Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Katrineholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Katrineholm eller Vingåker? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fantastiskt bemötande, glad, artig, hjälpsam, korrekt. Över förväntan, kunnig stilkänsla med tanke på val av bilder av huset. "
"Mycket trevligt bemötande och service utav Felix. Han bryr sig om sina kunder. Det är viktigt tycker jag då man tar ett stort beslut när man köper hus."
"Sofia Malmsten har varit vår mäklare ounder försäljning av vårt sommarhus i .Glindran/Björkvik Hon har varit ett stort stöd med sin yrkeskunnighet och hjälp inför försäljningen och hon har en positiv fram toningen som allt mycket lättare. Vi är synnerligen tacksam över att Sofia har hjälpt oss. Barbro -Svante "
"Sofia är en riktigt bra mäklare som har väl motsvarat våra förväntningar. Vi har fått bra och tydliga information om huset från henne samt att hon varit flexibel och väl anpassat hennes tid med våra önskemål . En stort tack till Sofia från oss."
"Vi är väldigt nöjda !Trevlig o kunnig mäklare,! Tack Felix"
"Mäklaren Felix Mejman har haft hand om vårt husköp och vi är mycket nöjda med bemötande, kommunikation och resultat. Rekommenderas!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Katrineholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen