Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Kristinehamn och Storfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är Certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Kristinehamn och Storfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde en lägenhet då jag valt att flytta tillbaka till min gamla hemstad. Bytte från en mäklarfirma till svensk fastighetsförmedling. De var betydligt dyrare en första firman men du fick ut så mycket mer, högrepris mer som ingår i priset. Tillexempel hjälp att deklarera försäljningen. Bilderna var fantastiska i försöljningsanonsen, den skrivna texten var väldigt bra. Sen gillade jag också att mäklaren minst 1 gång/vecka tog kontakt med mig som säljare och stämde av läget även om inget hade hänt. Väldigt lyhörd mäklare som gjorde det så bra för köpare och säljare som möjligt"
"Sålt en villa På ett positivt sätt Mäklaren levde upp till våra förväntningar Vi upplevde att han kunde sin sak!"
" Jeg har kjøpt en leilighet på Djurgården. Meget godt. Forventet å bli godt bemøtt. Ja hun leverte mer enn forventet. En hyggelig øg hjelpsom person, "
"Jenny Hägström,mycke duktig ble godt bemötande. Jenny är en fin varm persön, duktig i sitt jobb. Så är veldig glad jag fick henne som mäklare. Tack Jenny och lycka till vidare o ditt jobb. Hon solgte min lägenhet.Mvh.Sofie."
"Köpt en bostadsrätt. Mycket positivt bemötande,tydlig,trevligt. Vid första mötet var det mycket positivt därför blev det tryggt i fortsatta samtal."
"Jag har sålt en bostadsrätt. Bemötandet från min mäklare Daniel har varit utmärkt från första stund. Mina förväntningar var stora och dom har uppfyllts. Jag har upplevt ett bra bemötande från en duktig mäklare. Fick bra förslag på utgångspris, hur lägenheten skulle stylas. Visningarna har varit bra upplagda med bra mellanrum. Mäklaren har hållit mig bra informerad hela tiden. En mycket trevlig person. Fick bra kontakt med honom. Lyckades också ett bra pris för lägenheten som jag är nöjd med. Så jag kan varmt rekommendera min mäklare."

Öppettider & kontaktuppgifter

Våra öppettider är:

Måndag-Fredag 09.00-17.00

Tisdagar 11.00-17.00

Lunchstängt 12.00-13.00

Välkommen in till oss!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kristinehamn

Våra pågående försäljningar