Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Boden

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Boden? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 14 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"sålt tvåplanshus med källare byggt 1945 ca Åsa kan möta människor på deras planhalva på ett mycket bra sätt. kan lyssna och ge tid för tex gamla människor som vill få några minuter för att berätta för dom viktiga saker. Vår upplevelse av Åsa är att hon tillhör de bästa 10% av mäklare tack vare hennes känsla för att möta kunden där kunde finns och att hon ställer rimliga förhoppningar till kunden."
"Vi har sålt vår hästgård utanför Boden. Försäljningen gick snabbt och "smärtfritt" enligt våra önskemål. Vi fick ett mycket bra bemötande av mäklaren som vi också tidigare har anlitat vid köp och försäljning av en annan fastighet och därför kände förtroende för. Våra förväntningar var att mäklaren tar hand om allting rörande försäljningen så snabbt som möjligt och den förväntan infriades. Vi är mycket nöjda med även denna försäljning av vår fastighet."
"Trevlig och lever väl upp till förväntan! Enkel att konversera med "
"Proffsig, trevlig, behjälplig, respektfull"
"Fick bra bemötande och blev informerad om vad jag ville veta om fastigheten. Väldigt serviceinriktad. Rekomenderas och kommer att anlitas framöver."
"Trevligt bemötande, trygg och kunnig mäklare. Rekommenderas varmt. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Boden

Våra pågående försäljningar

Till toppen