Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 103 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"I samband med att jag skulle sälja min bostadsrätt valde jag Felix som mäklare. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare, han höll mig informerad under hela processen och hade ett proffsigt bemötande. Jag kan varmt rekommendera honom. "
"Vi hade förmånen att ha Felix Mejman som mäklare vid köp av hus och försäljning av hus. Trevligt bemötande, bra service, snabb återkoppling och konkreta svar. Mycket seriös och ärlig. Vi kan varmt rekommendera Felix Mejman som mäklare. Med vänlig hälsning, Carin och Mikael Ejdebrink"
"Jag har köpt Bjorkhagsvagen 19 i Vingaker. Andreas är en valdigt professional mäklare som jag varmt kan rekomendera. Har faktiskt inget att anmarka på keep up the good work. Mvh Mickael Bernhoft "
"Köpt en villa i Lerbo. Vi kom på egen extravisning av huset och mäklaren Felix Mejman var fantastiskt vänlig och hjälpsam under vår rundtur och visning. Han gav oss den tid vi behövde och svar på våra frågor. Skulle nog säga att han är ett föredöme för mäklarbranschen. Anna & Claes"
"Köpt en lägemhet. Mycket trevlig mäklare som har varit lätt att ha och göra med. Tillmötesgående och smidig! Kommer helt klart anlita honom vid vidare kontakt med mäklare ☺️ "
"Proffsigt och kompetent förmedling. Kan varmt rekommenderas "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar