Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gamleby

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Gamleby? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 200 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Klar och tydlig mkt trevlig bemötande klart proffsig ..gillar dock inte att han tyckte jag borde byta tröja!!!(Rospiggarna speedway):)"
"Från ett hej till en drömaffär. Det kändes som man har känt Anders hela sitt liv, så lättsam att prata med, noga med information och att ta hand om sina kunder. Man kunde bara luta sig tillbaka och låta allt hända. "
"Professionellt rakt igenom. Är helnöjd"
"Redan i telefonkontakt innan visning, upplevde jag Douglas mycket seriös och kunnig. Han är lugn och lyssnar noggrant är hjälpsam och har lagom balans i kundrelationen. Douglas har levt upp till en nivå långt över min förväntan. Han får högsta betyg av mig. "
"En lyhörd och pigg! Tydlig och noggran. Väl bemött"
"Allt har fungerat friktionsfritt som förväntat! All kontakt har fungerat på bästa och enklaste vis. Emma har varit en värdefull guide vid mitt lägenhetsköp. Tack!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Tis, Ons, Tor 11.00-15.00

Övriga tider hänvisar vi till vår butik i Västervik

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gamleby

Våra pågående försäljningar

Till toppen