Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Mäklare i Båstad

Fastighetsmäklare med koll på Båstad

Behöver du en mäklare som kan Båstad utan och innan? Våra fastighetsmäklare hjälper både dig som vill sälja med rätt värdering, och dig som vill köpa att hitta rätt. Oavsett om det är ett radhus i Östra Karup eller en sommarstuga i Torekov har våra mäklare koll på läget.

Charmiga små hus och moderna nybyggen omgärdade av havet och finkorniga sandstränder, knallgula rapsfält och sagolik bokskog. Det är inte svårt att förstå varför allt fler vill bo i Båstad. Kanske drömmer du om att bo på Malen i ett hus täckt av stockrosor, eller om att vara med och forma det nya området Tuvelyckan. Eller kanske vill du sälja din lägenhet ett stenkast från tennisstadion i Båstad, eller lägga ut ditt hus i Glimminge till salu. Oavsett om du bott här sedan länge och vill sälja, eller flyttar hit för första gången hjälper vi dig till rätta med ditt boende i Båstad.

Med utgångspunkt från våra bobutiker i närheten strävar i efter att vara den bästa mäklaren i Båstad och på Bjärehalvön. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare i Båstad hittar köpare i hela Sverige

När du anlitar Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en mäklare som kan sitt närområde, utan dessutom också tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Du som anlitar en av våra mäklare kan därför känna dig säker på att vi knyter ihop rätt säljare och köpare, både här i Båstad och i resten av Sverige. Välkommen!

Omdömen från kunder

Köpte tomt med hjälp av Bo. Smidigt med signering av avtal i Stockholm och hjälp med administration kring lagfart. Rekommenderas för en smidig affär! /Eva
Köp av vårat första gemensamma hus. Trevligt bemötande och snabba svar från Bo! Väntar nu på tillträdesdagen.

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hitta hit

Bobutiker Båstad (1)

Tidigare försäljningar

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Direkto

Funderar du på att renovera före eller efter din bostadsaffär? Vår låneförmedlare Direkto hjälper dig att hitta rätt privatlån.

Hitta rätt privatlån via Direkto