Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Svenljunga

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja bostad i Svenljunga och Tranemo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flertalet orter runtom i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga vet till exempel var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var de bästa restaurangerna finns.  Vi har koll på hela processen, från värdering, vad du ska tänka på inför en visning till överlåtelse och försäljning. Och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du ska köpa eller sälja din bostad i Svenljunga och Tranemo, vi har koll på läget!  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 54 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professional and prompt responses. Honest and factual information about the object enabling us to make an informed decision. Clear guidance regarding the documentation and expedient processing. I would be happy to return to Cicilia at Svenljunga in the future."
"Vi har genom Cicilia gjort en lyckad försäljning av vår bostadsrätt. Hennes kompetens om området vi bor i och vår förening gjorde samarbetet enkelt. Hennes trevliga och sprudlande personlighet gjorde oss trygga hela vägen. Hon svarade på våra frågor så fort hon hade möjlighet. Hon har alltid ett leende på läpparna när man träffar henne och hon bemötte våra känslor på ett proffsigt sätt. "
"Jag kände fullt förtroende för Cisilia som ombud för den fastighet jag köpte."
"Bemötande helt enl mina förväntningar mao ett seriöst intryck. Skötte allt på ett smidigt sätt med försäljningen av vårt hus på Myrängsgatan Helt nöjd med allt, TACK"
"Mäklaren var mycket trevlig och engagerad och visade att försäljningen av huset ska göra båda parter nöjda. Vi ville dessutom ha en snabb affär och mäklaren gjorde sitt yttersta och återkopplade väldigt snabbt. Mäklaren ordnade allting med väldigt kort varsel och vi är mycket nöjda med köpet av vårt hus! "
"Har anlitat Rita för att sälja vårt hus i Svenljunga, och blivit professionellt bemötta ! Kan rekommendera Rita till 100 %"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Svenljunga

Våra pågående försäljningar