Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Landskrona

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Landskrona? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 103 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bostaden jag sålt är en bostadsrätt, 1a på 30kvm i Landskrona. Jag har blivit väldigt bra bemött under hela försäljningsprocessen. Har upplevt att jag fått svar på alla mina frågor, fått bra uppdatering (i stort sätt dagligen tror jag faktiskt) på vad som pågick med min försäljning och har bara haft väldigt trevliga och roliga möten med Sara. Det blev dessutom en väldigt bra försäljning där slutpriset blev högre än väntat, väldigt kul. Jag är mer än nöjd med mitt val av mäklare!"
"Köpte vår bostadsrätt av Pernilla. Mycket nöjda med henne, trevligt bemötande och alltid snabba svar. Pernilla agerar både profesionellt och medmänskligt. Tidigare haft blandad erfarenhet av mäklare, med Pernill var det bara en positiv erfarenhet. "
"Har köpt en lägenhet på norra infartsgatan 55A i Landskrona ! Jättenöjd med köpet! Mäklaren Louise Tygård var väldigt trevlig och bemötte en väldigt bra! Hade inga förväntningar så direkt utan ville ha lägenheten bara. Tyckte att louise svarade på alla frågor. Allt som allt kändes det bra liksom, från köpet av lägenheten , till mäklaren och var så till och med att jag kände säljaren! Louise får 5/5 för sitt arbete👍 Mvh Anders K"
"Sålt en bostadsrätt. Bra bemötande av en kunnig och trevlig person som helt klart överträffade mina förväntningar. Kan utan tvekan rekommendera Louise Tygård till den som behöver en fastighetsmäklare. Stort tack från en nöjd kund. Jiri"
"Vi har precis köpt hus av mäklaren Sara Roos och vi kunde inte önskat ett bättre bemötande under processen. Vi blev bemötta ett professionellt & varmt sätt av Sara som tog sig an alla våra frågor & funderingar som kan uppstå vid husköp. Tack för en trygg, professionel & bra affär! "
"Hela processen var bra från början till slut."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Landskrona

Våra pågående försäljningar