Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET november

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 95 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt Mindre hyresfastighet. Hög service, bra dialog. Förväntningar att känna mig trygg. Stefan levde mycket väl upp till det, mycket professionell. Snabbt och professionell."
"Jag köpte en lägenhet med 2 rok. Mäklaren var väldigt trevlig och snäll bemötande varje gång vi träffades. Och det var ingenting som krånglade eller liknande. "
"Har köpt en bostadsrätt. Stefan skötte hela köpet på ett bra och proffsigt sätt. Jag kan varmt rekommendera Stefan som mäklare! "
"Köpte ett 1-planshus och vi blev väldigt väl bemötta."
"Köpt bostadsrätt, snabb enkel affär, besparade mig att va med på budgivning.trevligt bemötande och mig tillmötesgående."
"Sålt Affärsfastighet. Aktivt och proffsigt agerande. Väl avvägda köparkontakter"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar