Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Uddevalla.

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja en bostadsrätt, villa, fritidshus eller kommersiell fastighet i Uddevalla och Färgelanda när du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Vi erbjuder en lokal och attraktiv mäklartjänst med en stor bostadskunskap och mäklarerfarenhet.

Vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik som finns på Kungsgatan 22 i Uddevalla. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kostnadsfri värdering!

Vi erbjuder vi kostnadsfri värdering tom 30/4 2018. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 33 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anna har varit genuint intresserad av att förstå ens situation och att hjälpa till. Hennes arbete präglas av medmänsklighet och detta var jag jättenöjd med . Jag kommer att rekommendera Anna till andra :)"
"Engagerad och lyhörd. Snabb på återkoppling. Super nöjd!"
"Mycket proffsigt bemötande och alla våra förväntningar infriades med råge. Marika genomförde försäljningen av vår villa mycket effektivt och vi kände gott stöd genom hela processen. Vi rekommenderar henne varmt."
"Marika måste ses som mycket kunnig och ambitiös i sin roll som mäklare. Hon har drivit försäljningen av vår fastighet på ett sätt som förtjänar absolut högsta betyg. Det finns faktiskt inget att anmärka på. Vi är över förväntan nöjda."
"Jag valde att anlita Melanie då jag redan när jag köpte lägenheten träffade henne och fick ett gott intryck. Vetskapen att hon känner området väl och har sålt flera lägenheter i just denna fastigheten kändes bra. Vi kom bra överens vid första mötet och Melanie har varit lyhörd för mina önskemål. Affären gick sedan snabbt och smidigt då vi kunde få ett avslut redan före utsatt visningsdag. Mvh Hélena "
"Bästa mäklaren, om det någon gång blir aktuellt att sälja vet jag vem jag kontaktar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Uddevalla

Våra pågående försäljningar

Till toppen