Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Tranås

Fastighetsmäklare med kunskap om Tranås, Ydre och Aneby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 60 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en bostadsrätt, blev trevligt bemött av mäklaren. Han visade god kunskap om objektet "
"Vi är mycket nöjda med hur Eddie D skött försäljningen av vår villa. Är seriös, pålitlig tillmötesgående och trevlig! Rekommenderas varmt. Cecilia och Catharina v. Mg"
"Sålde ett förhållandevis dyrt hus i Tranås där Eddie med stor glädje och entusiasm tog sig till fastigheten där han gjort ett mycket proffsigt arbete från första dag . Mina förväntningar vart där med uppfyllda och jag kommer rekommendera andra att kontakta sälja eller köpa via ”min” mäklare : ) "
"Bostadsrätt Dödsbo En seriös säljare snygg och trevlig Patrik gav intryck av att han visste ungefär vad vi kunde förvänta oss. En riktig duktig säljare som navigerade oss så vi kunde fatta rätt beslut. Tack Patrik. Dig litar jag verkligen på. Med vänliga hälsningar Kerstin Bagge Larsson"
"Eddie har varit otroligt smidig och flexibel i alla lägen. Trevlig i sitt bemötande både mot oss och köparna."
"Köpt ett sommarställe, fick bra och snabba återkopplingar. Fick reda på det vi ville och affären gick smidig utan en massa krångel. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Tranås

Våra pågående försäljningar