Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västervik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Letar du mäklare i Västervik? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Västervik!

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Västervik!

Som lokala mäklare i Västerviks kommun vet vi hur bostadsmarknaden fungerar här. Vi genomför ca 260 bostadsförsäljningar per år och med vår kunskap och långa erfarenhet som fastighetsmäklare har vi konceptet för en lyckad försäljning. Vi är en rikstäckande mäklarkedja med stark lokalkännedom, unika produkter och en komplett mäklartjänst. Kombinationen av allt detta ger dig bästa förutsättningarna till en lyckad och smidig bostadsaffär. Välkommen till oss i bobutiken i Västervik när det är läge!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 310 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köp av Bostadsrätt. Köpet är inte slutfört ännu, men skall avslutas i månadsskiftet Sept/Okt. Jag är absolut nöjd med Mäklarkontakten än så länge och finner inte någon anledning till att, kontakterna skulle förändras framgent. An bemötande - snarast perfekt. An förväntningar - än så länge är de uppfyllda till fullo."
"Douglas är hjälpsam, påläst, effektiv och tillmötesgående både vid köp av radhus samt försäljning av bostadsrätt. Helene o Per."
"Köpt lägenhet. Tog sej tid att förklara turerna kring ett bostadsköp. Vi som ovana husköpare hade naturligtvis en del frågor som vi fick besvarade på ett bra sätt. En viktig affär,med för oss,stora belopp."
"Profisionell och samtidigt varm och glad, kan verkligen rekomendera henne."
"Varit jättebra bemött och haft superbra kontakt med min mäklare. Jonas har varit supertrevlig och professionell från början till slut så bättre mäklare tror jag inte man kan få! "
"Lägenhet, Trevligt och professionell bemötande! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Våra mäklare i Västervik

Våra pågående försäljningar

Till toppen