Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västervik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Letar du mäklare i Västervik? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Västervik!

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Västervik!

Som lokala mäklare i Västerviks kommun vet vi hur bostadsmarknaden fungerar här. Vi genomför ca 260 bostadsförsäljningar per år och med vår kunskap och långa erfarenhet som fastighetsmäklare har vi konceptet för en lyckad försäljning. Vi är en rikstäckande mäklarkedja med stark lokalkännedom, unika produkter och en komplett mäklartjänst. Kombinationen av allt detta ger dig bästa förutsättningarna till en lyckad och smidig bostadsaffär. Välkommen till oss i bobutiken i Västervik när det är läge!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 252 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Engagerad och tillmötesgående. Hjälpsam.Rekomenderar Douglas till 100%.Mvh Stefan Bastman "
"Jag är supernöjd med Douglas, vi kunde inte ha fått en bättre mäklare. Han är engagerad, ödmjuk, noggrann och tillgänglig. Tycker som säljare att han verkligen engagerar sig och vill hjälpa oss på bästa sätt. Han är trevlig och har ett bra bemötande. Gjorde också en väldigt bra och rimlig värdering. Lätt att kommunicera med och man får verkligen hjälp med hur man ska tänka om bud osv. Tack snälla för hjälpen, du är toppen! Med vänlig hälsning Frida "
"Mycket bra bemötande, kompetent, inkännande och kundfokuserad problemlösare. Återkommer till Emma om det blir aktuellt! "
"Bra, positivt, professionellt. Har aldrig köpt lägenhet/hus innan, men har inget att klaga på. Tycker att Douglas skötte sig utmärkt. "
"Douglas är i min mening en riktigt hungrig mäklare som kämpade på bra och såg till att det blev bra för alla inblandade, oerhört hjälpsam! "
"Jag fick ett väldigt proffsigt och vänligt intryck! Han var rakt på sak men ändå riktigt trevlig att prata med. Väldigt nöjd!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Våra mäklare i Västervik

Våra pågående försäljningar

Till toppen