Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Ulricehamn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Ulricehamn

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Josefin är mycket professionell, och är dessutom fantastiskt trevlig! Det har varit ett sant nöje att ha Josefin som mäklare. Jag kan inte annat än att rekommendera henne om ni tänkte anlita någon mäklarna i Ulricehamn.👍👍"
"Vi upplevde kontakten med mäklaren som mycket proffsig, kunnig och empatisk. Även köpeprocedur var vi mycket nöjda med."
"En förtroendeingivande mäklare som harvhabterat allt professionellt. "
"Bara bra, kan varmt rekommendera!"
"Jag fick riktigt bra intryck av Josefin redan vid första mötet, hon var proffsig och kunnig och svara på alla frågor som hon kunde svara på, och även bidragit med mer information. Jag fick också bra och snabb responsen av henne varje gång vid behov. Jag är nöjd med Josefins prestation och kommer att fortsätta samarbeta med henne i framtiden "
"Mäklaren var väldigt trevlig och mån om att vi inte åkte hem utan att fått svar på ev frågor. Hon berättade gärna om huset och allmänt runt det. Vi är nöjda överlag med allt bemötande och service. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ulricehamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen