Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Tranås

Fastighetsmäklare med kunskap om Tranås, Ydre och Aneby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 6 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig mäklare som ställer upp i "alla väder"."
"Min mäklare Patrik Ekman, som jag anlitade när jag sålde min bostadsrätt, verkade redan från början mycket aktiv och professionell i sin roll. Han var lätt att kommunicera med och lätt att nå när jag hade några funderingar. Jag skulle gärna rekommendera honom till andra som funderar på att sälja."
"Mycket tillmötesgående. Mycket kunnande. Allt flöt på enligt planerna."
"Hade Eddie som mäklare, tycker att han var väldigt duktig och bra. "
"Trevlig och hjälpsam personal som jag kan rekomendera."
"Jag är mycket nöjd med helheten. Situationen var speciell så jag hade önskat lite mer information under hela förloppet - vad händer - och varför (o vad händer inte). Som husförsäljare var jag novis och är lite besviken på at försäljningspriset inte blev högre. Även där hade information underlättat- varför blev det inte mer?"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Tranås

Våra pågående försäljningar

Till toppen