Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Mariefred

Vill du köpa eller sälja bostad i Mariefred eller Åkers Styckebruk? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj

Vi vet hur du enklast tar dig till jobbet, var närmsta förskola ligger och var du hittar den bästa löpslingan. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Vi som arbetar i butiken har mycket god lokal kännedom och sammanlagt över 50-års erfarenhet genom många utförda försäljningar under årens lopp.

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fantastiskt engagemang och proaktiv i alla lägen"
"Sålde huset jag ägt i ett antal år. Trots skada i huset i samband med flyttstädning så fungerade hela förloppet mycket smärtfritt. Framför allt synnerligen snabbt - enligt uttryckligt önskemål. "
"Första kontakten med Linda var när vi köpte en bostadsrätt i Mariefred. Vi kände oss trygga från början. Hon är trevlig, kunnig, saklig och lyssnar. Det kändes självklart att låta henne ta hand om försäljningen av vårt radhus i Åkers Styckebruk. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera henne."
"Trevligt och mycket professionellt bemötande. Rekommenderas varmt som mäklare!"
"Linda är en lugn, trygg och vänlig person. Precis vad jag behövde i en pressad situation. Enormt kundfokus och ställde bokstavligen talat upp oavsett tidpunkt på dygnet. Enormt professionell vid kontraktsskrivning och jag har andra mäklarfirmor att jämföra med... Skulle gladeligen rekommendera Linda och er till andra"
"Jag har sålt en bostadsrätt. Linda har varit mycket proffsig under hela processen. Hon har en förmåga att vara fast och tydlig och samtidigt vara behaglig i sitt bemötande. Jag befann mig i ett läge där jag inte med glädje sålde bostaden och Linda har varit mycket respektfull i detta. Hon har levt upp till förväntningarna jag hade med råge och jag kan varmt rekommendera henne."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen