Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 78 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med hur köpet av min nya lägenhet, en 3:a på 77 kvm, smidigt gick till. Allt från lägenhetsannonsen, visningen och vidare kontakt via sms/telefon kändes personlig och trygg. Tack Felix för en bra köpupplevelse, då det här var första gången jag köpte en bostad! Hälsningar Clara. "
"Köpt radhus. På ett mycket positivt och trevligt sätt. Vi hade tidigare sålt vår bostad genom Sv Fastighets förmedling och haft en väldigt trevlig mäklare så vi förväntade oss att möta en annan trevlig mäklare, vi blev inte besvikna. Trevligt att träffa en så välinformerad positiv och glad mäklare."
"Sålt en villa. Oklanderligt agerade från anlitad mäklare. Kan varmt rekommenderas och alla våra förväntningar uppfyllda."
"Proffsigt, genuint och kunnigt bemötande! Bara gott att säga! "
"Sålt landställe. Mkt proffsig mäklare. Korrekt, kunnig, service minded. Gedigen erfarenhet av branschen. Kunde ge bra råd till oss som säljare. Trevlig attityd. snabb och effektiv Vi är mycket nöjda säljare."
"En rekord snabb försäljning på min villa en annons på byråns hemsida på gång räckte En ömsesidig respekt gjorde nog att vi kom till avslut. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar