Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Heby? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Heby.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Heby skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 75 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en sommarstuga. Mäklaren gav ett vänligt och lugnt bemötande. Hon var tydlig och klar i sin information om allt som rörde köpet."
"Vi valde Camilla som mäklare inför försäljning av våran villa. Vi fick snabbt ett bra intryck och förtroende. Ångrar inte att vi valde henne. Hon svarar snabbt, är pedagogisk och serviceinriktad. Lyhörd och trevlig! Skulle absolut välja Camilla igen i framtiden!"
"Tack för snabb och effektiv proffsig försäljning till kanonpris! "
"Professionellt: trevligt bemötande, snabb respons och rättfram transparent kommunikation!"
"Vi köpte vår allra första villa, och fick turen att få Camilla som mäklare. Vi fick ett så varmt och personligt bemötande av Camilla. Hon är skicklig, snabb, lyhörd och levererar det hon lovar. Jag upplevde att hon månade lika mycket om oss som köpare som om säljaren Kan varmt rekommenderas!"
"Jag och min mam har köpt en villa genom mäklaren. Hon var väldigt seriös och förtroendeingivande! Snabb och tydlig i sina svar och vi fick genomgående ett mycket bra bemötande. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 10:00-16:30
Fre 10:00-16:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Heby

Våra pågående försäljningar

Till toppen