Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 23 omdömen(23 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Höör

Letar du mäklare i Höör eller Hörby? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Höör.

Omdömen från kunder i Höör

Esther D
Esther D
2022-09-24
Professionell och lättillgänglig fastighetsmäklare. Kan svar på alla frågor och är villig att gå den extra milen där det behövs.
Gun J
Gun J
2022-08-16
Vi fik ett trevligt och vänligt bemötande, vi upplevde att vi stod i centrum för dagens möte. Som ovana vid denna typ av avtalsskrivning, upplevde vi, att det var ett avspänt och lättsamt möte, utan stress och med gott om tid för...
Kent Ingmar A
Kent Ingmar A
2022-07-29
Fungerat bra inga klagomål . Bemött på ett trevligt sätt
Margareta A
Margareta A
2022-07-27
Gott bemötande från mäklaren och gav bra information om fastigheten. Nöjd som köpare
Annica M
Annica M
2022-05-31
Såå nöjd med Mats Davidsson som mäklare.Trevligt bemötande och var lätt att nå, svarar alltid i telefon. Han gav mej saklig information och uppdaterade mej kontinuerligt. Sålde min stuga på kort tid och till bra pris. jag kan verk...
Åsa L
Åsa L
2022-04-28
Trevligt bemötande och bra information hela tiden. Supernöjd.
Sverker L
Sverker L
2022-04-26
Vi har blivit mycket bra bemötta och fått tydlig information hela vägen.
Mette B
Mette B
2022-04-13
Stort tack till Mats Davidsson för all hjälp och stöd vid försäljningen💕 Jag är mer än nöjd🌼 Jag rekommenderar honom på det varmaste🌞
Daniel E
Daniel E
2022-04-02
Trevlig och professionell mäklare med gedigen erfarenhet. Min fastighet såldes på kort tid till ett mycket bra pris. Tack!
Robert L
Robert L
2021-09-07
Första mötet var väldigt tydligt med vänligt bemötande. Sen har hantering av hela proceduren varit väldigt proffsig. Mäklarens fotograf var av högsta kvalité och energi deklarationen var också en av mäklarens kontakter som var myc...
Sofia S
Sofia S
2021-07-25
Mäklaren har fullgjort sitt uppdrag professionellt och genomgående haft ett sympatiskt bemötande.
Sofia O
Sofia O
2021-07-23
Mkt trevligt och kunnigt bemötande

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Höör

Hitta hit

Tidigare försäljningar i Höör

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.