Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har anlitat Felix som mäklare till försäljning av en bostad med avstyckning. Mäklaren har varit tillgänglig och lyhörd för mina tankar och frågor samt kommit med bra lösningar. Nöjd med helhetslösningen som mäklaren erbjudit mig. Mäklaren har underlättat försäljningen. "
"Vi tycker att vår mäklare har varit väldigt trevlig, tillmötesgående och lyhörd. Vi kommer rekommendera både mäklarbyrån samt mäklaren till alla i vår omgivning. Vi är mycket nöjda!"
"Mycket trevligt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor. Mycket kunnig och tydlig. "
"Nyligen sålde vi våran bostadsrätt och vi är mer än nöjda med Felix Mejman som har haft hand om försäljningen. Det har varit snabb återkoppling, alltid haft svar på våra frågor och funderingar. Rekommenderar verkligen Svensk fastighets förmedling!"
"Mycket bra dialog mellan mäklaren och mig(köparen). Bra visning, snabb budgivning och snabb avslutning med kontrakt skrivningen på huset vi köpt. "
"Hjärtligt TACK för mycket bra samarbete under hela tiden. Felix har under arbetet visat sin kunnighet i att stödja mig i fler frågor som jag skulle lösa. Är glad o tacksam för att jag valde just Fwlix. Ung, tålmodig, ansvarskännande, kamratlig o yrkeskunnig. För mig har denna fastighet varit ett stort bekymmer. Genom att personen som hyrt aldrig tagit hand om o skött fastigheten bra. När jag tog hjälp av olika sanneringsfirmor blev det en fröjd att kunna sälja fastigheten med gott stöd av Felix. Jag rekomenderar Felix Mejman med hela mitt hjärta. Allt fott i hans fortsatta arbete. M.v.h.Anna i Änge., Detta gäller Hästedal 1:7 i Kayrineholms kommun."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen