Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Boden

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Boden? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 56 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jättebra hjälp och service. Har köpt en bostad, första bostaden någonsin vilket varit väldigt nytt för mig. Jag tycker hjälpen varit bra och vi har fått veta hur vi ska gå till väga med allt. Jag kommer rekommendera er till andra. Tack för all hjälp! "
"Köpte min lägenhet på 40 kvm med vägledning av Andre som mäklare. Andre är väldigt professionell, saklig samt kunnig. Tack för det!"
"Sålt lägenhet, gick smidigt och snabbt, fick ett professionellt bemötande. Engagemang utöver det vanliga. "
"Har sålt en bostadsrätt i Boden med två rum och kök, blivit jättebra bemött och förväntningarna jag hade uppfylldes med råge. Åsa har gjort ett kanonjobb både prismässigt och i tid det tog att sälja. "
"har sålt en renoverad 2a i centrala Boden. Åsa gjorde ett fantastiskt bra och framförallt snabbt jobb. såld på direkten och smidig hantering. hon lyssnade och trodde på våra förväntningar och överträffade dem. hon jobbade professionellt och var mycket tillmötes gående. rekommenderas varmt!"
"Villa 🏡 ca 70 kv Mycket bra Mina förväntningar stämde bra överens, och mäklaren gjorde ett mycket bra jobb i mitt tycke Bra och stillsamt genomförande av försäljningen "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Boden

Våra pågående försäljningar