Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Boden

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Boden? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 32 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi köpte en villa genom Svensk fastighetsförmedling och mäklaren Åsa Adeholm i Boden. Ett mycket ärligt och professionellt bemötade genom hela affären. Uppfyllde de förväntningar som vi hade på mäklaren. Vi kommer genom våra erfarenheter att rekomendera Åsa Adeholm som mäklare till våran bekanskap i samband med hus affärer. Åsa Johansson och Alexander Bäck"
" Vi anlitade sv.fastighetsförmedling i Boden för att sälja vårt hus. Anledning till valet var att vid personlig kontakt med andra mäklare ansåg vi att just Åsa Adeholm ingav mest förtroende med sitt engagemang och servicemedvetande. Sammanfattningsvis, och utan att överdriva, anser vi att Åsa i synnerhet, men även övriga medarbetare på bodenkontoret utfört en mäklartjänst grandiosa."
"Vi köpte vår bostad via Svensk fastighetsförmedling och Åsa Adeholm i Boden. Jättefint bemötande, kunnig om objektet, ingav ärlighet och trygghet samt gjorde efterforskningar i området fastän hon verkligen inte hade behövt det! Kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
"Har både sålt mitt hus,och köpt en bostadsrätt genom dom.Jag är jättenöjd.Mycket bra bemötande,och hjälp med allt.Jag rekommenderar verkligen dom"
"Kan rekommendera Andre och Åsa. Seriösa och professionella. Känns tryggt att både sälja och köpa via dem."
"Hela affären var mycket bra bra hjälp. Bra service. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Boden

Våra pågående försäljningar

Till toppen