Hoppa till innehåll
4,6 av 5 baserat på 65 omdömen(65 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Vimmerby

Letar du mäklare i Vimmerby? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Vimmerby.

Välkommen till oss

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa bostad eller sälja bostad.

Vi jobbar ständigt för att kunna ge bästa möjliga service och anpassar vårt arbete efter just dina behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden är exempel på hur vi kan göra din bostadsaffär tryggare. 

Om du ska sälja din bostad så får du bland annat tillgång till vårt stora kontaktnät, då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu.

Proffsfotografering är en av de tjänster som vi erbjuder till alla våra kunder som ska sälja bostad. Det ger oss möjlighet att presentera och marknadsföra bostaden på bästa möjliga sätt. Vår egen webbplats och hemnet.se utgör välbesökta marknadsföringsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Storgatan 52 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Vimmerytidningen.

Går du i säljtankar - boka en värdering

Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad, då vi även får möjlighet att presentera oss närmare och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt kommande bostadsbyte.

Funderar du på att sälja men vill vänta in rätt läge?

Förbered din försäljning med vår tjänst Läge+. När rätt läge dyker upp är både du och din bostad väl förberedda att läggas ut för försäljning och att marknadsföras. Du kan även följa prisutvecklingen på din bostad med vår  tjänst Bostadsvärdet. Du får då en kostnadsfri värdering av din bostad månad för månad. 

Köpa bostad - skapa bevakning

Att sälja en bostad innebär många gånger även ett köp av en ny bostad. Till detta så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Omdömen från kunder i Vimmerby

2023-09-01
Mycket proffsigt bemötande och kunnig mäklare
Roy L
2023-07-02
Proffsigt och bra bemötande, svara snabbt.
Torsten B
2023-06-21
Riktigt trevligt och professionellt bemötande från både mäklare och assistent. Som gammal företagare märker jag ganska snabbt vem man kan lita på. Sammanfattningsvis en mycket snabb och smidig affär.
Jan B
2023-03-16
Mycket bra. Inga problem. Mycket bra och professionellt bemötande.
Magnus S
2023-03-15
Trevligt, proffsigt och smidigt samarbete.
Douglas D
2022-12-10
Mycket bra bemötande och bra förklaringar om varje steg i processen. Mycket trevligt…!
Frank F
2022-09-05
Mycket bra bemötande. Allt har gått mycket bra!
Andreas S
2022-08-31
Edyta och även mäklarassen Stina har gjort ett utmärkt jobb. De arbetar nästintill organiskt perfekt i sitt samarbete dem emellan och gentemot kund. De arbetar med en hög sensibilitet och noggrannhet för båda parters bästa. Svensk...
Hedvig Johanna H
2022-08-06
Trevligt bemötande och professionellt jobb av mäklaren.
Lena S
2022-08-05
Vi har blivit bemötta på ett trevligt och proffsigt sätt allt har fungerat jättebra
Peter H
2022-05-15
Det var smidigt och lätt att ha kontakten med mäklaren. Inga oklarheter.
Jonas A
2022-04-28
Blev bra bemött av mäklarn, tycker nog att alla mäklare bör lära sig lite mer om huset de säljer, vad det finns för extra finesser i huset som är lite förmer än standard.
Lars Göran E

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Vimmerby

Vi har koll på Vimmerby

Hitta hit

Bobutiker Vimmerby (1)

Tidigare försäljning i Vimmerby

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB