Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 49 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra dialog mellan mäklaren och mig(köparen). Bra visning, snabb budgivning och snabb avslutning med kontrakt skrivningen på huset vi köpt. "
"Hjärtligt TACK för mycket bra samarbete under hela tiden. Felix har under arbetet visat sin kunnighet i att stödja mig i fler frågor som jag skulle lösa. Är glad o tacksam för att jag valde just Fwlix. Ung, tålmodig, ansvarskännande, kamratlig o yrkeskunnig. För mig har denna fastighet varit ett stort bekymmer. Genom att personen som hyrt aldrig tagit hand om o skött fastigheten bra. När jag tog hjälp av olika sanneringsfirmor blev det en fröjd att kunna sälja fastigheten med gott stöd av Felix. Jag rekomenderar Felix Mejman med hela mitt hjärta. Allt fott i hans fortsatta arbete. M.v.h.Anna i Änge., Detta gäller Hästedal 1:7 i Kayrineholms kommun."
"Vi har sålt vårt fritidshus via Felix Mejman på Svensk Fast i Katrineholm. Vi kontaktade Felix för hjälp med försäljningen och vi blev under hela processen mycket väl omhändertagna. Felix är en mycket engagerad mäklare som gärna tar det extra steget för sina kunder, i alla frågor som både säljare och köpare har så bemöter Felix detta på ett professionellt och seriöst sätt. Vi är mycket nöjda med Felix och rekommenderar alla som funderar på att sälja hus i Katrineholm/Vingåker att kontakta Felix! Med vänlig hälsning Daniel & Helene Forsberg "
"Felix är en ung stilig man med huvudet på skaft. Han brinner verkligen för sitt yrke och har goda kunskaper, det visade han prov på när han sålde vår bostadsrätt snabbt och smidigt. Det var lätt att kommunicera och förstå Felix, han gav alltid snabba svar på våra frågor. De vi inte frågar om de upplyser han om. Felix är mycket mån om sina kunder och lätt att få förtroende för. Vi är mycket nöjda med honom. Vill ni också bli nöjda välj Svensk Fastighetsförmedling. Tack Felix. Elisabeth och Mikael Rigo"
"Har på ett utmärkt sätt fått vårt fritidshus sålt. Bemötandet var vänligt ,informativt och seriöst . Levde fullt klart upp till våra förväntningar."
"Vi har nyligen sålt vår hus på söder i Katrineholm. Vi bokade till en början möte med 2 olika mäklarföretag, men direkt efter första mötet med Sofia på Svensk fastighetsförmedlin kändes det helt självklart att Sofia skulle sälja vårat hus. Hon är professionell och kunnig, flexibel och lyhörd. Hon har hela tiden gett oss uppdaterad information och kloka råd, men ändå låtit oss helt bestämma. Då en oseriös budgivare förstörde vår budgivning, fanns hon tryggt vid vår sida, fixade snabbt en ny husvisning och ringde runt till gamla budgivare, trots ledig helg! Hon var otroligt tillgänglig och svarat snabbt på både mail, sms och i telefon. Hela gänget på Svensk fastighetsförmedling verkar väldigt bra, men då Sofia varit så lätttillgänglig har vi inte behövt prata så mycket med någon annan. Hela konceptet som Svensk fastighetsförmedling har med varudeklarerat känns väldigt tryggt, både för oss som säljare, men även för köparen. Man vill ju att det ska bli en bra affär för båda parter. Vi kan varmt rekommendera Svensk fastighetsförmedlin och Sofia, om du vill ha en professionell mäklare med hjärtat på rätta stället! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen