Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Mariefred

Vill du köpa eller sälja bostad i Mariefred eller Åkers Styckebruk? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj

Vi vet hur du enklast tar dig till jobbet, var närmsta förskola ligger och var du hittar den bästa löpslingan. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Vi som arbetar i butiken har mycket god lokal kännedom och sammanlagt över 50-års erfarenhet genom många utförda försäljningar under årens lopp.

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 35 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är ytterst glad över att just Linda Sköld tog på sig uppdraget att sälja min fastighet. Linda har varit lugn, trygg och pålitlig genom hela processen. "
"Köpt lgh och sålt villa. Linda är trevlig, tillmötesgående och ambitiös."
"Lyhörd, tydlig, saklig och engagerad. Levererade precis det vi som köpare efterfrågar i en mäklare. Rekommenderas varmt. "
"Från första stund mycket trevligt bemötande Sålt ett hus Lugn och sansad. Pratade om läget på marknaden innan värdering kom Var grymt ärlig både negativt och positivt ang marknaden idag Hållit till 100% vad Linda lovat Skulle verkligen rekommendera Linda om en vän säljer nåt i närheten"
"Vi köpte ett hus och vi fick väldigt bra bemötande av mäklaren. Det kändes tryggt och ärligt genom budgivningen och kontraktskrivningen."
"Försäljningen avsåg mitt föräldrahem. Linda var den första av fem mäklare jag träffade. Jag kände direkt att vi fick en fin kontakt och det var viktigt för mig då det var mycket känslor inblandade kring den här försäljningen. Linda har ett mjukt och välkomnade sätt som gjorde mig trygg. Nu gick försäljningen väldigt snabbt vilket jag tror förvånade oss båda två. Och priset gjorde mig mer än nöjd, strax över mitt önskepris. Från visning till kontraktsskrivande tog det två dagar och när det sedan visade sig vara dom perfekta köparna så kan man inte vara annat än nöjd. Så det blev ett lyckokast för alla tre inblandade."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar