Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Stenungsund

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Stenungsund? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst, utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för dig. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar tillsammans med proffsfotografer som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakta oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig! Genom en tidig start använder vi tiden till din fördel.

Välkommen!

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 123 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt en 3 rumslägenhet & ska sälja vårt hus ! Vi blev bemötta på allra Bästa sätt ! Har träffat vår mäklare förut &är mer än nöjda ! Hon uppfyller det mesta & mer där till ! Går igenom allt noga & lättförståeligt , klar & tydlig & ett brinnande intresse för sitt jobb !Vi är sä nöjda , Hon är bäst ! "
"Trevlig , kunnig o noggrann ! Rekommenderas"
"Supernöjd! Från första mötet till kontraktsskrivning. Kände förtroende direkt, alltid snabba svar på mina frågor och alltid uppdaterad på vad som händer. Kunde inte ha en bättre mäklare vid min försäljning av min bostadsrätt. "
"Vi har både köpt och sålt bostadsrätt med samma mäklare, båda affärerna gick väldigt smidigt till. Bra bemötande, alltid svar inom rimlig tid och absolut en människa som anstränger sig för att det skall flyta på så bra som möjligt. Vi är väldigt nöjda!"
"Bra totalupplevelse. Trevligt bemötande och professionell hantering igenom hela affären."
"Informativ, kunnig, trevlig och man kände sig trygg genom hela affären. Uppskattade också samlingen på visningen där alla intressenter fick information om huset samtidigt och man kunde ställa frågor"

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30-17:00
Torsdag 08:30-13:00
Fredag 08:30 - 17:00

Lunchstängt 12:00 - 12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Stenungsund

Våra pågående försäljningar