Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 542 omdömen(542 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Katrineholm

Lediga tider: mån 22/4 och tis 23/4
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Katrineholm

Letar du mäklare i Katrineholm eller Vingåker? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Katrineholm.

Katrineholm – Sveriges lustgård

För många är Katrineholm mest känt som tågknuten man passerar på genomresa, men för oss som bor här är just tåget guldkanten på tillvaron som ger oss en snabb och enkel kontakt med storstadspulsen om vi önskar.

Det inte alla vet är att vår region redan av Selma Lagerlöf benämndes som ”Den sköna lustgården” för sina skiftande landskap och storslagna natur. Här i småstadens lugna miljö har alla våra medarbetare vuxit upp vilket såklart ger oss full koll på alla lekparker, fotbollsplaner, vandringsleder och smultronställen. Vår lokalkännedom ger dig trygghet i att både din värdering och din bostadsaffär blir bästa tänkbara. Oavsett om du äger en villa på söder i Katrineholm, ett fritidshus i Julita, en hästgård i Björkvik eller en bostadsrätt i Vingåker har vi kompetensen som krävs för att ge dig den perfekta bostadsaffären.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Vi hittar inte bara din köpare i närområdet utan har hela Sverige som kundbas. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Katrineholm är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi har funnits här sedan tidigt 70-tal och tillsammans sitter vi på en otrolig kompetens med många års erfarenhet av vår lokala marknad i Katrineholm och Vingåkers kommuner. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Vi rekommenderar att du i ett tidigt skede tar vår hjälp för att planera ditt bostadsbyte för att vara väl förberedd när du väl hittar din drömbostad, men också för att kunna använda tiden du själv letar på till din fördel i din försäljning. Bäst förberedd gör bäst affär!

Hoppas vi får hjälpa dig i din bostadsaffär!

Omdömen från kunder i Katrineholm

2024-04-14
Trevilgt och professionellt bemötande. Kändes engagerad och tillgänglig. Kan rekommendera Felix till andra säljare.
Birgitta S
2024-04-05
Härligt bemötande och väldigt lyhörd. Lätt att bolla idéer med!
Matthias K
2024-04-04
Proffesionellt bemötande. Kontaktbar varje dag.
Tim M
2024-03-06
Felix har varit fantastiskt bra och professionell i sitt bemötande av oss. Alltid trevlig och tillmötesgående och han har hållit oss väl informerade i alla steg av processen. Vi hade stora förväntningar, men han överträffade dem!
Helena E
2024-02-08
Vår upplevelse av Linda har varit väldigt positivt. Hon har varit hjälpsam på alla sätt, lätt att prata med vi fick väldigt bra kontakt från första början. Nu har vi snart slutfört försäljningen av huset och hon har varit med oss ...
Gunborg Birgitta L
2024-02-06
Verkar kunnig på sitt område, Är lugn och sansad , arbetar målmedvetet och har en positiv inställning på försäljning
Urban U
2024-02-05
Snabb, proffsig och smidig process! Nöjd kund!
Emma N
2024-01-30
Kände mig som VIP . Att berätta vad som gjorts och kan göra för höja värdet exakt vad han gjorde . Går att nå 24/7 snabb på uppdateringar
Sardar J
2024-01-15
Väldigt trevlig mäklare som kommer med tips och idéer. Vi är nöjda över vårt köp och han presenterade huset på fint sätt. Alla papper var färdiga i en pärm när vi skulle skriva under. Rekommenderar Felix till andra köpare.
Yousif M
2023-12-31
Positiv, hjälpsam och noggrann är tre ord jag sammanfattar Felix med!
Åsa T
2023-12-28
Felix är en kanon mäklare Morgan och är påläst på alla frågor
Tomas H
2023-12-28
Mycket bra bemötande, trevlig och kunnig. Bra genomfört handel i en tuff marknad
Thomas H
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Katrineholm

Vi har koll på Katrineholm och Vingåker

Letar du mäklare i Katrineholm eller Vingåker? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Katrineholm. 

Sveriges lustgård

Vår region benämndes redan av Selma Lagerlöf som ”Den sköna lustgården” för sina skiftande landskap och storslagna natur. Här i småstadens lugna miljö har alla våra medarbetare vuxit upp vilket såklart ger oss full koll på alla lekparker, fotbollsplaner, vandringsleder och smultronställen. Vår lokalkännedom ger dig trygghet i att både din värdering och din bostadsaffär blir bästa tänkbara. Oavsett om du äger en villa på söder i Katrineholm, ett fritidshus i Julita, en hästgård i Björkvik eller en bostadsrätt i Vingåker har vi kompetensen som krävs för att ge dig den bästa lösningen i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Katrineholm är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi har funnits här sedan tidigt 70-tal och tillsammans sitter vi på en otrolig kompetens med många års erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. 

Välkommen till oss när du funderar på att byta bostad!

Hitta hit

Bobutiker Katrineholm (1)

Tidigare försäljningar i Katrineholm

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling