Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 601 omdömen(601 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Katrineholm

Lediga tider: mån 15/7 och tis 16/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Katrineholm

Letar du mäklare i Katrineholm eller Vingåker? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Katrineholm.

Katrineholm – Sveriges lustgård

För många är Katrineholm mest känt som tågknuten man passerar på genomresa, men för oss som bor här är just tåget guldkanten på tillvaron som ger oss en snabb och enkel kontakt med storstadspulsen om vi önskar.

Det inte alla vet är att vår region redan av Selma Lagerlöf benämndes som ”Den sköna lustgården” för sina skiftande landskap och storslagna natur. Här i småstadens lugna miljö har alla våra medarbetare vuxit upp vilket såklart ger oss full koll på alla lekparker, fotbollsplaner, vandringsleder och smultronställen. Vår lokalkännedom ger dig trygghet i att både din värdering och din bostadsaffär blir bästa tänkbara. Oavsett om du äger en villa på söder i Katrineholm, ett fritidshus i Julita, en hästgård i Björkvik eller en bostadsrätt i Vingåker har vi kompetensen som krävs för att ge dig den perfekta bostadsaffären.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Vi hittar inte bara din köpare i närområdet utan har hela Sverige som kundbas. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Katrineholm är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi har funnits här sedan tidigt 70-tal och tillsammans sitter vi på en otrolig kompetens med många års erfarenhet av vår lokala marknad i Katrineholm och Vingåkers kommuner. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Vi rekommenderar att du i ett tidigt skede tar vår hjälp för att planera ditt bostadsbyte för att vara väl förberedd när du väl hittar din drömbostad, men också för att kunna använda tiden du själv letar på till din fördel i din försäljning. Bäst förberedd gör bäst affär!

Hoppas vi får hjälpa dig i din bostadsaffär!

Omdömen från kunder i Katrineholm

2024-07-11
Håller kontakt som han lovat, bra att resonera med, ordnar det han sagt att han ska göra dvs pålitlig.
Ann M
2024-07-01
Professionellt och inlyssnande.
Caroline B
2024-07-01
Felix är lätt att gilla, det är hans främsta egenskap som mäklare. Detta i kombination med kompetens och smidighet gör att jobbet blir gjort och slutresultatet bra, tack Felle🌸
Linus L
2024-06-25
Bra och trevligt bemötande med god kompetens.
Ise R
2024-06-19
Linda är helt underbar, snabb och skicklig i sitt arbete. Hon är väldigt bra att ha och göra med.
Rose-Marie L
2024-06-19
Linda är både engagerad och kunnig, är mycket nöjd med min kontakt med Linda.
Els-Liis K
2024-06-14
En fantastisk mäklare och person. Jag kan varmt rekommendera Sofia
Lars S
2024-06-10
Trevligaste och duktigaste mäklaren du kan hitta. Så lugn och trygg och ser till att du alltid har koll på allt som händer i din försäljning.
Gabriella N
2024-06-10
Trevlig, hjälpsam och kunnig!
Julia L
2024-06-08
Engagerad, trevlig, driven och förtroendeingivande!
Karin V
2024-06-08
Bra bemötande väl insatt i försäljningen av huset. Hade inga förväntningar Linda gjorde sitt jobb bra.
Mona L
2024-06-06
Kunnig, vettig, hjälpsam, förtroendeingivande i kombination med en stor dos humor! Tänk om alla mäklare i Stockholm kunde vara som hon! Kan varmt rekommenderas!
Ulrika K
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Katrineholm

Vi har koll på Katrineholm och Vingåker

Letar du mäklare i Katrineholm eller Vingåker? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Katrineholm. 

Sveriges lustgård

Vår region benämndes redan av Selma Lagerlöf som ”Den sköna lustgården” för sina skiftande landskap och storslagna natur. Här i småstadens lugna miljö har alla våra medarbetare vuxit upp vilket såklart ger oss full koll på alla lekparker, fotbollsplaner, vandringsleder och smultronställen. Vår lokalkännedom ger dig trygghet i att både din värdering och din bostadsaffär blir bästa tänkbara. Oavsett om du äger en villa på söder i Katrineholm, ett fritidshus i Julita, en hästgård i Björkvik eller en bostadsrätt i Vingåker har vi kompetensen som krävs för att ge dig den bästa lösningen i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Katrineholm är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi har funnits här sedan tidigt 70-tal och tillsammans sitter vi på en otrolig kompetens med många års erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. 

Välkommen till oss när du funderar på att byta bostad!

Hitta hit

Bobutiker Katrineholm (1)

Tidigare försäljningar i Katrineholm

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling