Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 89 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt vår villa i Katrineholm. Mycket bra han är kunnig ,trevlig och ödmjuk. Hade bra förväntningar han levde upp till förväntningarna med råge! Med andra ord vi är supernöjda!"
"Har både köpt och sålt bostad genom svensk fastighetsförmedling. Toppen bemötande från första stund och suverän service. Vedran skötte försäljningen av vår lägenhet och han har med stort engagemang och ambition gjort ett så bra jobb så det hade inte kunnat bli bättre. Stort tack svensk fastighetsförmedling och framförallt Vedran! :) "
"Hela processen var väldigt smidig, mäklaren både lyhörd och driven, toppen!"
"Har sålt ett stort fristående hus med dubbel garage och stor tomt. Mycket lantligt. Profesionellt bemötande. Mycket trevligt. Mäklaren var bättre än jag kunnat hoppas på. Allt gick som på räls. Drömförsäljning!! "
"Köpt äldre hus med trädgård. Mkt bra bemötande både på visningen och vid flera tel.samtal och även vid kontraktskrivningen. Hade inte just ngr förväntningar eftersom det kom väldigt tvärt på men en mycket positiv upplevelse. "
"Har köpt ett fritidsboende genom Vedran och tycker att försäljningen har skötts oklanderligt från början till slut! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar