Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Landskrona

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Landskrona? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 56 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med mäklaren. Mejlade mäklaren långt in på eftermiddagen och fick svar efter några minuter. Både jag som köpare och säljaren behövde få affären avslutat snabbt och mäklaren löste detta åt oss. Vi skrev kontrakt 20.10 på kvällen och mäklaren fixade detta med ett leende på läpparna. Mycket nöjd!"
"Bemötandet av min mäklare har varit väldigt proffsigt från början till slut. Hon var väldigt duktig och trevlig och har gett mig utmärkta råd och uppföljningar hela tiden. Jag är mycket nöjd med hur hon skött försäljningen och skulle rekommendera henne till andra säljare."
"Kunnig, tydlig och omtänksam. "
"Kunde inte blivit bättre - Rekommenderas!"
"Vi är jättenöjda hela vägen! Rekommenderas!"
"Är mycket nöjd med mäklaren ifråga. Hon är lyhörd och snabb på att förmedla information och på att svara på frågor längs vägen tills försäljningen är avklarad. Hon har också ett mycket vänligt sätt och bemötande och är angelägen om att kunden ska känna sig nöjd med affären. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Landskrona

Våra pågående försäljningar

Till toppen