Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Heby? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Heby.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Heby skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lättsam, tydlig och bra på att förklara."
"Camilla ger ett bra förtroende och känns som hon är väl engagerad i det hon åtar sig att göra. Hon förklarar och tar god tid på sig så man känner sig viktig som köpare/ säljare. Hon känns genuint intresserad och glad åt sitt arbete. Jag kommer varmt rekommendera henne till mina vänner! "
"Helnöjd med en otroligt snabb affär, utförligt svar på de funderingar jag hade inför mitt första lägenhetsköp. Väldigt vänligt och enkelt bemötande. Tack så mycket!! //Sebastian"
"Camilla är väldigt enkel att ha att göra med, man kan lita på henne och hon är alltid tillgänglig. Sköter allt utan problem och har man några frågetecken så löser hon dom. "
"Otroligt bra och proffsigt arbete"
"Jätte bra mäklare, snabb, effektiv och mycket bra bemötande."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 10:00-16:30
Fre 10:00-16:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Heby

Våra pågående försäljningar

Till toppen