Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 55 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"I juni fick jag hjälp av Adam Skoog att sälja mitt sommarställe. Jag är välldigt nöjd med Adams arbete. Han var proffsig, kunnig, lyssnande, punktlig , nogran .Därtill är han en mycket behaglig person. Vill tacka för fint samarbete och gott resultat. Tuula H"
"Sålde en sommarstuga i en svajande marknad, det tog över ett år innan vi hittade vår köpare... Men det beror mest på otur med tajming och marknaden... Vår mäklare Sofia är kunnig, trevlig, glad, entusiastisk, har mycket humor, är noggrann, envis och ambitiös. "
"Jag har anlitat Felix som mäklare till försäljning av en bostad med avstyckning. Mäklaren har varit tillgänglig och lyhörd för mina tankar och frågor samt kommit med bra lösningar. Nöjd med helhetslösningen som mäklaren erbjudit mig. Mäklaren har underlättat försäljningen. "
"Vi tycker att vår mäklare har varit väldigt trevlig, tillmötesgående och lyhörd. Vi kommer rekommendera både mäklarbyrån samt mäklaren till alla i vår omgivning. Vi är mycket nöjda!"
"Mycket trevligt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor. Mycket kunnig och tydlig. "
"Nyligen sålde vi våran bostadsrätt och vi är mer än nöjda med Felix Mejman som har haft hand om försäljningen. Det har varit snabb återkoppling, alltid haft svar på våra frågor och funderingar. Rekommenderar verkligen Svensk fastighets förmedling!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen