Hoppa till innehåll

Mäklare i Katrineholm

4,9  (451 omdömen)

Mäklare i Katrineholm

4,9  (451 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Katrineholm

Letar du mäklare i Katrineholm eller Vingåker? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Katrineholm.

Katrineholm – Sveriges lustgård

För många är Katrineholm mest känt som tågknuten man passerar på genomresa, men för oss som bor här är just tåget guldkanten på tillvaron som ger oss en snabb och enkel kontakt med storstadspulsen om vi önskar.

Det inte alla vet är att vår region redan av Selma Lagerlöf benämndes som ”Den sköna lustgården” för sina skiftande landskap och storslagna natur. Här i småstadens lugna miljö har alla våra medarbetare vuxit upp vilket såklart ger oss full koll på alla lekparker, fotbollsplaner, vandringsleder och smultronställen. Vår lokalkännedom ger dig trygghet i att både din värdering och din bostadsaffär blir bästa tänkbara. Oavsett om du äger en villa på söder i Katrineholm, ett fritidshus i Julita, en hästgård i Björkvik eller en bostadsrätt i Vingåker har vi kompetensen som krävs för att ge dig den perfekta bostadsaffären.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Vi hittar inte bara din köpare i närområdet utan har hela Sverige som kundbas. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Katrineholm är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi har funnits här sedan tidigt 70-tal och tillsammans sitter vi på en otrolig kompetens med många års erfarenhet av vår lokala marknad i Katrineholm och Vingåkers kommuner. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Vi rekommenderar att du i ett tidigt skede tar vår hjälp för att planera ditt bostadsbyte för att vara väl förberedd när du väl hittar din drömbostad, men också för att kunna använda tiden du själv letar på till din fördel i din försäljning. Bäst förberedd gör bäst affär!

Hoppas vi får hjälpa dig i din bostadsaffär!

Omdömen från kunder i Katrineholm

Mycket bra bemötande trevlig och bra påläst. Var det något han inte visste tog han reda på det. Bra på att återkoppla. Kan starkt rekommendera honom.🙂🙂
Felix är en engagerad, positiv och pålitlig mäklare som alltid gör det lilla extra. Vi har haft Felix som mäklare både vid försäljning och köp, och har alltid varit supernöjda. Felix är utan tvekan bästa mäklaren i Katrineholm! :)

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Katrineholm

Hitta hit

Bobutiker Katrineholm (1)

Tidigare försäljningar i Katrineholm

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner.