Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Landskrona

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Landskrona? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 79 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Louise hjälpte oss att sälja vårt hus genom att vara snabb, effektiv och alltid tillgänglig. Hon ordnade med visningar tills rätt kund dök upp och var alltid professionell i sitt bemötande. Vi känner oss väldigt trygga med Louise som vår mäklare. "
"Jag upplevde mäklarens bemötande tryggt, flexibelt och personligt. Det hela gick väldigt fort för vår del och hon ställde verkligen upp på olika sätt för att det skulle bli så bra som möjligt. "
"Sålt villa. Mycket bra bemötande samt svar på våra frågor. Snabb återkoppling när vi ringde."
"Köpt hus. Bemött på allra bästa och proffisionella sätt!!! Bäst och överträffa alla förväntningar Bäst på alla sätt"
"-Vi har sålt vår fastighet på Erikstorpsvägen 57 - Det klickade direkt med Sara, lugn, saklig , naturlig och proffsig - Sara uppfyllde alla våra förväntningar, se ovan - Vi kände oss trygga med Sara. Det är trots allt en resa att sälja ett hus efter 41 år"
"Fanstastiskt engagerad mäklare som stöttat genom hela affären. Rekommenderar varmt Pernilla och svensk fastighetsförmedling. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Landskrona

Våra pågående försäljningar

Till toppen