Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Höllviken och Vellinge kommun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Höllviken och Vellinge kommun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Välkommen till oss på Falsterbovägen 91A i Höllviken.
Vi finns i centrala Höllviken på Falsterbovägen 91A. Varmt välkomna att besöka oss i vår bobutik, så bjuder vi på kaffe och berättar mer om bostadsläget och den lokala marknaden.

Nytänkande, engagerad, omtänksam, affärsmässig.
Svensk Fastighetförmedling är ett av Sveriges ledande mäklarföretag. Kedjan har idag runt 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. För oss i Höllviken är det viktigt att du som kund har förtroende för oss och känner dig trygg genom hela affären. Vi sätter en stolthet att vara tillgängliga och att du som kund löpande hålls uppdaterad om vad som händer i de olika stegen i förmedlingsprocessen är för oss en självklarhet!

Som lokala fastighetsmäklare vet vi hur bostadsmarknaden fungerar i Vellinge kommun samtidigt som Svensk Fastighetsförmedling är en rikstäckande mäklarkedja med komplett mäklartjänst, unika produkter och en framgångsrik försäljningsmetod. Alla som arbetar i vår butik i Höllviken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokal kännedom. Kontakta oss i Höllviken på 040-45 77 77 eller Vellinge på 040-42 60 55 eller kom in i vår bobutik på Falsterbovägen 91A Höllviken, mitt i byn!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har tillsammans med min flickvän köpt en lägenhet på Hammartorpsvägen 7D I Höllviken. Patrik var professionell och trevlig under vår kontakt och det blev en snabb affär. Jag är så nöjd man kan vara! "
"Både köpt och sålt av Patrik. Mycket nöjd båda gångerna. Bra bemötande och snabb återkoppling. "
"Köpt en lägenhet o sålt ett hus På ett proffsigt o förtroende givande sätt. Ja mycket bra bemötande . Jag rekommendera honom på de varmaste "
"Mäklare Karl Fredrik Wahn på Svensk fastighetsförmedling i Höllviken, har skött försäljningen av vår bostadsrätt på ett seriöst och professionellt sätt. Vi blev väl bemötta och vi fick förtroende för Karl Fredrik som mäklare från början. Allt har fungerat smidigt - från start, till styling och slutligen till avslut av försäljningen av bostadsrätten. Vi återkommer gärna igen för försäljning eller köp av ny bostad."
"Jag och 3 mina syskon sålde, efter vår pappas hastiga bortgång, vårt sommarhus i Höllviken som vi ägt sedan 1968 och har varit en samlingspunkt för hela familjen genom alla år. Mäklaren Patrik Lindén hjälpte oss med försäljningen. Den första anledningen till att vi valde Svensk Fastghetsförmedling var att Patrik direkt beklagade sorgen, det betydde mycket för oss att visa en sådan empati i vår sorg . Rakt igenom var Patrik professionell, förtoendeingivande, lugn och informativ. Patriks värdering av försäljningspriset på huset var i princip exakt vad det såldes för. Vi är väldigt nöjda med försäljningen och vi rekommenderar verkligen Patrik LIndén på Svensk Fastighetförmedling i Höllviken."
"Gav mycket bra förtroende och kände till marknaden väl vilket gjorde att vi gjorde en bra affär. Tack"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Höllviken

Våra pågående försäljningar