Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Stenungsund

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Stenungsund? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst, utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för dig. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar tillsammans med proffsfotografer som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakta oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig! Genom en tidig start använder vi tiden till din fördel.

Välkommen!

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 136 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anne var engagerad, lyhörd och flexibel genom hela processen, från vårt första samtal till att kontraktet var skrivet. Kan varmt rekommendera Anne som mäklare!"
"Vi köpte vårt första hus där Anne var mäklare. Vi upplevde Anne som ärlig, tydlig och kommunikativ genom hela processen. Att köpa hus är en stor sak där mycket nervositet finns hos köparen men vi kände oss trygga med affären mycket tack vare Annes öppna och härliga sätt. En smidig och trygg affär helt enkelt!"
"Köpt villa. Helén är påläst, rak och tillmötesgående. Om det blir försäljning i framtiden kommer vi använda oss av Helén. "
"Som dödsbodelägare har min syster och jag sålt min pappas hus. Vi har haft väldigt bra kontakt med vår säljare, alltid funnits till hands och snabb återkoppling. UTMÄRKT!"
"Köpt Askekärret 10b, väldigt trevligt o proffsigt hanterande. Glada samtal o sms"
"Vi har sålt en fritidsbostad/villa. Vi är mycket nöjda med en aktiv och kommunikativ mäklare som möter våra förväntningar på ett utmärkt sätt."

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag    08:30 - 17:00
Onsdag  08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag   08:30 - 16:00

Lunchstängt 12:00 - 12:30

Skärtorsdagen den 18 april stänger vi kontoret kl. 15.00 och öppnar åter tisdagen den 23 april kl. 08:30.

Vi önskar er en trevlig påsk! 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Stenungsund

Våra pågående försäljningar