Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET oktober

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 83 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bövervägen 5. Bemötandet jätte bra av mäklaren. Mycket nöjd med allt. "
"Sålt vår bostadsrätt med Carin. Så proffesionellt och trevligt bemötande och fick till affären med köparna enligt våra önskemål. Snabb och effektiv. 10/10 från oss! "
"Köpt lägenhet. Blev professionellt och trevligt bemött, fick svar på mina frågor. Ingen stress vid visning eller vid resterande möten. Mäklaren levde upp till mina förväntningar och gjorde ett mycket bra jobb. "
"Vårt första husköp och Stefan lotsade oss kunnigt i alla våra frågor/funderingar. Trevligt bemötande, professionell och ödmjuk. "
"Jag har sålt en 2- Familjsfastighet i Lidköping eller rättare sagt Victor har sålt den. Jag har bara ett ord att säga: toppen 👍"
"Jag har köpt ett hus och sålt en lägenhet via samma mäklare. Bemötandet från första mötet fram till köp och försäljning har varit tydligt och omfångsrikt. Jag har hela tiden fått den information som jag behöver. Jag förväntade mig smidiga affärer vilket jag anser att jag har fått. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen