Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Stenungsund

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Stenungsund? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst, utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för dig. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar tillsammans med proffsfotografer som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakta oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig! Genom en tidig start använder vi tiden till din fördel.

Välkommen!

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 92 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anne Kylemark är en engagerad mäklare, "på det", ger sig inte och har uthållighet och känsla nog att stå på sig för att få minst utsatt pris. Det är sedan mycket glädjande när en liten lägenhet på 19 m2 sedan blir mer inkomstbringande för säljaren än vad ho vågat hoppas på. Dessutom agerar Ann hedervärt också mot köparen men hon låter säljaren bestämma var budgivningen ska stoppas. Högsta betyg! Charlotte Herou "
"Försäljning av sommarbostad. Mkt bra bemött, snabb och rask."
"Jag har köpt en bostad på Tjörn. Jag blev väldigt trevligt bemött av Anne Kylemark. Hon var engagerad och personlig och beskrev bostaden och omgivningarna mycket bra. Hon var kunnig och grundlig och gav ett erfaret intryck. "
"Jag ger vår mäklare Stephanie Wehagehögsta betyg då jag tycker hon har haft visat stort engagemang och framför allt att hjärtat är med i det arbete hon gör, detta betyder mycket då det är en stor affär och vi har bott i huset i 28 år och älskar huset. Vi har blivit mycket bra bemötta och det känns som om vi fått en ny vän :-) Hon levde upp mer än väl till våra förväntningar. Sammanfattningsvis: Det är en känslosam procedur att sälja ett hem och hon har visat respekt och hjärta genom hela processen."
"Sålt villa. Otroligt engagerad. Tillgänglig i stort sett alltid. Det blev snabba ryck med försäljningen och det löstes på bästa sätt. Väldigt mån om att vara påläst om fastigheten inför visningen. Andra gången vi anlitar mäklaren och vi var väldigt nöjda första gången och hade därför höga krav/förväntningar som ändå uppfylldes med råge. Sammanfattning är att vi är extremt nöjda med allt som ligger inom mäklarens ansvar och hela försäljningsprocessen."
"Matilda är verkligen hur kunnig, proffsig och trevlig som helst! Vi är mycket nöjda med Matilda som mäklare, hon har skött vår husförsäljning på absolut bästa sätt. Kan varmt rekommendera Matilda,vi kunde inte önska oss en bättre mäklare."

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30-17:00
Torsdag 08:30-17:00
Fredag 08:30 - 15:00

Lunchstängt 12:00 - 12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Stenungsund

Våra pågående försäljningar

Till toppen