Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Svenljunga

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja bostad i Svenljunga och Tranemo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flertalet orter runtom i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga vet till exempel var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var de bästa restaurangerna finns.  Vi har koll på hela processen, från värdering, vad du ska tänka på inför en visning till överlåtelse och försäljning. Och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du ska köpa eller sälja din bostad i Svenljunga och Tranemo, vi har koll på läget!  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en sommarstuga, blev bemött väldigt bra , Allt var toppen med rita johansson"
"Parhus i Rosenlund Limmared. Mäklaren skötte sig exemplariskt genom hela affären."
"Utmärkt bemötande och hjälp med att sälja min fastighet Vi träffades både i deras lokal och i min fastighet. Helt enligt mina förväntningar, jobbade väldigt bra med att hitta lämpliga köpare. Cecilia tog hand om visningarna och i och med att jag reser hela tiden, skötte hon om visningar och stajla upp visningen"
"Försäljning av fastighet. Väldigt högt engagemang av mäklaren. Första kontakt av mig lördag kl 18 och vi får besök söndag lunch. Snabb och enkel försäljning. Rekommenderas:-)"
"Köpt en villa, Blev väldigt bra bemött av mäklare, och mäklaren överträffade våra förväntningar, lätt att få tag på, såg till att husköpet gick både snabbt smidigt och enkelt. Vi är verkligen hur nöjda som helst. Kunde inte bett om en bättre mäklare. "
"Vi sålde vår sommarstuga i Tokabo, Mjöbäck. Cicilia mötte oss med stor entusiasm och energi. Ett möte fullt med positiv energi och vi kände verkligen att hon va där för oss. Vi hade tidigare mött Cicilia på visningar av andra bostäder. Redan då fick vi ett intryck av att hon var en positiv person som älskar sitt arbete och gör sitt yttersta för att det ska bli så bra som möjligt. Dessa förväntningar levde hon upp till med bravur. Om vi känner någon som ska köpa eller sälja så är Cicilia vår första rekommendation. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Svenljunga

Våra pågående försäljningar

Till toppen