Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 397 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Smedjegatan 26 Mycket bra bemött, tryggt! Jätte nöjd änsålänge! "
"Fantastiskt bra jobb! Rekommenderas varmt! "
"Sålde min lägenhet med hjälp av Henric, som skötte alla delar av processen galant. Mycket bra, tät och tydlig kontakt. Han var alltid väl förberedd och engagerad i alla delmomenten. Han hade också ett genuint intresse av att både säljare och köpare skulle vara nöjda med affären. Henric var på alla sätt mycket bra, och jag rekommenderar honom starkt! "
"Villa försäljning och mycket professionellt bemötande av mäklaren. Berättade om hur marknaden låg till och vilka förväntningar vi kunde ha och Torsten levde upp till våra förväntningar med råge och vi är SUPERNÖJDA. Fjärde gången vi anlitar Torsten vid försäljning och han har levererat varje gång och vi har fått ibland mer än vi kunde drömma om...så blir det fler försäljningar i framtiden så blir det Torsten igen och igen."
"Vi har sålt vår bostadsrätt i centrala Norrköping. Vår mäklare, Petra, har hjälpt oss med hela affären från början till slut på ett alldeles utmärkt sätt. Allt har varit enkelt och effektivt och det blev ett snabbt avslut på en tillfredställande nivå. Petra är också som vi förväntar oss att en mäklare ska vara, trevlig och hjälpsam. Det gör att vi känner oss mycket nöjda med bemötandet."
"Köp och sålt. First class all the way "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar