag visade intresse i en annan lägenhet, vilket ledde till ett möte för at sälja min lilla etta. Mer engagerad mäklare får man leta efter! Allt från samtal om hur lägenheten ska presenteras, när, vad som behöver fixas till supersnabba svar på konstiga frågor man kommer på som förstagångssäljare. Malin visar inte en lägenhet, hon säljer en lägenhet och det var tydligt redan i tidigt skede. Översteg alla förväntningar jag haft på en mäklare och jag hoppas hon finns tillgänglig vill jag någonsin sälja igen!"
"Har köpt bostadsrätt i Norrköping. Bostadsrätten förmedlades av Malin F som var mycket professionell och förtroendegivande. Malin gjorde ett jättejobb med tanke på en hel del byråkratiskt krångel. Malin gjorde allt och lite till som man kan förvänta sig av en mäklare på absolut bästa sätt. Jag kan på alla sätt vis rekommendera Malin F. Verkligen stort tack Malin. Mvh Håkan och Louise Svensson"
"Jag köpte en etta och blev bemött av en energisk, glad, mysig och personlig mäklare. Köpet gick snabbt och smidigt! "
"Object: bostadsrätt 3:à Norrköping Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Hade höga förväntningar. Mäklaren levde upp till dem råge. Vi kände oss trygga med hans utmärkta jobb. Skulle gå till samma mäklare fler gånger. Rekommenderas å det bästa. Mvh Ingmar Pettersson o Rose- Marie Pettersson"
"- Köpt lägenhet Blev bemött välkomnande med stort engagemang. Tydlig och bra kommunikation mellan oss båda. Fanns hela tiden tillgänglig och var lätt att nå. Ingenting att anmärka. Bra rakt igenom. "
"upplevde bara det bästa, bra mäklare. Riktigt nöjd!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen