Hoppa till innehåll

Mäklare i Borgholm

4,7  (333 omdömen)

Mäklare i Borgholm

4,7  (333 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Borgholm

Letar du mäklare i Borgholm? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Borgholm.

Välkommen till oss

Vi är ett Ölandsteam med tre fastighetsmäklare och en mäklarassistent som kompletterar varandra på bästa sätt. Våra mäklare arbetar med försäljning av bostadsrätter, nyproduktion, villor, fritidshus, tomter, jord och skog samt vackra Ölandsgårdar. Som lokala mäklare har vi stor kännedom om vår marknad. Vi vet vart närmaste förskola ligger, varifrån bussen går och vart den finaste stranden finns. Vi kan allas vårt Öland, helt enkelt!

Samtidigt tillhör vi en av Sveriges ledande kedjor och finns därför tillgängliga i hela landet. Vi vill att du som kund, oavsett om du vill sälja eller köpa bostad, ska känna att du får bästa möjliga service. Att kunna ge dig en mäklartjänst som är anpassad för just dina behov i en av livets viktigaste affärer – bostadsaffären, det är vår ambition.

Söker du bostad på Öland men inte hittar ditt nya boende bland de bostäder vi har till salu nu och vill lägga in dina önskemål i vårt spekulantregister? Det kan du göra direkt här på sidan. Men då är det bra att du vet att vi har delat in Öland i tre delar – Norra, Mellersta och Södra. Detta för att det ska bli lättare för dig som kund att ringa in det området du letar bostad i, utan att göra önskemålen för smala och då kanske missa din drömbostad. Välj ”Till salu-fliken” och skriv Öland i sökfältet så får du fram en lista på områden för hela vår vackra ö. Från norr till söder. Sedan är det bara att önska på!

Bobutiken i Färjestaden/Borgholm ingår i Svensk Fastighetsförmedling Sydost som i sin tur tillhör den rikstäckande mäklarkedjan. Vi har stor kunskap om den lokala marknaden, oavsett var i vårt område bostaden finns. Vi verkar från Simrishamn till Oskarshamn, från Laholmsbukten och till vackra Öland. En attraktiv region med många möjligheter – i 34 kommuner med 26 butiker.

Omdömen från kunder i Borgholm

Bra bemött. Förväntningarna var bättre än anat. Bra service bra kunskap pålitlig.
Trevlig,mjuk och mycket sympatisk. Lätt att prata med och känsla av att hon vill hjälpa till på alla sätt så det blir en bra affär. Så alla blir nöjda. Rekommenderar Sara till andra som ska sälja.Tacksam

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Borgholm

Vi har koll på Borgholm

Hitta hit

Bobutiker Borgholm (1)
Öland Borgholm

Mån - Fre 09:00 - 17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen så ring eller maila gärna så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Tidigare försäljningar i Borgholm

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.