Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Boden

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Boden? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 50 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Villa 🏡 ca 70 kv Mycket bra Mina förväntningar stämde bra överens, och mäklaren gjorde ett mycket bra jobb i mitt tycke Bra och stillsamt genomförande av försäljningen "
"Villa 70kvm friköpt tomt med skog och vatten ca 1700kvm Bra bemötande, förväntningarna infriades Mäklaren saklig och kunnig Lugn och bra genomförd försäljning "
"Mycket bra bemötande under hela tiden."
"Sålt äldre fastighet på villaområde i relativ närhet till centrum. Bemötandet från mäklare personligt och proffesionellt. Har under tiden för fastighetsförsäljningen fått råd om olika förhållningssätt och samtidigt getts möjlighet till egna beslut. Försäljningen har genomförts för inblandade parter på ett mycket bra sätt."
"Åsa har hjälpt mig i försäljningen av en lägenhet på alla sätt. Hon har varit en engagerad mäklare som tagit in och kommit med råd kring alla mina funderingar kring försäljningen. Jag kan rekommendera henne med varmt hjärta."
"Vi har sålt våran villa , 70 kvm. Mäklaren var mycket tydlig och vi fick ett bra bemötande av dem. Våra förväntningar överträffades och vi fick en köpare innan visningen. Det känns mycket bra att ha en seriös mäklare som tar hand om en under försäljningen och även efteråt. Tack till Andre och Åsa !"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Boden

Våra pågående försäljningar