Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Ulricehamn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Ulricehamn

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 8 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra och seriöst bemötande av Josefine . Är proffsig både mot oss och intressenter. Vi är jätte nöjda med allt hon har gjort!Med vänlig hälsning, eva o ove"
"Josefin är en pålitlig och hjälpsam mäklare, henne kan vi lita på, vi har stort förtroende för henne, hon är engagerad i sitt uppdrag. Vi är mer en nöjda med affären. "
"Super bra o super bra o perfekta mäklare o proffsiga !!!!!!! O dom kommer att alltid få sälja mina fastigheter ."
"Kan inte tänka mig en bättre mäklare!"
"Det som gjorde att vi valde att anlita Josefin, var att hon har ett proffsigt sätt att arbeta. Valet vi gjorde var när vi själva tittade på ett objekt till försäljning och där upptäckte hennes sätt att bemöta nya kunder, närvarande men inte påträngande, men alltid tillhands. Och alltid ett leende och skratt."
"Otroligt professionell och kunnig! Även om hon inte är billigast på marknaden är hon definitivt värd varje krona"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ulricehamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen