Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Svenljunga

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja bostad i Svenljunga och Tranemo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flertalet orter runtom i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga vet till exempel var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var de bästa restaurangerna finns.  Vi har koll på hela processen, från värdering, vad du ska tänka på inför en visning till överlåtelse och försäljning. Och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du ska köpa eller sälja din bostad i Svenljunga och Tranemo, vi har koll på läget!  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 36 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt hus. Det var mycket välmotagning har vi upplevt av mäklaren. Trotts feber och sjukdom svarade hon. Seriositet och egegemanget hos henne gjorde på att anlita henne som person och det skapade trygghet hos oss. Snabbhet och effektiviteten var mer intressant Vi har upplevt henne mogen engegerad och pålitlig. Därför vänder vi oss alttid till svensk fastighet förmedling."
"Mycket kunnig och engagerad mäklare. Lätt att få förtroende , lätt att få kontakt med. Gav bra råd och kunde svara på alla frågor man har."
"Mycket proffsigt och väldigt trevligt bemötande av Cicilia. Vi är jättenöjda både med hur hon skötta allt och hennes väldigt härliga bemötande! Tack! 🙂"
"Proffsigt och snabbt! Vi är mkt nöjda! "
"Proffsigt och vänligt bemötande vid köp av torp. Tydlig, ärlig och snabb kommunikation som ingav förtroende. Hjälpsam och uppfyllde alla förväntningarna som vi hade."
"Sålt torp. Fått mycket god hjälp av mäklaren. Hon levde upp till alla mina förväntningar. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Svenljunga

Våra pågående försäljningar

Till toppen