Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Lindö strand 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 410 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt min bostadsrätt. Mycket ödmjuk och trevligt bemötande. Duktig på att beskriva processen med försäljning och komma med goda råd."
"Sålt bostadsrätt 3 r & k . Ett mycket bra bemötande av Malin ! Vi förväntade oss att hon skulle kunna sälja vår bostad till ett accepterat pris, och det lyckades hon med ! Hon var väldigt trevlig och tillmötesgående, och gjorde ett bra jobb !"
"Bra att ha kontakt med och pålitlig, kunnig."
"Vi har sålt vår villa. Vår mäklare överträffade alla förväntningar. Blev bemötta med stor respekt samtidigt som mäklaren gav ett stort stöd igenom hela processen. Det är inte var dag man säljer sitt hus precis. Vi fick all tänkbar hjälp. Är så tacksam att fått jobba med en sådan proffsig mäklare, både att bemöta människor och kunnig i allt som rör försäljningen."
"Bra och hjälpsam mäklare. Svarar snabbt på samtal och ger den information man behöver."
"Jag köpte min första lägenhet. Josef var väldigt tydlig med allting. Vilket gjorde att köpet kändes väldigt tryggt. Snabb med att återkoppla och allting kändes väldigt ärligt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrköping

Våra pågående försäljningar