Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åseda

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Åseda? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vid försäljning av vår villa har vår mäklare skött sina åligganden till vår fulla belåtenhet. Trevligt bemötande. Vi är nöjda med det snabba avslut som det blev i vår fastighetsaffär."
"Effektiv, tydlig och tillmötesgående. Mäklaren oss hjälpte oss köpa hus gjorde ett mycket bra jobb."
"Sålde en villa med stor tomt strax utanför Åseda. Då detta var ett dödsbo så var det ingen rolig försäljning. Men denne fantastiske mäklare gjorde allt för att underlätta det som annars hade varit ännu tyngre. Tack Johan Florå! Våra varmaste rekommendationer!"
"Vi har köpt Högaholm i Åseda o är mkt nöjda med Johans arbete. Vänlig kunnig o tillgänglig. Vi är helnöjda."
"Jag uppfattar Erik som en mycket trevlig och lättsam person , som har hanterat försäljningen av min stuga på ett professionellt och ödmjukt sätt. Han var lätt att få kontakt med för uppdateringar och jag kände att jag som kund var viktig. Jag kan varmt rekommendera Erik !"
"Vi köpte en villa. Erik Persson var jätte precis, tålamod, snäll och lugn. Jag alltid frågade honnom men han svarade mig allt som bara jag vill vet. Han är en jätte duktig fastighetsmäklare!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åseda

Våra pågående försäljningar

Till toppen