Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg

Fastighetsmäklare med kunskap om Falkenberg

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning. 

Om Falkenberg

Falkenberg har småstadens charm, turistortens rika utbud av boende och aktiviteter och inlandets välkomnande naturrikedom. Ätran rinner som en livsnerv genom kommunen. Ullared med sitt stora affärsutbud lockar miljoner besökare varje år. Kommunen har ca 42 000 invånare och är den till ytan största kommunen i Halland. Falkenbergs kommuns vision är: "Vi växer för en hållbar framtid".

Allt vi har i Falkenberg bjuder vi med glädje på. Havet med de långa sandstränderna, skogen och de många sjöarna, stadens gemyt och Ätradalens öppna landskap. Du får också ta del av det stora utbud av evenemang, nöjen och aktiviteter som finns här. Extra glädjande är att Du hittar Sveriges största utflyktsmål i Falkenberg – Gekås Ullared.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 179 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt Villa. Tydlig info. Svar på frågor. Proffs."
"Har sålt vår mors villa för dödsboet. Mäklaren fungerade mycket bra och skötte informationen till oss på ett bra och korrekt sätt."
"Har varit mycket lätt att ha att göra med. Medarbetarna för styling och fotografering mycket kompetenta såsom mäklaren själv. Vi uppskattar hans lugn när det var lite problem under försäljningen. Detta gäller Köpmansgatan 5, Falkenberg"
"Sålt en liten sommarstuga. Mycket god service och alla våra förväntningar vad med högsta betyg på mäklaren. Fint bemötande i alla lägen från första stund. "
"Köpt en bostadsrätts lgh Kunnigt/ trevligt bemötande Hade inga speciella förväntningar Helt OK upplevelse med ett proffsigt o just slut.."
"Vi är mycket nöjda med vår mäklare som hela tiden genom försäljningen var tillgänglig och uppdaterade oss om läget och de olika senarior som kunde ske innan affären kom till ett avslut. Ett korrekt och trevligt bemötande både mot oss som säljare samt mot våra spekulanter!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Falkenberg

Våra pågående försäljningar