Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET oktober

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 90 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt Affärsfastighet. Aktivt och proffsigt agerande. Väl avvägda köparkontakter"
"Sålde 2 rok i centrum. Fick ett bra och proffsigt bemötande redan vid första träffen. Många bra tips som kunde hjälpa mig att höja värdet på min bostad som visade sig både värdefulla och bra ekonomiskt. Snabb hantering och lättarbetat. Kan inte vara mer än supernöjd! //Jonas"
"Snabb, korrekt, tillmötesgående, trevligt bemötande. Mycket nöjd med mitt köp av bostadsrätt "
"Carin Dolfsdotter-Paulsson hjälpte oss att sälja vår villa på landet. Hon är en mkt proffsig mäklare som inger ett gott förtroende. Koll på läget och personlig. Rekommenderas starkt."
"Victor hjälpte mig att sälja ett radhus. Han har hanterat ärendet mycket väl och jag har uppskattat hans höga tillgänglighet och mycket trevliga bemötande. Victor sålde radhuset till ett pris som stämde väl överens med mina förväntningar, men på kortare tid än förväntat vilket var en positiv överraskning. Jag upplevde honom som påläst, lugn och metodisk när vi gjorde upp affären vilket skapade en trygghet för både mig och köparna av mitt radhus. Jag skulle gärna anlita Victor igen, i framtida fastighetsaffärer."
"Precis köpt vårt första gemensamma boende av Victor. Vi är jättenöjda med trevligt och proffsigt bemötande både vid visning, budgivning och kontraktskrivning😀 Toppbetyg 👍👍 Mvh Gill & Sebastian"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar