Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västervik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Västervik? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Västervik!

Som lokala mäklare i Västerviks kommun vet vi hur bostadsmarknaden fungerar här. Vi genomför ca 230 bostadsförsäljningar per år och med vår kunskap och långa erfarenhet som fastighetsmäklare har vi konceptet för en lyckad försäljning. Vi är en rikstäckande mäklarkedja med stark lokalkännedom, unika produkter och en komplett mäklartjänst. Kombinationen av allt detta ger dig bästa förutsättningarna till en lyckad och smidig bostadsaffär. Välkommen till oss i bobutiken i Västervik när det är läge!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 215 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionellt rakt igenom. Är helnöjd"
"Redan i telefonkontakt innan visning, upplevde jag Douglas mycket seriös och kunnig. Han är lugn och lyssnar noggrant är hjälpsam och har lagom balans i kundrelationen. Douglas har levt upp till en nivå långt över min förväntan. Han får högsta betyg av mig. "
"En lyhörd och pigg! Tydlig och noggran. Väl bemött"
"Allt har fungerat friktionsfritt som förväntat! All kontakt har fungerat på bästa och enklaste vis. Emma har varit en värdefull guide vid mitt lägenhetsköp. Tack!"
"Fantastiskt trevlig och hjälpsam. Från första mötet tycker man om denna människa som på ett proffsigt sätt tar hand om alla bitar i försäljningen. "
"Jag upplevde Douglas som en utmärkt mäklare. Han gav ett bra bemötande och var alltid informativ, förklarade så att man förstod vad allt innebar och det var aldrig några problem att få tag på honom. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Västervik

Våra pågående försäljningar

Till toppen