Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt ett hus i Bie Katrineholm och har varit jätte nöjd, fick jag kontakt med samma mäklare och har sålt ett hus och nu kommer att samarbete i framför att kunna sälja två hus till! "
"Martina var jättetrevlig och ansvarsfull. Lyssnade på våra önskemål, hörde alltid av sig som hon skulle, och ordnade försäljningen på bästa sätt. Vi är mycket nöjda."
"Vi fick äran att träffa Felix Mejman för första gången på en visning och fick ett mycket professionellt intryck av honom. Det var ett rent nöje att gå på Felix visning. Han hade svar på allt. Den enda frågan han inte kunde svara på (och inte heller kunde förväntas kunna svara på då det gällde garagedimensioner) undersökte han och återkom med svaret på dagen efter. En otroligt kompetent person med hjärtat på rätt ställe och en lysande karriär framför sig enligt min uppfattning. Jag hoppas att vi möts igen i framtiden och att Svensk Fastighetsförmedling ser värdet i att behålla en mäklare som Felix. Väl mött!"
"Fått bra och korrekt bemötande samt kompetent handläggning. Resultatmässigt nådde vi långt över förväntan. Sammanfattningsvis ett mycket väl genomfört uppdrag."
"Vi är jätte nöjda med Sofia Malmsten, allt har gått smidigt. Hennes kollegor lika så jätte trevliga. Sofia är som en mäklare som man förväntar sig att en mäklare ska vara. Hon har var och är grym på alla sätt å vis, hon kan sitt jobb. Man kan vara trygg i försäljningen när hon har den. Vi är som sagt jätte super nöjda😄 "
"Toppen, mycket professionellt och glatt bemötande. Jag fick all hjälp jag kunde önska mig på ett tydligt och bra sätt. Tack för hjälpen med mitt nya boende! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen