Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Öland

Behöver du en mäklare på Öland som känner solens och vindarnas ö som sin egen ficka? Oavsett om du vill värdera ditt hus på norra Öland eller köpa en lägenhet för somrarna i Köpingsvik hjälper våra mäklare dig med allt du behöver veta.

Din närmsta fastighetsmäklare på Öland

Idylliska radbyar, vidsträckta sandstränder och en luft som anses så välgörande att den fick Drottning Victoria att bygga Solliden här i början av 1900-talet. Det är inte svårt att förstå varför många drömmer om en bostad på Öland. Kanske letar du efter ett lantligt bohemiskt hus i Vickleby, en stuga nästgårds det vackra kulturlandskapet Stora Alvaret eller vill sälja din lägenhet mitt i Färjestaden. Oavsett om du flyttar till Öland för första gången eller har bott här länge guidar vi dig på den öländska bostadsmarknaden.

Med utgångspunkt från våra bobutiker i Färjestaden och Borgholm strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Öland. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare på Öland hittar köpare i hela Sverige

När du anlitar Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en mäklare som kan Öland, utan dessutom också har tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Du som anlitar en av våra mäklare kan därför känna dig säker på att vi knyter ihop rätt säljare och köpare, både här på Öland och i resten av Sverige. Välkommen till våra bobutiker i Färjestaden och i Borgholm.

Våra pågående försäljningar