Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vimmerby

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en villa, fritidshus eller bostadsrätt i Vimmerby? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby är mäklare med koll på hela processen, allt från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vimmerby!

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa bostad eller sälja bostad.

Vi jobbar ständigt för att kunna ge bästa möjliga service och anpassar vårt arbete efter just dina behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden är exempel på hur vi kan göra din bostadsaffär tryggare. 

Om du ska sälja din bostad så får du bland annat tillgång till vårt stora kontaktnät, då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu.

Proffsfotografering är en av de tjänster som vi erbjuder till alla våra kunder som ska sälja bostad. Det ger oss möjlighet att presentera och marknadsföra bostaden på bästa möjliga sätt. Vår egen webbplats och hemnet.se utgör välbesökta marknadsföringsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Storgatan 52 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Vimmerytidningen.

Går du i säljtankar - boka en värdering
Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad, då vi även får möjlighet att presentera oss närmare och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt kommande bostadsbyte.

Funderar du på att sälja men vill vänta in rätt läge? 
Förbered din försäljning med vår tjänst Läge+. När rätt läge dyker upp är både du och din bostad väl förberedda att läggas ut för försäljning och att marknadsföras. 
Du kan även följa prisutvecklingen på din bostad med vår tjänst Bostadsvärdet. Du får då en kostnadsfri värdering av din bostad månad för månad. 

Köpa bostad - skapa bevakning
Att sälja en bostad innebär många gånger även ett köp av en ny bostad. Till detta så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 18 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Svarar gärna på detta. Jag har sålt mitt hus, en villa. Har från första början blivit trevligt bemött av mäklaren och hennes medarbetare. Allt har känts tryggt och jag har haft största förtroende, vilket är viktigt när man gör kanske den största affären i livet. Jag kan bara ge de varmaste rekommendationer! "
"På ett proffsigt, smidigt och snabbt sätt sålde Edyta och Svensk Fastighetsförmedling min villa till ett pris som långt överskred mina förväntningar. Stort tack och mina bästa rekommendationer! /Jennie Larsson"
"Kompetent, engagerad, driven och tillgänglig. Naglade utgångspriset vid försäljningen av vår villa och lyckades få upp priset över det begärda. Mycket bra vägledning och strategiskt stöd i försäljningsprocessen, som för övrigt gick väldigt fort. Ingen som helst tvekan vart vi vänder oss när/om sommarstugan eller våra respektive föräldrars hus ska säljas."
"Jag har köpt ett hus. Allt gick snabbt och smidigt, mycket bra kontakt med mäklaren! "
"Jag köpte ett hus. Den första telefonkontakten blev senare inbjuden till kontoret. Jag är mycket nöjd med köpet. Mäklaren var en professionell specialist och en trevlig person. Makler hade försäljningsförmåga och omfattande kunskaper. Han gjorde jobbet. "
"Edyta Hammar är en mycket professionell mäklare. Hon är kunnig, lyhörd, effektiv och trevlig. Hon hjälpte oss att snabbt sälja vår villa. Hon gav oss bra tips inför fotografering och visning. Vi kände oss trygga med försäljningen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Vimmerby

Våra pågående försäljningar