Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åseda

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Åseda? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 5 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En trevlig kille som ingav företroende och tillit i en stor affär för mig och min man. Vi hade aldrig sålt hus tidigare.Erik gjorde det lätt att förstå och hans erfarenheter var till stor nytta för oss vid försäljningen. Han har hela tiden varit tydlig med sitt uppdrag. Vi har känt oss välinformerade inför de val vi gjorde i samband med försäljningen. Vi har känt oss trygga med Erik. "
"Bemötandet var jätte bra och mälkern var glad när han tog imot oss. Han var glad, snäll och gav oss informatinen vi behövde så vi saknade ingen information. "
"Jag fick en väldigt bra kontakt med Erik från första stund. Han har skött försäljningen proffsigt och snabbt. Han har varit lätt att få kontakt med och har haft svar på alla frågor. "
"Professionellt men också personligt bra bemötande av oss som kunder. Snabba återkopplingar och kontakter med oss kunder och till spekulanter. "
"Ett vänligt, klargörande och professionellt bemötande från första dagen. Alltid nåbar via mail eller telefonledes när någon fråga uppstod."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Åseda

Våra pågående försäljningar

Till toppen