Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Landskrona

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Landskrona? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 73 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en 2:a bostadsrätt marklägenhet mycket snabbt och smidigt i Glumslöv. Fotografen de använde var jätte duktig och tog snygga relevanta bilder. "
"Ett litet hus i Saxtorps skogen såldes av Sara på ett mycket proffsigt sätt. Dokumentation av affären var helt perfekt likaså fick man information under resans gång vad som hände. Affären blev till slut en budgivning som även den sköttes proffsigt. En mäklare som man kan rekommendera av hela hjärtat. "
"Köpte en gård - ett boende vi letat efter länge. Enormt bra bemötande, ärlighet och uppriktighet. Bara gott att säga"
"Jag sålde en bostadsrätt, 2 rum och kök på badhus gatan i Landskrona. Pernilla arbetade mycket effektivt och proffesionellt. Försäljningen blev klar på ett par dagar! Så imponerad. Vill man ha en mäklare som kan sitt yrke på sina fem fingrar, har en enorma passion och som är ut över det vanliga. Är Pernilla ett självklart val! "
"Pernilla Corsing har varit helt fantastisk och utfört ett utmärkt arbete i samband med försäljningen av lägenheten på Sankt Olovsgatan16 i Landskrona. Vi är mer än nöjda med hennes insats. Agneta Nilsson Nils Lindgren"
"Superproffsigt bemötande. Kan rekommendera Pernilla och företaget till alla som vill sälja/köpa. Fotografen var också superproffsig. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Landskrona

Våra pågående försäljningar

Till toppen