Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Svenljunga

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja bostad i Svenljunga och Tranemo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flertalet orter runtom i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga vet till exempel var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var de bästa restaurangerna finns.  Vi har koll på hela processen, från värdering, vad du ska tänka på inför en visning till överlåtelse och försäljning. Och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du ska köpa eller sälja din bostad i Svenljunga och Tranemo, vi har koll på läget!  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 52 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag kände fullt förtroende för Cisilia som ombud för den fastighet jag köpte."
"Bemötande helt enl mina förväntningar mao ett seriöst intryck. Skötte allt på ett smidigt sätt med försäljningen av vårt hus på Myrängsgatan Helt nöjd med allt, TACK"
"Mäklaren var mycket trevlig och engagerad och visade att försäljningen av huset ska göra båda parter nöjda. Vi ville dessutom ha en snabb affär och mäklaren gjorde sitt yttersta och återkopplade väldigt snabbt. Mäklaren ordnade allting med väldigt kort varsel och vi är mycket nöjda med köpet av vårt hus! "
"Har anlitat Rita för att sälja vårt hus i Svenljunga, och blivit professionellt bemötta ! Kan rekommendera Rita till 100 %"
"Vi anlitade Cicilia Odenbrink som kändes som det bästa alternativet för att sälja vår villa. Vi fick ett bra och trevligt bemötande, och god respons. Cicilia tar sig an uppdraget i detalj, det blir bra kvalitet på bilder och presentation. Hon följer upp allt och återkopplar så man känner sig hela tiden delaktig i händelseutvecklingen. Hon har gjort ett mycket bra jobb, som känts seriöst och förtroendegivande. Det kändes proffsigt och ärligt med hög kvalitet. Tack så mycket! Mvh Roger och Boel "
"Hittade äntligen drömhuset.. Bästa mäklaren, bra bemötande,glad och positiv, tar sig an sitt uppdrag mycket bra..pålitlig framför allt När man hittat en sådan här mäklare blir upplevelsen det bästa man fått Finns inget mera att tillägga än att nu börjar man ett nytt kapitel i livet "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Svenljunga

Våra pågående försäljningar