Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 263 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Malin Fingal sålde vårt hus i Åselstad med ett engagemang över förväntan. Hon är ärlig och rak på sak vilket har varit viktig även I relationen till köparen. Malin är förutom väldigt engagerad en positiv och duktig mäklare som kan sin sak. Jag kan rekommendera henne till alla som har något att sälja... eller köpa."
"Vi sålde en villa med hjälp av Malin Fingal som är en utmärkt mäklare och vi fick förtroende direkt. Hon gick verkligen in för uppgiften på bästa sätt och var hela tiden mån om att få till en så bra affär som möjligt. Jag är supernöjd med Malin, hon levde upp till förväntningarna med råge och kan rekommendera henne vidare till alla som vill ha en bra mäklare"
"Sålt 1.5 funkat hur bra som helst! Malin är otroligt driven och engagerad "
"Jag är mycket nöjd med Torsten Karlsson och kan varmt rekommendera honom !! Mycket lätt att prata med samt att Torsten är mycket kunning, driven och proffsig !! // Micke "
"Josef har varit tillgänglig så gott som dygnet runt under den processen som lett till att jag kunde köpa min första lägenhet! Många frågor och funderingar och alltid snabba svar med ett vänligt och professionellt bemötande. Såg till att båda köpare och säljare kände sig trygga och nöjda under kontraktskrivningen. "
"Jag har sålt en bostadsrätt i Norrköping. Henric är lyhörd och vi har haft bra dialog om både pris och tillvägagångssätt. Han har gett bra input och varit tillgänglig och flexibel. Jag är mkt nöjd med hur detta har skötts Med vänlig hälsning / johan"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen