Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Boden

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Boden? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 39 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vår familj har anlitat Åsa Adeholm vid två tillfällen (försäljning) och har båda gångerna fått ett mycket bra och professionellt bemötande samt ett engagemang som vida översteg våra förväntningar. Vi är mycket nöjda och kan tveklöst starkt rekommendera henne som mäklare."
"Vi valde Svensk Fastihetsförmedling pga de fina rekommendationer vi fick av vänner bekanta i Boden. Försäljningen av vårt fritidshus har skett på ett professionellt och förtroendegivande sätt. Presentationen av fritidshuset på nätet och foldern var imponerande. Varför vi varmt rekommenderar Åsa o Andre’"
"Fritidshus. Utmärkt bemötande. Mycket nöjd. "
"Sålt Fritidshus,Väldigt bra bemöttande. Snabbt och seriöst"
"Köpt lantbruksfastighet. Vi har fått väldigt bra bemötande, förstående, kan det han gör och är bra på att förklara för en förstagångsköpare. Vi visste inte vad vi skulle förvänta oss riktigt eftersom det var vårt första husköp. Men det överträffade det vi föreställt oss att med en mäklare att göra iaf! "
"Torggatan 2 mycket trevligt bemötande, svarade på alla frågor . Ingenting att klaga på "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Boden

Våra pågående försäljningar

Till toppen