Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Stenungsund

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Stenungsund? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst, utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för dig. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar tillsammans med proffsfotografer som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakta oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig! Genom en tidig start använder vi tiden till din fördel.

Välkommen!

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 128 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bostad. Väldigt trevlig mäklare. Ödmjuk etc. Ställer upp för sina kunder/klienter."
"Vi köpte ett hus i Stenungsund, soldatvägen 2. Blivit bemött med oerhörd värme och trygghet från första ögonblicket vid telefonkontakt och sedan hela vägen mit kontraktskrivning. Jag saknar ord för denna mäklare som verkligen hjälpte oss att få vårt drömhus. Det är få förunnat att kunna agera så proffsigt och visa sådan respekt mot både säljare och köpare. Tack Matilda!"
"Har sålt en villa. Kände att vi blev väl bemötta. Bra rådgivning. Vi ville känna trygghet och proffsighet och båda saker uppfylldes. Trevligt och smidigt."
"Tycker Stephanie har gjort ett bra jobb. Skulle gärna rekommendera Stehhanie till andra personer som söker en bra mäklare"
"Vi har köpt en 3 rumslägenhet & ska sälja vårt hus ! Vi blev bemötta på allra Bästa sätt ! Har träffat vår mäklare förut &är mer än nöjda ! Hon uppfyller det mesta & mer där till ! Går igenom allt noga & lättförståeligt , klar & tydlig & ett brinnande intresse för sitt jobb !Vi är sä nöjda , Hon är bäst ! "
"Trevlig , kunnig o noggrann ! Rekommenderas"

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag    08:30 - 17:00
Onsdag  08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag   08:30 - 16:00

Lunchstängt 12:00 - 12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Stenungsund

Våra pågående försäljningar