Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET maj

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 59 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt min bostadsrätt och är mycket nöjd med bemötandet, engagemanget och kommunikationen. Toppbetyg! "
"Trevligt bemötande från första till sista stund!! Ärendet behandlades snabbt och effektivt, precis så som man vill ha det som kund. Toppen!!"
"Mäklaren, Carin Dolfsdotter Paulsson, har under våren -2018 varit mig behjälplig med att båda sälja min bostad och att förmedla en bostadsrätt. Detta har varit en mycket turbulent tid som nybliven änka och många känslor har varit involverade. Med stort stöd och fantastiskt arbete har Carin hjälpt mig att genomföra dessa stora bostadsaffärer på ett utmärkt sätt. Det känns som att alla vi, som varit involverade i dessa händelser, har upplevt Carin som en mycket seriös, inkännande och ansvarsfull mäklare av bästa "märke". För min del är upplevelsen att "Flytta till" en ny bostad, snarare än att "Flytta från". TACK Carin!!!!"
"Jättebra bemötande. Tydlig, professionell och empatisk. Carin var verkligen bra. Vi är mycket nöjda med vårt köp."
"Tack Carin för fin hjälp! Jag är jättenöjd! "
"Bostadsrätt, väl bemött. Hade inga förväntningar, men blev glatt överraskad. Var bra helt enkelt och proffsigt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen