Hoppa till innehåll
Sverige

Mäklare i Vingåker

Fastighetsmäklare med koll på Vingåker

Letar du mäklare i Vingåker? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Vingåker.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Vi hittar inte bara din köpare i närområdet utan har hela Sverige som kundbas. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Katrineholm är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi har funnits här sedan tidigt 70-tal och tillsammans sitter vi på en otrolig kompetens med många års erfarenhet av vår lokala marknad i Katrineholm och Vingåkers kommuner. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Vi rekommenderar att du i ett tidigt skede tar vår hjälp för att planera ditt bostadsbyte för att vara väl förberedd när du väl hittar din drömbostad, men också för att kunna använda tiden du själv letar på till din fördel i din försäljning. Bäst förberedd gör bäst affär!

Hoppas vi får hjälpa dig i din bostadsaffär!

Omdömen från kunder

Blev så väl bemött! En lugn och fin tjej ,som man får förtroende för. Hon har levt upp till våra förväntningar. Vi fick genast förtroende för Linda! En mäklare att lita på! Så mjukt sätt ,men ändå så saklig och duktig! ...
Kunnig, seriös och med ett stort kontaktnät

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Vingåker

Hitta hit

Bobutiker Vingåker (1)

Tidigare försäljningar i Vingåker

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.