Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västervik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Letar du mäklare i Västervik? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Västervik!

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Västervik!

Som lokala mäklare i Västerviks kommun vet vi hur bostadsmarknaden fungerar här. Vi genomför ca 260 bostadsförsäljningar per år och med vår kunskap och långa erfarenhet som fastighetsmäklare har vi konceptet för en lyckad försäljning. Vi är en rikstäckande mäklarkedja med stark lokalkännedom, unika produkter och en komplett mäklartjänst. Kombinationen av allt detta ger dig bästa förutsättningarna till en lyckad och smidig bostadsaffär. Välkommen till oss i bobutiken i Västervik när det är läge!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 241 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionell , snabb och hjälpsam! En fantastisk mäklare och person!"
"Vi är mycket nöjda med Anders och lämnar de bästa omdömen och rekommendationer! Hela säljprocessen har fungerat snabbt, enkelt och smidigt från det vi beslutade oss och en tidsplan togs fram. När vi träffades tillsammans med köparna för genomgång av kontrakt och underskrifter, kändes hela affären rätt med 2 nöjda parter, samt, hoppas vi även en nöjd mäklare. Vi har känt, och fått bekräftat att Anders har agerat på ett lika positivt sätt gentemot intressenter och köpare, som till oss som säljare. Vår senaste husaffär var för nästan 30 år sedan, så erfarenheten och kunnandet är ganska "basic", vilket det nog är för de flesta! Mycket detaljer och funderingar om hur saker och ting kring husaffären ska lösas, visade sig inte vara några problem alls, i vart fall inte något som vi märkte av! Vi är positivt överraskade av att hela husaffären omgärdats av ett totalansvar med gedigen dokumentation och underlag för avslut och avräkning ända fram till tillträdesdagen. Återigen, lämnar vi de varmaste rekommendationer! Roger och Ylva"
"Trevligt proffesionellt bemötande. Vi är jättenöjda med Douglas jobb och kommer rekomendera honom till andra."
"Mycket trevligt bemötande. Christin är en engagerad och kunnig mäklare. Jag har både köpt och sålt lägenhet via henne och hon motsvarar förväntningarna mer än väl. Jag rekommenderar varmt Christin en mycket duktig och kunnig mäklare. "
"Min upplevelse av Christin var att hon var mycket trevlig och förtroendeingivande. Hon kändes kompetent inom sitt yrke vilket fick mig som köpare att känna mig trygg."
"Jag blev väldigt bra bemött av Christin och hon hade svar på alla våra frågor kring lägenheten och föreningen. Jag tyckte verkligen hon levde upp till min förväntan. Hon var trevlig och sålde in lägenheten, och området. Hon visade och berättade om de förra ägarna, och var intresserad av oss som köpare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Våra mäklare i Västervik

Våra pågående försäljningar

Till toppen