Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Boden

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Boden? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt äldre fastighet på villaområde i relativ närhet till centrum. Bemötandet från mäklare personligt och proffesionellt. Har under tiden för fastighetsförsäljningen fått råd om olika förhållningssätt och samtidigt getts möjlighet till egna beslut. Försäljningen har genomförts för inblandade parter på ett mycket bra sätt."
"Åsa har hjälpt mig i försäljningen av en lägenhet på alla sätt. Hon har varit en engagerad mäklare som tagit in och kommit med råd kring alla mina funderingar kring försäljningen. Jag kan rekommendera henne med varmt hjärta."
"Vi har sålt våran villa , 70 kvm. Mäklaren var mycket tydlig och vi fick ett bra bemötande av dem. Våra förväntningar överträffades och vi fick en köpare innan visningen. Det känns mycket bra att ha en seriös mäklare som tar hand om en under försäljningen och även efteråt. Tack till Andre och Åsa !"
"Vi har under sommaren köpt ett hus med källare på Björkgatan 12 i Boden och även sålt vår lägenhet, en trea i bostadsrättsföreningen Frej på Kommendörsgatan 1A. Både vid köp och försäljning så har Åsa Adeholm på Svensk Fastighetsförmedling agerat som mäklare. Vi har blivit mycket väl bemötta och känt oss välkomna. Mäklaren har tagit hänsyn till våra önskemål och gjort det hon kunnat för att göra dem möjliga. Hon har ordnat allting på ett mycket bra sätt och har varit väldigt snabb i återkoppling vid frågor, både via mail och telefon. Mäklaren har varit påläst och kunnig om huset vi köpt och vi har upplevt att hon hela tiden varit ärlig samt informerat oss om våra skyldigheter som köpare, vilket vi inte upplevt alla mäklare gjort vid tidigare försök att köpa hus. Lägenheten blev såld på mindre än två veckor sedan den kom ut till försäljning. Mycket smärtfritt och till begärt pris. Vet inte vilka förväntningar vi hade innan, men mäklaren har gjort ett bra jobb och vi är mycket nöjda och går ur två bostadsaffärer med en bra känsla i kroppen. TACK! /Jens och Weronica"
"Sålt fastighet. Vi kontaktade, telefonledes , mäklarbyrån för att få en förhandsinfo om eventuellt försäljningspris på vår fastighet. Det tog ej lång stund innan mäklaren återkopplade till oss och vi bestämde ett datum för personligt besök. Vid detta besök blev jag och min man mycket väl bemött av vår, sedermera, anlitade mäklare. Han gav ett verkligt seriöst och fackmannamässigt intryck och vi, jag och min man, fick genast ett stort förtroende för honom. Vi hade ju våra förväntningar gällande försäljningspriset men det överträffades med råge tack var vår mäklare. Sammanfattningsvis är vi mycket, mycket nöjda med vår mäklare och på det professionella sätt han agerat och hanterat denna affär och vi kommer att rekommendera våra vänner och bekanta att anlita honom vid eventuell försäljning eller köp av fastighet."
"Mycket professionell. Snabb återkoppling gällande alla ärenden. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Boden

Våra pågående försäljningar

Till toppen