Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Ulricehamn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Ulricehamn

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en 1700-talsgård med ca 5 hektar blandad mark. Professionellt bemötande, kunnig och framför allt gör Gunnar det lilla extra i samband med både visning, budgivning och kontraktskrivning. Många år i branchen men fortfarande på hugget! 3é eller 4é affären vi gör med Gunnar och lika bra varje gång!"
"Vi fick bra och proffsig hjälp att sälja vårt fritidshus, bra info om försäkring och annonsering. "
"Sålt en villa. Jag har känt mig trygg och är mycket nöjd över mäklarens vilja att få till försäljningen på ett bra sätt! Snabbt effektivt och med kvalitet. "
"Vi är supernöjda med Bengts kunskap, lugn och personliga bemötande när han hjälpte oss sälja vårt hus. Goda tips och råd och ett fantastiskt engagemang! "
"Köpte en villa. Trevlig och glad säljare "
"Köpt en bostadsrätt, en etta i Ulricehamn. Elin skötte det på ett väldigt bra sätt och jag är väldigt nöjd med hennes arbete. Väldigt hjälpsam och trevlig, precis som jag hade hoppats på. Allting gick väldigt smidigt och utan några konstigheter. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Ulricehamn

Våra pågående försäljningar