Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Ulricehamn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Ulricehamn

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 67 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lugn och saklig mäklare. Känner att hon tog sej tid att visa även källarförrådet och tvättstugan. Trevligt bemötande."
"Köp av bostadsrätt. Trevligt bemötande och bra svar på frågor som uppstod. Det va mitt första köp av bostadsrätt, vilket kan vara lite nervöst. Men Elin gick igenom avtal och tillvägagång på ett föredömligt vis. "
"Jag har sålt en villa. Mäklaren var mycket trevlig och skötte allt perfekt. Priset på huset blev som vi hade hoppats och förväntat oss."
"Trevlig och väldigt ordentligt på alla sätt"
"Jag hittade fastigheten via Svenskvasts hemsida. Jag talar inte svenska, men Elin har varit mycket tålmodig och kompetent från början. Vid undertecknandet av inköpsavtalet svarade hon alltid på alla frågor och förklarade kontraktet på engelska så att inga frågor kvarblir obesvarade. För mig var det en stor upplevelse att arbeta med en sådan kompetent mäklare."
"Vi har sålt två mindre hus på en fastighet, med tillhörande uthus. Bemötandet av mäklaren var profissionellt. Saklig information ang försäljning och annat att tänka på runt visning mm. Valde att anlita mäklare för att nå ut till så många köpare som möjligt. Tydligt var att man nåde flera målgrupper för våra små hus då visningen var mycket välbesökt. När det drog i hop sig till budgivning, var det bara två som accepterat utgångspriset. Men Elin lyckades få till en budgivning som vi är nöjda med. Köparna var precis de vi önskade, ett par som vill bli permanent boende i vår lilla by. Vi är mycket nöjda med bemötandet från första telefonsamtalet till slutförandet av affären. Vi skall absolut rekommenderar Elin till vänner och bekanta som går i säljtankar av sina fastigheter."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Ulricehamn

Våra pågående försäljningar