Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig, serviceinriktad och hur härlig som helst. Aldrig några bekymmer och skulle det bli något så löser man det. Rekommenderas varmt!"
"Är jättenöjd med allt. Trevligt bemötande och engagemang. Så allt är bara positivt. Mvh Louise"
"Lugn, kunnig och mycket förtroendegivande. Hela processen präglas av nöjd kund, en samlad mäklare med båda fötterna på jorden har gjort en av mitt livs största affärer till ett bra avslut. Vill lyckönska Adam i hans yrkesroll och gratulera svensk fastighetsförmedling till en så fin tillgång. "
"Mycket bra, professionellt och koncist."
"Jag är mycket nöjd med allt det känns som om man gjorde en anmälan sedan gick det av sig självt . Det blev en snabb och smidig affär av det hela och det blev ett bra slutpris ."
"Försäljningen gick smidigt och allt klaffade bra. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen