Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Höllviken och Vellinge kommun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Höllviken och Vellinge kommun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Välkommen till oss på Falsterbovägen 91A i Höllviken.
Vi finns i centrala Höllviken på Falsterbovägen 91A. Varmt välkomna att besöka oss i vår bobutik, så bjuder vi på kaffe och berättar mer om bostadsläget och den lokala marknaden.

Nytänkande, engagerad, omtänksam, affärsmässig.
Svensk Fastighetförmedling är ett av Sveriges ledande mäklarföretag. Kedjan har idag runt 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. För oss i Höllviken är det viktigt att du som kund har förtroende för oss och känner dig trygg genom hela affären. Vi sätter en stolthet att vara tillgängliga och att du som kund löpande hålls uppdaterad om vad som händer i de olika stegen i förmedlingsprocessen är för oss en självklarhet!

Som lokala fastighetsmäklare vet vi hur bostadsmarknaden fungerar i Vellinge kommun samtidigt som Svensk Fastighetsförmedling är en rikstäckande mäklarkedja med komplett mäklartjänst, unika produkter och en framgångsrik försäljningsmetod. Alla som arbetar i vår butik i Höllviken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokal kännedom. Kontakta oss i Höllviken på 040-45 77 77 eller Vellinge på 040-42 60 55 eller kom in i vår bobutik på Falsterbovägen 91A Höllviken, mitt i byn!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljning av villa i Höllviken. Mycket trevlig och trygg kontakt med mäklaren. Bra utfört arbete. Rekommenderas."
"Sålt villa. Trevligt och proffsigt bemötande. Försäljningen gick smidigt. Nöjd kund."
"Sålt hus som utförts på ett mycket professionellt sätt. Mäklaren har varit förtroendeingivande och kompetent"
"Har sålt en villa i Höllviken Vi blev jättebra bemötta av mäklarfirman och vår mäklare Johan var mycket trevlig och kunnig på sitt område , dessutom koll på olika huskonstruktioner o bygge. Stort plus med att sälja varudeklarerat , både för oss och köparen."
"Tittade på huset Torsdag em. Gjorde avtal på kvällen. Allt klart och skrivet på Fredag em. Johan Eriksson johan.hollviken@svenskfast.se - är en mycket kunnig och påläst mäklare som med sitt förutseende och hårda arbete gör det möjligt att genomföra smidiga husaffärer på mycket kort tid. Uppskattas verkligen!"
"Mikael har verkligen lagt ner ett stort och gediget arbete på att finna spekulanter gällande bostadsrätt på Appelins väg 6 D, Höllviken, han är både saklig och kunnig i sitt arbete. Våra förväntningar inför försäljningen var att han skulle hitta en köpare som kunde tänka sig att överta bostadsrätten under hösten i år. Mikael har verkligen levt upp till dessa förväntningar. Så vår totala upplevelse av Mikaels sätt att sköta försäljningen är mycket bra, vi är ytterst nöjda och tacksamma med hur han skött kontakterna med både oss och spekulanterna."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Höllviken

Våra pågående försäljningar