Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Båstad

Behöver du en mäklare som kan Båstad utan och innan? Våra fastighetsmäklare i Ängelholm hjälper både dig som vill sälja med rätt värdering, och dig som vill köpa att hitta rätt. Oavsett om det är ett radhus i Östra Karup eller en sommarstuga i Torekov har våra mäklare koll på läget.

Din närmsta fastighetsmäklare i Båstad

Charmiga små hus och moderna nybyggen omgärdade av havet och finkorniga sandstränder, knallgula rapsfält och sagolik bokskog. Det är inte svårt att förstå varför allt fler vill bo i Båstad. Kanske drömmer du om att bo på Malen i ett hus täckt av stockrosor, eller om att vara med och forma det nya området Tuvelyckan. Eller kanske vill du sälja din lägenhet ett stenkast från tennisstadion i Båstad, eller lägga ut ditt hus i Glimminge till salu. Oavsett om du bott här sedan länge och vill sälja, eller flyttar hit för första gången hjälper vi dig till rätta med ditt boende i Båstad.

Med utgångspunkt från vår bobutik i Ängelholm strävar i efter att vara den bästa mäklaren i Båstad och på Bjärehalvön. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare i Båstad hittar köpare i hela Sverige

När du anlitar Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en mäklare som kan sitt närområde, utan dessutom också tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Du som anlitar en av våra mäklare kan därför känna dig säker på att vi knyter ihop rätt säljare och köpare, både här i Båstad och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Ängelholm!

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Våra pågående försäljningar