Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Mäklare på Öland

Fastighetsmäklare med koll på Öland

Behöver du en mäklare på Öland som känner solens och vindarnas ö som sin egen ficka? Oavsett om du vill värdera ditt hus på norra Öland eller köpa en lägenhet för somrarna i Köpingsvik hjälper våra mäklare dig med allt du behöver veta.

Din närmsta fastighetsmäklare på Öland

Idylliska radbyar, vidsträckta sandstränder och en luft som anses så välgörande att den fick Drottning Victoria att bygga Solliden här i början av 1900-talet. Det är inte svårt att förstå varför många drömmer om en bostad på Öland. Kanske letar du efter ett lantligt bohemiskt hus i Vickleby, en stuga nästgårds det vackra kulturlandskapet Stora Alvaret eller vill sälja din lägenhet mitt i Färjestaden. Oavsett om du flyttar till Öland för första gången eller har bott här länge guidar vi dig på den öländska bostadsmarknaden.

Med utgångspunkt från våra bobutiker i Färjestaden och Borgholm strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Öland. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare på Öland hittar köpare i hela Sverige

När du anlitar Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en mäklare som kan Öland, utan dessutom också har tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Du som anlitar en av våra mäklare kan därför känna dig säker på att vi knyter ihop rätt säljare och köpare, både här på Öland och i resten av Sverige. Välkommen till våra bobutiker i Färjestaden och i Borgholm.

Omdömen från kunder på Öland

Kjell har varit alldeles utmärkt att ha att samarbeta med och har alltid varittillmötesgående på alls sätt•. Gunnel A ndersson
Kjell har varit alldeles utmärkt att ha att samarbeta med och har alltid varittillmötesgående på alls sätt•. Gunnel A ndersson

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Öland

Hitta hit

Bobutiker Öland (2)

Mån - Fre 09:00 - 17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen så ring eller maila gärna så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Mån - Fre 09:00 - 17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen så ring eller maila gärna så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Tidigare försäljningar på Öland

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån