Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Höllviken och Vellinge kommun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Höllviken och Vellinge kommun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Välkommen till oss på Falsterbovägen 91A i Höllviken.
Vi finns i centrala Höllviken på Falsterbovägen 91A. Varmt välkomna att besöka oss i vår bobutik, så bjuder vi på kaffe och berättar mer om bostadsläget och den lokala marknaden.

Nytänkande, engagerad, omtänksam, affärsmässig.
Svensk Fastighetförmedling är ett av Sveriges ledande mäklarföretag. Kedjan har idag runt 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. För oss i Höllviken är det viktigt att du som kund har förtroende för oss och känner dig trygg genom hela affären. Vi sätter en stolthet att vara tillgängliga och att du som kund löpande hålls uppdaterad om vad som händer i de olika stegen i förmedlingsprocessen är för oss en självklarhet!

Som lokala fastighetsmäklare vet vi hur bostadsmarknaden fungerar i Vellinge kommun samtidigt som Svensk Fastighetsförmedling är en rikstäckande mäklarkedja med komplett mäklartjänst, unika produkter och en framgångsrik försäljningsmetod. Alla som arbetar i vår butik i Höllviken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokal kännedom. Kontakta oss i Höllviken på 040-45 77 77 eller Vellinge på 040-42 60 55 eller kom in i vår bobutik på Falsterbovägen 91A Höllviken, mitt i byn!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Positivt och effektivt bemötande som gav utrymme för de diskussionerna vi ville ha utan att visa sig stressad."
"Jag är mycket nöjd med min mäklare, Johan Eriksson, och hur han har skött hela affären. Vi har haft kontinuerlig kontakt under resans gång. Försäljningen gick mycket fortare än jag hade trott."
"Objektet var, gammalt fritidshus utan dusch ,med stor naturtomt, och nära till stranden ca 200 meter. Johan, en mycket proffsig och tillmötesgående mäklare, sa att det inte skulle bli svårt att sälja huset, trots att det saknade modern standard. Det var tomten som var eftertraktad. Besvarad alla frågor som vi hade på ett trevligt, positivt och sakligt sätt. Vi hade förväntat oss marknadsvärdet på objektet, priset steg 1,3 miljoner över det. Fick information hela tide om buden. Försäljningen fick mycket fort, det tog en vecka sen var det sålt. Mycket positivt och gjorde allt för att vi som kund skulle bli nöjda. Vi kommer gärna rekommenderar Sv.Fastighetsförmedling i Höllviken. Tack!"
"Johan var "lagom". Seriös, men inte påträngande."
"Försäljning av villa i Höllviken. Mycket trevlig och trygg kontakt med mäklaren. Bra utfört arbete. Rekommenderas."
"Sålt villa. Trevligt och proffsigt bemötande. Försäljningen gick smidigt. Nöjd kund."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Höllviken

Våra pågående försäljningar