Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 22 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren Felix Mejman har haft hand om vårt husköp och vi är mycket nöjda med bemötande, kommunikation och resultat. Rekommenderas!"
"Sofia var väldigt enkel i sin formulering kring säljplanen och en väldigt bra sådan. Mycket trevlig samt svarade alltid på frågor oavsett vardag eller helg. Rekommenderar Sofia starkt och kommer åter ge henne mitt förtroende igen i framtida objekt."
"Mycket bra bemötande.Husaffären gick snabbt och smidigt."
"Jag kan varmt rekommendera Felix Mejman. Han gjorde ett utmärkt jobb vid försäljning av släktings sommarstuga. Informerade oss fortlöpande och fint bemötande genom hela försäljningen! "
"Jag är helt nöjd med Adams arbete med min husförsäljning , gick lite trögt ett tag, var kanske inte den rätta tidpunkten var mitt i sommaren , var kanske ett utgångspris i högsta laget också från början , sedan gick vi ner i pris , och sedan blev det sålt , är nöjd !"
"Trevlig, serviceinriktad och hur härlig som helst. Aldrig några bekymmer och skulle det bli något så löser man det. Rekommenderas varmt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen