Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 496 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Torsten Karlsson är engagerad, driven och kompetent, en riktig klippa. Jag känner mig helt trygg med att lämna en affär i hans händer."
"Köpt en friliggande villa. Magnus, likt många på Svensk Fast, är tydliga med information och är måna om att intressenter tar del och förstår vad det är för objekt jag tittar på. Det är något som bygger hög tillit. Personlig. Oerhört professionellt."
"Köpt ett hus. Bemötandet var mycket bra, kändes seriöst och trevligt. Jag förväntar mig t.e.x att mäklaren är insatt i objektet och kan svara på frågor. Detta tyckte jag att han kunde. Bra visning och vidare kontakt."
"Väldigt proffsigt bemötande. Vår villa såldes snabbt enligt önskemål och vi slapp massa onödiga visningar och frågor. "
"Jag anlitade Svensk Fast när jag skulle sälja min lägenhet och kan varmt rekommendera Emelie Hagstedt! Supertrevlig, lätt att ha o göra med & känns genuint intresserad av sitt arbete. Proffsig mäklare både för säljare och köpare! "
"Vi har sålt en bostadsrätt i norrköpimg . Mötet med Petra ingav förtroende med sitt lugna säkra kunnande . Det kändes som att Petra var lika förväntansfulla som oss och väldigt noga att informera oss i varje steg. Petra höll alla kvaliteter för mina förväntningar . Jag har redan rekommenderat Petra vidare som mäklare till kollegor och vänner. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar