Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västervik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Letar du mäklare i Västervik? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Västervik!

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Västervik!

Som lokala mäklare i Västerviks kommun vet vi hur bostadsmarknaden fungerar här. Vi genomför ca 260 bostadsförsäljningar per år och med vår kunskap och långa erfarenhet som fastighetsmäklare har vi konceptet för en lyckad försäljning. Vi är en rikstäckande mäklarkedja med stark lokalkännedom, unika produkter och en komplett mäklartjänst. Kombinationen av allt detta ger dig bästa förutsättningarna till en lyckad och smidig bostadsaffär. Välkommen till oss i bobutiken i Västervik när det är läge!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 365 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kan varmt rekommendera Emma! En mäklare som tar till vara både på säljarens och köparens intresse på bästa sätt. När vi köpte vår villa var hon kunnig och agerade mycket professionellt. Dessutom en väldigt trevlig person. I en process som man inte vill ska dra ut på tiden arbetade hon mycket snabbt, vilket gjorde att köpet kunde slutföras på kort tid. "
"Köpt en villa i Överum. Snabba svar ifrån början till slut. Trevlig man och trovärdig. "
"Jag har köpt min första lägenhet och jag blev väldigt väl bemött. Professionell och väldigt trevlig och duktig mäklare. Är supernöjd! "
"Sålt villa blev bemött väldigt bra "
"Jag och min har köpt en bostadsrättslägenhet. Vår erfarenhet av mäklaren sträcker sig under tiden från försommaren förra året. Vi har tittat på tre objekt med samma person. Vi har fått mycket bra service och engagemang. Mäklaren tipsade oss också om andra objekt och ringde oss även om denna lägenhet vi nu köpte. Mäklaren visar på kompetens, intresserad av våra synpunkter och önskemål samt objektivitet både mot oss som mot oss konkurrerande kunder och mot säljaren. Helt igenom en kunnig och proffsig mäklare som har hög social kompetens. "
"Köpt lägenhet. Trevligt bemötande vid visning telefonkontakt och kontraktsskrivning. Arbetade helt utifrån säljares/köpares behov. Kontrakt skrevs en söndagseftermiddag "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Våra mäklare i Västervik

Våra pågående försäljningar