Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Stenungsund

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Stenungsund? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst, utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för dig. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar tillsammans med proffsfotografer som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakta oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig! Genom en tidig start använder vi tiden till din fördel.

Välkommen!

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 103 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Husförsäljning. Matilda visade en proffsig och personlig attityd. Hennes erfarenhet, kunnighet, marknadskännedom och vägledning var till stor hjälp vid denna affär, och Matilda överträffade våra förväntningar. Det har varit en positiv erfarenhet att arbeta med Matilda, då allt har löpt mycket smidigt. Vi ger Matilda våra varmaste rekommendationer. "
"Sålt fritidsbostad. Bemötandet från mäklaren kändes både proffsigt och trevligt. Bemötandet stämde med mina förväntningar. Upplevelsen var positiv och jag skulle utan vidare anlita samma mäklare igen. "
"Har precis sålt vårat hus i Stenungsund (Hallerna) med Stephanie Wehage på Svensk fastighetsförmedling. Hon har alltid svarat direkt och alltid med positiva svar även i nedgångar i den ,P.g.a den allmänna nedgången på bostadsmarknaden, långa säljtiden ca 4 mån. Hon gav aldrig upp och sydde ihop denna affär så alla inblandade blev mer än nöjda. Hon får våra starkaste rekommendationer då hon även efter försäljning hjälpt oss att leta ny bostad. Ludde och Linda Boholm"
"Bra bemötande Mycket ödmjuk God förståelse Tydlig Ödmjuk Trevlig "
"Lyhörd. Tillmötesgående till oss som köpare. Snabb med admistrationen. En smidig affär"
"Vi köpte precis nytt hus genom mäklare Stephanie Wehage. Vi har känt oss nöjda och trygga genom hela processen och hon skall nu även sälja vårat ”gamla” hus. Vi rekommenderar henne starkt!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30-17:00
Torsdag 08:30-17:00
Fredag 08:30 - 15:00

Lunchstängt 12:00 - 12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Stenungsund

Våra pågående försäljningar

Till toppen