Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Landskrona

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Landskrona? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 99 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har precis köpt hus av mäklaren Sara Roos och vi kunde inte önskat ett bättre bemötande under processen. Vi blev bemötta ett professionellt & varmt sätt av Sara som tog sig an alla våra frågor & funderingar som kan uppstå vid husköp. Tack för en trygg, professionel & bra affär! "
"Hela processen var bra från början till slut."
"Vi har med hjälp av Sara Roos på Svensk Fastighetsförmedling i Landskrona sålt en villa i Billeberga. Sara gav ett förtroendeingivande intryck redan första gången vi träffades. Sara besitter en hög kompetens. Hennes lugn smittar av sig och hon har varit jättenoga med att hålla oss informerade om vad som hänt under hela processen. Vill ge Sara en guldstjärna⭐️"
"Proffsigt bemötande och kunnig mäklare! Alltid tillgänglig för stora och små frågor! "
"Bostadsrätt med bra läge. Blev vänligt och korrekt bemött även om jag inte är van vid sådana affärer. Jag förväntade mig komplikationer och det blev det inte. Det blev smidigt. Och resultatet blev till belåtenhet."
"Mycket proffsigt bemötande både till säljare och köpare. Har valt Pernilla då hon sålt ett antal andra objekt till mig och jag har vari lika nöjd var gång. Mvh Mikael Knudsen"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Landskrona

Våra pågående försäljningar