Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 333 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt bemötande Alltid närvarande "
"Efter mkt jobb,engagemang,noggrannhet och mkt kul samtidigt,har Henric sålt pappas villa.Henric är en jättetrevlig mäklare,är lätt att prata med och är verkligen rätt man på rätt plats. Kan varmt rekommendera honom. // Viveca."
"Jag sålde min 1:a på 31 kvadrat. Fantastiskt kunnig och pålitlig mäklare. Har känt stor tillit och förtroende genom hela säljprocessen. Har ständigt återkopplat och varit lyhörd, samt glad och positiv. Alltid varit tillgänglig och lätt att få tag på. Är väldigt glad och nöjd med mitt val av mäklare! "
"Vi sålde vårt radhus i kvarnberget med Malin som mäklare. Malin är mkt trevlig och energisk. Hon var lätt att ha kontakt med och vi hade alltid ett klar språk kring vad vi ville och vad hon kunde uppnå. Mäklaren Malin levde upp till alla förväntningar. Med vänlig hälsning, Vivianne och Manuel "
"Recension av mäklar Josef Dursun: Vi köpte en villa där Josef var säljande mäklare, redan när vi kom gående på uppfarten uppmärksammades vi av Josef. Han är verkligen påläst, engagerad och ger ett mycket seriöst intryck under hela processen från visning till kontraktsskrivning, samtidigt som han hela tiden har glimten i ögat."
"Superbra och effektivt jobbat av Emelie från Norrköping när vi köpte vår lilla insatslägenhet i Finspång. Snabbt och professionellt utfört..!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen