Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Tranås

Fastighetsmäklare med kunskap om Tranås, Ydre och Aneby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 49 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Enkel.smidig ha göra med inget krångel "
"Vi är hel-nöjda rätt igenom med vår försäljning. Tegel-villa med källare från 1967 i gott skick. Väl bemött. Förväntningarna att själv slippa behöva sätta sig in i det administrativa infriades väl, liksom engagemanget under hela processen. Fotograferingen höll mycket hög kvalitét. Vi fick en bekymmerfri och enkel resa, med proffsig samarbetspartner!!"
"Har bara goda erfarenheter från försäljningen av vår fritidsbostad. Personligt, professionellt och omsorgsfullt bemötande från vår mäklare. Snabbt återkoppling av frågor och kommunikation i övrigt. Kan varmt rekommenderas!"
"Köpte ett fritidshus, mycket trevlig och proffesionell mäklare. Mycket nöjda"
"Jag har köpt en vill & jag blev bra bemött under hela resan från första kontakt till visning & ända tills affären var klar."
"Vi har köpt ett arkitektritat hus med många möjligheter i Tranås. Patrik har som mäklare klarat sin uppgift galant! Flexibel, tillmötesgående och smidig. Vi har fått bakgrundsinformation och den info vi behövt för att förstå säljarens situation. Vi är väldigt glada med vårt köp och med Patrik som mäklare!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Tranås

Våra pågående försäljningar

Till toppen