Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Landskrona

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Landskrona? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 86 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kan varmt rekommendera Sara Roos, mäklare på Svensk Fast. Supertrevlig, engagerad och ställer upp på udda visningstider enl. spekulanters önskemål. Ett sant nöje att ha sålt fastighet med hjälp av Sara."
"Jag har köpt en villa, samtidigt som jag har sålt min bostadsrätt med hjälp av samma mäklare. Bemötande var enastående utav mäklaren, och mina förväntningar på mäklaren och min upplevelse var nästan 100% Jag fick ganska lätt tag på mäklaren och fick alltid svar på mina frågor och var uppdaterad hela vägen. Rekommenderas starkt."
"Vi har sålt en nybyggd bostadsrätt med hjälp av Sara. Sara har hållit oss informerade hela tiden och alltid svarat snabbt på mejlen på våra frågor(fast hon egentligen inte borde när man är föräldraledig ;-) . Hon och Svensk Fastighetsförmedling har motsvarat våra förväntningar. Varma rekommendationer. "
"Bostadsrätt. Blev bemött på ett bra och korrekt sätt. Mäklaren levde upp till mina högt ställda förväntningar. Snabb och trygg affär. "
"Snabb och professionell hantering hela vägen från första kontakt till avtalsskrivning. "
"Louise hjälpte oss att sälja vårt hus genom att vara snabb, effektiv och alltid tillgänglig. Hon ordnade med visningar tills rätt kund dök upp och var alltid professionell i sitt bemötande. Vi känner oss väldigt trygga med Louise som vår mäklare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Landskrona

Våra pågående försäljningar