Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Mariefred

Vill du köpa eller sälja bostad i Mariefred eller Åkers Styckebruk? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj

Vi vet hur du enklast tar dig till jobbet, var närmsta förskola ligger och var du hittar den bästa löpslingan. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Vi som arbetar i butiken har mycket god lokal kännedom och sammanlagt över 50-års erfarenhet genom många utförda försäljningar under årens lopp.

 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 14 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket lyhörd och kunnig samt väldigt engagerad. Gav oss stort förtroende från första mötet."
"Proffsigt bemötande, behjälplig i frågor och snabb i hanteringen, pedagogisk och tydlig, känner stort förtroende."
"Excellent! The mäklare was very mucjh engaged and we were informed at all times. We are very pleased and impressed by the engagement of our mäklare!"
"Linda är en mycket kompetent, trevlig och flexibel mäklare som tillvaratog allas intressen på ett smidigt sätt. Inga problem med någonting och löser saker som dyker upp."
"Linda Sköld på Mariefredskontoret agerade mkt professionellt under vår villaförsäljning. Jag upplevde henne engagerad, lyhörd, tillgänglig och ärlig. Jag hade fullt förtroende för Linda under den snabba process hon snyggt drev igenom på en tämligen avmättad marknad. Varma rekommendationer!"
"Pär är en utmärkt mäklare pga sin noggrannhet. Han följer upp och missar inga detaljer. En liten önskan från oss hade varit lite tätare kontakter och snabbare uppdateringar. Det viktigaste är dock försäljningen som han genomförde utmärkt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen