Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Tjörn

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en villa eller bostadsrätt i Tjörn? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi arbetar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägst arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitet som kräv för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns för dig. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar med proffsfotografer som tillsammans med vår kostndsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakta oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig! Genom en tidig start använder vi tiden till din fördel.

Välkommen!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 37 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lennart Thomsen gjorde verkligen allt för att få ihop vår affär! Imponerade!"
"Vi har sålt en fritidsbostad/villa. Vi är mycket nöjda med en aktiv och kommunikativ mäklare som möter våra förväntningar på ett utmärkt sätt."
"Sålde en villafastighet och möttes av mycket professionellt och vänligt bemötande. Det hela gick mycket smidigt och kändes tryggt. Rekommenderas å det varmaste!"
"Super bra bemötande från dag 1 vid försäljningen av vårt hus. Kände oss trygga genom hela affären."
"Hus Rönnäng 7300000Jag blev bra bemött och fick förtroende för min mäklare. Jag ville ha en lugn försäljning där jag kunde lita på de uppgifter som mäklaren lämnade. Allt gick bra och jag är supernöjd med mäklarens arbete. Rekommenderar gärna mäklaren "
"Sålt en bostadsrätt. Mycket bra bemött. Goda förväntnigar,med råge. Bra samarbete, allt gick som på räls. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag    08:30 - 17:00
Onsdag  08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag   08:30 - 16:00

Lunchstängt 12:00 - 12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Tjörn

Våra pågående försäljningar