Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Ronneby

Vill du köpa eller sälja bostad i Ronneby? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 9 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sv. Fastighetsförmedlings mäklare har skött sig exemplariskt vid försäljningen av vårt hus. Anticimex agerande var däremot en besvikelse. "
"Trevligt bemötande, kompetent och kunnig mäklare som vi kände oss nöjda och trygga med. Svarade och återkopplade snabbt, vi kunde inte fått en bättre mäklare, process och upplevelse av vårt husköp. Toppbetyg!"
"Andreas Olsson har förmedlat försäljningen av vår sommarstuga på ett alldeles utmärkt sätt. Vår första kontakt med honom var via telefon den 14 maj. Sedan träffades vi för besiktning och fotografering några gånger. Torsdag 7 juni skrevs köpekontraktet på Andreas kontor i Karlshamn.Det har gått snabbt utan att bli flåsigt. Andreas är trevlig, korrekt och mycket kunnig. Vi har uppskattat alla möten med honom. Vi kunde märka, att även köparna blev förtjusta i Andreas. AnneMarie och Lars Birve"
"Mäklaren, Andreas, hade för det första skrivit en mycket tilltalande och insäljande beskrivning av fastigheten i kombination med bra tagna bilder. Andreas var mycket tillgänglig och tog sig tid att svara på frågor på telefon före visning. Under vår privata visning, där våra barn var med, gjorde Andreas en föredömlig insats med att underhålla barnen så att mamma och pappa fick se huset i lugn och ro 😀. Andreas gjorde ett mycket proffsigt och personligt intryck och var också noga med att ge korrekt och transparent information. Sist men inte minst gav Andreas prov på enastående flexibilitet, då han trots den sena kvällsvisningen åkte i förväg till kontoret för att fixa köpekontraktet - straxt före 23 var allt signat och klart! Vi kan varmt rekommendera Andreas som mäklare, oavsett om du köper eller säljer! "
"Vi har hela tiden fått snabba svar på våra frågor. Hon har Alltid trevligt och proffessionellt bemötande! Kunnig inom sitt område, och man känner sig trygg med henne som mäklare. Skulle garanterat anlita denna mäklare om vi skulle sälja, vi känner fullt förtroende för henne! Kommer rekommendera henne till vänner."
"Har sålt vårt barndomshem Då jag inte bor i Ronneby har Andreas kontaktat mig på telefon och via mejl regelbundet för få mina åsikter och lämna information om försäljningsprocessen. Känner mig mycket nöjd med bemötande och regelbundna uppdateringar jag fått. Tryggt och bra"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ronneby

Våra pågående försäljningar

Till toppen