Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET februari

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 6 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är jättenöjda med Svensk Fastighetsförmedling och Anna Haraldsson Wallin. "
"Fantastiskt bemötande och personlig kontakt, kunde inte vara mer nöjd!"
"Mycket trevligt och professionellt bemötande. Väl utförd förmedling av Lidköpings kontoret och då främst Stefan Larson. Kunde inte varit mer nöjd! Rekommenderas starkt! "
"Mycket nöjd med Anna Haraldsson Wallin som mäklare, på alla sätt och vis. Trevlig och proffsig som person, gjorde en fin annons och allt med försäljningen gick smidigt."
"Jag är nöjd. Blev från dag 1 tagen seriöst bemött vilket är väldigt viktigt för mig. Jag kunde fråga vad dom helst( och det blev en hel del av det slaget) och fick alltid vettiga och vänliga svar. Jag kände mig trygg både som köpare och säljare. "
"Jag är jättenöjd med ALLT! Med Carin, Anna-Karin och deras bemötande och proffsighet!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar