Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Svenljunga

Kontakta oss om du ska köpa eller sälja bostad i Svenljunga och Tranemo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flertalet orter runtom i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga vet till exempel var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var de bästa restaurangerna finns.  Vi har koll på hela processen, från värdering, vad du ska tänka på inför en visning till överlåtelse och försäljning. Och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du ska köpa eller sälja din bostad i Svenljunga och Tranemo, vi har koll på läget!  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 60 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en villa. Mäklaren har bemött oss på bästa möjliga sätt och uppfyllt alla våra förväntningar. Hjälpsam och tydlig. "
"Mycket professionellt bemötande av både kunderna och oss säljare, mycket tålamod och god rådgivning. Vi sålde vår stuga och det gick över all förväntan trots mindre känt område och lite "fel" årstid. "
"Jag har varit på många visningar och det är sällan man stöter på så engagerade mäklare som Cicilia Odenbrink. Väldigt informativ och tillmötesgående och vinnlägger sig om att lämna relevant information till mig som potentiell köpare. Tummen upp!"
"It was super god mäklaren, she is the best, she helped me with buying a house, and with translate everything, it was our first time that we buyed something in Sweden, Rita is one good person. I like her . "
"Hon har sålt vår villa och allt flöt på utan några problem. Hon har varit hjälpsam och tillmötesgående."
"Cicilia har sålt en tomt som ligger mörkt inne i skogen. Man kan inte få bygglov på tomten. Men efter några månader var den såld. Frågade andra mäklare om hjälp, men bara Cicilia var positiv. Det kan vara intressant att se om ett sådant objekt går att sälja. En inställning som är så fin att ha. Stort Tack Cicilia "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Svenljunga

Våra pågående försäljningar