Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Kristinehamn och Storfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är Certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Kristinehamn och Storfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 19 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt ett fritidshus och mäklaren har gjort sitt jobb på ett utmärkt sätt. Hon har alltid uppträtt korrekt och hela tiden hållit oss informerade om vad som händer. Vi har bara positiva erfarenheter av Jenny Häggström."
"Smidigt och bra! Helt enligt förväntningarna!"
"Daniel Färdigh är en sann mästare i sitt hantverk. Med ett ödmjukt och varmt hjärta skapar han förutsättningar så att både säljare och köpare blir nöjda. Vi jobbar mer än gärna med Daniel."
"Försäljning av villa efter ett dödsbo. Mycket bra information om budgivning, avtal och tjänster/priser. Återkopplade regelbundet för vilken åtgärd som behövdes näst. Rekommenderas! "
"Solgt hus med 2 leiligheter, såkalt parhus.Meklaren var en trevlig og omtenksom person. Salget gikk utrolig raskt og jeg er mycket fornøyd. "
"Vi anlitade Svensk Fastighetsförmedling i Kristinehamn för att sälja en bostadsrättslägenhet. Bemötandet har varit helt igenom korrekt och seriöst men även personligt. Ett annat stort plus är den otroligt duktiga fotograf som mäklaren anlitar. Mäklaren Daniel har på ett mycket bra sätt hela tiden återkopplat och sett till att vi vet var i processen vi befinner oss. Vi har känt oss trygga i att bostadsaffären skötts på bästa sätt. Vi rekommenderar absolut Svensk fastighetsförmedling i Kristinehamn till andra som står inför valet att välja mäklare. Tack :-)"

Öppettider & kontaktuppgifter

Våra öppettider är:

Måndag-Fredag 09.00-17.00

Tisdagar 11.00-17.00

Lunchstängt 12.00-13.00

Välkommen in till oss!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kristinehamn

Våra pågående försäljningar