Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Landskrona

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Landskrona? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 69 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Pernilla Corsing har varit helt fantastisk och utfört ett utmärkt arbete i samband med försäljningen av lägenheten på Sankt Olovsgatan16 i Landskrona. Vi är mer än nöjda med hennes insats. Agneta Nilsson Nils Lindgren"
"Superproffsigt bemötande. Kan rekommendera Pernilla och företaget till alla som vill sälja/köpa. Fotografen var också superproffsig. "
"Vi har sålt ett hus i ett dödsbo. Vi blev bemötta på ett fint sätt. Detta var första gången som vi anlitat mäklare. Mäklaren informerade om de olika stegen i processen på ett bra sätt. Vi fick förtroende för mäklaren. Mäklaren var alltid anträffbar och informerade hela tiden både före och efter visningarna. Vi kan varmt rekommendera mäklaren."
"Bra bemötande och fanns alltid tillgänglig."
"Mycket positiv ovh noggrann en mäklard som jag verkligen kan rekommendera"
"Tryggt bemötande av en mäklare som hade koll på läget och gav bra och tydlig information genom hela processen. Snabba svar på alla möjliga frågor. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Landskrona

Våra pågående försäljningar

Till toppen