Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Svenljunga

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja bostad i Svenljunga och Tranemo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flertalet orter runtom i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga vet till exempel var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var de bästa restaurangerna finns.  Vi har koll på hela processen, från värdering, vad du ska tänka på inför en visning till överlåtelse och försäljning. Och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du ska köpa eller sälja din bostad i Svenljunga och Tranemo, vi har koll på läget!  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 45 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kjøpte ett fint hus i Svenljunga og megleren var veldig dyktig på alle sett og vis. Utrolig fornøyd med opplevelsen og med kjøpet! "
"Vi har sålt ett hus byggt 1914 med stor charm tycker vi själva. Cicilia Odenbrink har som mäklare gjort ett fantastiskt jobb och alltid funnits tillhand och med ett leende hjälpt oss genom processen. Objektbeskrivningen blev jättebra när vi tillsammans fått med vad vi ville ha. Vi fick tips för att styla vårt hus inför fotograferingen utan att anlita någon utifrån. Fotografen Evelina gjorde även hon ett proffsjobb och bilderna på nätet samt broschyren har många tyckt vara superproffsiga. Hela processen fram till kontraktet har Cicilia skött med den äran. Hon måste älska sitt jobb. Inget är svårt. Henne ska ni vara rädda om."
"Sålt en sommarstuga, blev bemött väldigt bra , Allt var toppen med rita johansson"
"Parhus i Rosenlund Limmared. Mäklaren skötte sig exemplariskt genom hela affären."
"Utmärkt bemötande och hjälp med att sälja min fastighet Vi träffades både i deras lokal och i min fastighet. Helt enligt mina förväntningar, jobbade väldigt bra med att hitta lämpliga köpare. Cecilia tog hand om visningarna och i och med att jag reser hela tiden, skötte hon om visningar och stajla upp visningen"
"Försäljning av fastighet. Väldigt högt engagemang av mäklaren. Första kontakt av mig lördag kl 18 och vi får besök söndag lunch. Snabb och enkel försäljning. Rekommenderas:-)"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Svenljunga

Våra pågående försäljningar

Till toppen