Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 941 omdömen(941 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Mariefred

Lediga tider: mån 17/6 och tis 18/6
Boka möte

Letar du mäklare i Strängnäs Kommun?

Vi är den fastighetsmäklare i Strängnäs och Mariefred som enligt Svensk Mäklarstatisk får ut bäst betalt per kvadratmeter för ditt hus, hela 4000 kr/kvm mer än våra konkurrenters snittpriser under 2023. Vi förmedlar så mycket som var tredje bostad och vi är tacksamma över att många rekommenderar oss. I vårt område är vi fastighetsmäklarna med bäst betyg på jämförelsesiten reco.se, hela 4.9 av 5. 

Vi är oerhört stolta och glada att kunna meddela att vi har vunnit prestigefyllda priser inom vårt lag, hos oss hänger medaljer för Årets Lag 2022 (tidigare Årets Butik) inom hela Svensk Fastighetsförmedling, som drygt 230 bobutiker tävlar om årligen. "Priset går till en butik som är affärsmässig, nytänkande, som har nöjda medarbetare och återkommande kunder och som växer starkt på sin lokala marknad.” Vi har en av kedjans bästa nyproduktionsmäklare och våra ledare Ida Olheim har dessutom vunnit priset Årets ledare 2022 för sin framgångsrika coachning av medarbetarna.

Den bästa arbetsgivaren attraherar de bästa mäklarna och de bästa mäklarna ger sina kunder den bästa lösningen.

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag vilket gör att vi fritt kan välja samarbetspartners och sätta våra kunders bästa i fokus. 

Ska du sälja i Strängnäs?

Vi vet vad som krävs för att genomföra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Säljer du din bostad via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare även tillgång till branschens största kundregister och AI-verktyget SMART som når 50 procent fler potentiella köpare. Säljer du din villa eller fritidshus har du dessutom branschen mest omfattande dolda fel-försäkring, Varudeklarerat, som ingen annan fastighetsmäklare kan erbjuda.

Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss om vårt Premiumkoncept.

Vi är en av Strängnäs största mäklare, varje år hjälper vi över 150 familjer att byta bostad här i området. Vi är specialister på bostadsrätter, radhus, villor och tomter i Mariefred, Åkersstyckesbruk, Stallarholmen, Kyrkberget, Finninge, Ulfhäll, Fårhushagen, Djupvik, Vansö, Fogdö, Helgarö, Björnsund, Morrarö, Aspö. Tosterö. Enhammarshöjden, Tingshöjden, Stadsskogen, Storgärdet, Sörgärdet, Länna, Härad, Vårfruberga, Abborberget, Sanda, Brunnsåker, Björktorp, Logarn, malby och alla små grusvägar där emellan.

Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Omdömen från kunder i Mariefred

2024-06-12
Bästa mäklaren!! Har bara positivt att säga om Elisabeth; bra människokännare, kompetent inom sitt område, proffsig, närvarande, ser till såväl säljarens som köparens intresse, bra på att ge råd, förtroendeingivande osv, osv.
Susanne L
2024-06-05
Mycket kunnig och trygg mäklare.
Maria J
2024-06-04
Snabb och exakt, vet vad som ska göras
Annelie L
2024-06-03
Hej! Daniella var väldigt empatisk trevlig och kändes kunnig direkt. Hon är en driven mäklare som förtjänar mitt betyg. Jättebra. Bra jobbat Daniella! 😉😉😊😊😉☺️. Roger Söderqvist. Högbergsgatan15.
Roger S
2024-05-31
Mycket bra bemötande Höga förväntningar som mäklaren med råge lever upp till Vi är nöjda och glada
Ingrid L
2024-05-31
Daniella var proffsig och mycket lyhörd. Hon tog hänsyn både till våra önskemål som köpare och säljarnas önskemål. Gjorde sitt allra bästa för att vi alla skulle vara nöjda. Toppbetyg får hon 👍
Eva Carita E
2024-05-31
Cajsa var den tredje mäklaren vi kontaktade och vi tvekade inte att välja henne - hon utstrålade säkerhet, erfarenhet, energi och professionalitet (de andra två hade några av dessa egenskaper, men inte alla). Vi förväntade oss e...
Magnus L
2024-05-30
Fantastisk! Seriös, kunnig & förtroendeingivande
Johan N
2024-05-25
Vi köpte ett hus som Cajsa förmedlade, och upplevde att hon var trevlig, tillgänglig och framförallt engagerad i att det skulle bli bra för både oss och säljaren!
Stephanie P
2024-05-24
Vi har fått ett så bra bemötande och hjälp i vår resa mot att sälja vårat hus. (Något som tog tid) Elisabeth slet och hade mååååånga visningar och diskuterade mycket med eventuella köpare. Till slut fick vi begärt pris/det vi köpt...
Elin Linnea L
2024-05-23
Trevligt och professionellt bemötande. Hon levde upp till förväntningarna. Hela försäljningen gick bra trots en knepig budgivning som Cajsa skötte väl. Är mycket nöjd.
Maria B
2024-05-23
Elisabet var smidig hela affären och alltid lätt att nå! Dessutom väldigt trevlig!
Ida G
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Mariefred

Hitta hit

Bobutiker Mariefred (1)
Strängnäs/Mariefred

Mån-Tor 09:00-16:00
Fre 09:00-15:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Tidigare försäljningar i Mariefred

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling