Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 73 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En rekord snabb försäljning på min villa en annons på byråns hemsida på gång räckte En ömsesidig respekt gjorde nog att vi kom till avslut. "
"Smidig handläggning med bra uppföljning av bostadsrättsförsäljningen, det hela har skötts på ett tryggt och professionellt sätt som troligen beror på bra lokalkännedom , kompetent , lång erfarenhet i branschen . "
"Jag har köpt ett hus. Felix har varit mycket tillmötesgående och inkännande gällande mina personliga önskemål och behov. Han har mött upp med omedelbar kontakt när jag sökt honom och även inverkat lugnande i en annars frustrerande och ansträngd budgivning. Bästa omdöme❗️❗️❗️"
"Fick väldigt bra hjälp vid försäljning av vårt hus och allt runt omkring."
"Andreas Malmsten är en mäklare att lita på i alla väder, och besitter kunskap som få. Tack för att du fixade vårt dröm boende. Mvh Tomas o Paula"
" Bought a house. Very easy and pleasant to deal with, Sofia went out of her way to get a contract in english without me even asking. I would highly recommend Sofia as an agent. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar