Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lidköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Lidköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Senaste nummret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET augusti

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 75 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett hus av Carin och kunde inte vara mer nöjda med bemötandet. Hon var lättsam och engagerad. Kan rekommendera henne till alla som ska köpa eller sälja bostad."
"Vi är mycket nöjda med försäljningen av vårt hus och med Victor som mäklare. Han är full av energi och entusiasm som smittar av sig på både säljare och potentiella köpare. Victor är dessutom proffsig och mycket serviceinriktad och det skapade trygghet genom hela processen från första mötet till genomförd försäljning. "
"Tack för utmärkt hjälp med att köpa ny hem!"
"Victor sålde min bostadsrätt. Professionell, supertrevlig, förklarar och går igenom allt bra så att man verkligen förstår. Håller en uppdaterad under resan och ger bra råd. Bra att bolla tankar och diskutera med. Känner stort förtroende för honom och allt gick snabbt och smidigt. Han är flexibel och får min bästa rekommendation. "
"Solgte hytta i Lidkøping. Hyggelig og imøtekommende megler. Effektiv megler og hun var lett å nå på på tlf under salgsprosessen. Bra informasjonsflyt. Stor kunnskap om området og markedet. Veldig fornøyd med jobben hun gjorde."
"Ut i fingespetsarna professionell mäklare som gör det det lilla extra för sina kunder. Nöjd med försäljningen. Tack Victor!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen