Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 68 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Andreas Malmsten är en mäklare att lita på i alla väder, och besitter kunskap som få. Tack för att du fixade vårt dröm boende. Mvh Tomas o Paula"
" Bought a house. Very easy and pleasant to deal with, Sofia went out of her way to get a contract in english without me even asking. I would highly recommend Sofia as an agent. "
"Jag har köpt en lägenhet på i Katrineholm genom Andreas Malmsten och är mycket nöjd med bemötandet. Jag kan rekommendera Andreas. "
"Hej Vi har precis köpt ett fritidshus utanför Katrineholm. Mäklaren Felix var så bra! På visningen var han trevlig positiv och hjälpsam på alla sätt. Gav svar på de frågor vi hade samt tog reda på de saker han inte kunde svara på direkt. Den kontakt vi har haft sedan dess har också bara varit bra. Han gjorde det så mycket enklare för oss att skriva kontraktet då han ordnade mötet här i Årsta, där vi bor, istället för i Katrineholm. Jag tycker absolut att Felix levde upp till de förväntningar vi hade. Vår upplevelse av Svensk fastighetsförmedling i samband med vårt husköp har bara varit positiv. Vänligen Hans Nilsson"
"Sålt fritidshus på ofri grund (Malbacken 3, Katrineholm). Trevligt och professionellt bemötande av Sofia, god flexibilitet och bra återkoppling under processen. Rekomnderas gärna. Marita Bengtsson"
"Sålde min villa. Mycket serviceinriktad och kompetent mäklare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen