Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Uddevalla.

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja en bostadsrätt, villa, fritidshus eller kommersiell fastighet i Uddevalla och Färgelanda när du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Vi erbjuder en lokal och attraktiv mäklartjänst med en stor bostadskunskap och mäklarerfarenhet.

Vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik som finns på Kungsgatan 22 i Uddevalla. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 57 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Såld bostadsrätt- köpt radhus. Mycket bra och vänligt bemötande. Proffsigt och effektivt arbetssätt. Inga dröjsmål allt gick snabbt och enkelt. Tack"
"Mycket nöjd med Anna vid försäljning av min lägenhet. Anna rekommenderas! "
"Vi har sålt ett kedjehus. Vi blev väl bemötta av mäklaren. Hon gjorde ett snabbt och effektivt jobb med försäljningen av huset, snabbare än förväntat, så vi är helnöjda. Tack! /Berith "
"Bostadsrätt på Vindfället. Fantastiskt bemötande av mäklaren. Proffsig, empatisk, kunnig och riktigt trevlig. Hon gjorde en svår sak väldigt lätt genom sin stöttning. Superbra på alla sätt!!"
"Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår bostadsrätt. Marika var trevlig och mycket proffsigt. Hon levde mer än väl upp till våra förväntningar. I och med att det gick så snabbt, så har vi redan fått köpt ett hus, på den plats som vi önskar bo ,innan vintern kommer. Vänlig hälsning Tove och Björn Bodin"
"Jag kan starkt rekommendera Anna Ståhle. Så positivt bemötande, seriös och duktig mäklare. Riktigt bra att ha och göra med. Väldigt tillmötesgående och hjälpande "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Uddevalla

Våra pågående försäljningar

Till toppen