Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gamleby

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Gamleby? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 237 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Engagerad och tillmötesgående. Hjälpsam.Rekomenderar Douglas till 100%.Mvh Stefan Bastman "
"Jag är supernöjd med Douglas, vi kunde inte ha fått en bättre mäklare. Han är engagerad, ödmjuk, noggrann och tillgänglig. Tycker som säljare att han verkligen engagerar sig och vill hjälpa oss på bästa sätt. Han är trevlig och har ett bra bemötande. Gjorde också en väldigt bra och rimlig värdering. Lätt att kommunicera med och man får verkligen hjälp med hur man ska tänka om bud osv. Tack snälla för hjälpen, du är toppen! Med vänlig hälsning Frida "
"Mycket bra bemötande, kompetent, inkännande och kundfokuserad problemlösare. Återkommer till Emma om det blir aktuellt! "
"Bra, positivt, professionellt. Har aldrig köpt lägenhet/hus innan, men har inget att klaga på. Tycker att Douglas skötte sig utmärkt. "
"Douglas är i min mening en riktigt hungrig mäklare som kämpade på bra och såg till att det blev bra för alla inblandade, oerhört hjälpsam! "
"Jag fick ett väldigt proffsigt och vänligt intryck! Han var rakt på sak men ändå riktigt trevlig att prata med. Väldigt nöjd!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Tis, Ons, Tor 11.00-15.00

Övriga tider hänvisar vi till vår butik i Västervik

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gamleby

Våra pågående försäljningar

Till toppen