Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET juni

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 67 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lyhörd, duktig och trevligt bemötande!"
"Köpt en bostadsrätt i Lidköping. Trevlig och hjälpsam Mäklare."
"Köpt 2 RoK i Lidköping. Exeptionellt kunnig, proffsig och mån om sina klienter. En mycket trevlig person med stort sinne för humor och stor charm. Han uppfyllde våra önskemål med bravur och alla parter blev nöjda. Vi önskade oss; rätt objekt, en snabb affär, till ett förmånligt pris. Vi förväntade oss en av sakerna. Samtliga önskemål uppfylldes. Han överträffade våra förväntningar med hästlängder. En perfekt matchning av mäklare mellan säljare, objekt och köpare."
"Köpt en lägenhet på 1rok. Mäklaren tog sig tid att visa lägenheten utöver de vanliga visningstillfällena, väldigt bra! God kunskap om lägenheten. Lugn kontraktsskrivning där allt lästes igenom tillsammans vilket var att föredra jmf med att själv läsa det tyst. Bra helhetsupplevelse! "
"Har precis sålt mitt radhus. Stefan L tog hand om mig och försäljningen så jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. En mäklare som lyssnar och kommer med råd och som man kan resonera med är guld värd! Jag tror att det är viktigt att från början ha realistiska förväntningar och där tror jag att vi båda två lyckades komma fram till det som kändes rimligt för båda parter. Bra jobbat Stefan! "
"Jag sålde en villa/bostadsrätt och det gick väldigt bra tack vare min mäklare. Trevligt bemötande och väldigt engagerad i sitt arbete. Han hade hela tiden en plan under försäljnings-processen och hörde av sig till alla visningsgäster. Jag kände mig hela tiden delaktig i försäljningen. Mycket nöjd med mitt samarbete med svensk fastighetsförmedling Lidköping."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen