Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 62 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt fritidshus på ofri grund (Malbacken 3, Katrineholm). Trevligt och professionellt bemötande av Sofia, god flexibilitet och bra återkoppling under processen. Rekomnderas gärna. Marita Bengtsson"
"Sålde min villa. Mycket serviceinriktad och kompetent mäklare. "
"Köpt hus. Mycket bra bemötande av mäklaren Andreas Malmsten. Jag förväntade mig att kunna köpa ett hus utan en massa krångel och att köpet kunde göras ganska snabbt. Affären är ej avslutad än men hittills har det gått bra. "
"Klockren mäklare, köpte bostad på storgatan 14a, Katrineholm! Mycket professionellt bemötande och hade svar på de frågor jag ställde. Kunde inte önskat mig en bättre mäklare."
"Har sålt och köpt hus förr, men aldrig vart så nöjd med samarbetet som jag vart med svenskfastighetsförmedling i Katrineholm och mäklare Felix Mejman. En karismatisk kille som vet vad han gör och som verkligen följde med i arbetet på alla sätt runt försäljningen av mitt hus. Så kan starkt rekommendera dom/honom när det är dags för er köpa och sälja."
" Han kanon bra skött alt perfekt Det var alldeles i våran smak"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen