Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Ängelholm

Fastighetsmäklare med kunskap om Ängelholm.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 7 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fick vår fastighet såld via Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm och mäklaren Petra Dellkvist på ett snabbt och proffsigt sätt. Snabb återkoppling och bra engagemang. Skulle använda byrån och Petra igen."
"Försäljning av villa, 4 rum, i Magnarp Vänligt bemötande, professionell, ärlig, tålmodig, hjälpsam Förväntningar om att känna stöd i en situation, då man kan känna sig osäker och orolig. Mäklaren förklarade allting mycket noggrant, och gav mig lugnande besked, som även ingav hopp. Bra förhandsinfo och återkoppling, snabba svar på mina frågor - viktigt i denna mitt livs mest betydande husaffär. Mycket positiv upplevelse! "
"Jag har sålt min hästgård och fick ett mycket professionellt och bra bemötande. Jag fick ärliga o raka svar på mina frågor (vilket jag uppskattade mycket) Lina är en väldigt glad o trevlig person och jag fick ett bra förtroende för henne direkt. Kan varmt rekommendera henne!"
"Sålt en villa i Förslöv. Lina har under hela tiden varit proffsig och samtidigt personlig. Kände från första stund ett stort förtroende för henne som mäklare. Jag som är ett "litet" kontrollfreak kände mej trygg med att lämna över rodret till henne och hon gjorde mej verkligen inte besviken. Hon engagerade sej i allt, såg till att bilderna blev så bra som möjligt och lyfte verkligen fram det väsentliga och känslan i mitt hus. Ett stort tack!!! Det var lite synd att det gick så fort, hade gärna spenderat mer tid med Dej/Er."
"Jag upplever mäklaren som väldigt kunnig och hon har skött försäljningen på ett proffsigt sätt.Hon har svarat på alla våra frågor och vi har alltid blivit väl bemötta"
"Har upplevt båda sidor av Linas arbete, både som säljare och köpare, hon är noga med att allt går rätt till och att alla skall känna sig nöjda när kontraktet är skrivet. Jag kan inte annat än varmt rekommendera Lina som mäklare då hon visar stort engagemang, ställer upp och fixar för att det skall bli så bra förutsättningar som möjligt även om det innebär tidig morgon, sen kväll eller under helgen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ängelholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen