Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg

Fastighetsmäklare med kunskap om Falkenberg

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning. 

Om Falkenberg

Falkenberg har småstadens charm, turistortens rika utbud av boende och aktiviteter och inlandets välkomnande naturrikedom. Ätran rinner som en livsnerv genom kommunen. Ullared med sitt stora affärsutbud lockar miljoner besökare varje år. Kommunen har ca 42 000 invånare och är den till ytan största kommunen i Halland. Falkenbergs kommuns vision är: "Vi växer för en hållbar framtid".

Allt vi har i Falkenberg bjuder vi med glädje på. Havet med de långa sandstränderna, skogen och de många sjöarna, stadens gemyt och Ätradalens öppna landskap. Du får också ta del av det stora utbud av evenemang, nöjen och aktiviteter som finns här. Extra glädjande är att Du hittar Sveriges största utflyktsmål i Falkenberg – Gekås Ullared.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 161 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en 3-rums lägenhet. Mkt nöjd med mäklaren. Lugn och trygg och höll en tät kontakt med mig. Uppdaterade mig kontinuerligt. Lätt att få tag. Rekommenderar honom varmt. "
"Mycket bra och kunnig mäklare. Detta är andra försäljningen mäklaren gjort för vår räkning och vinbär super nöjda. Kan varmt rekomendera."
"Köpt en bostadsrätt. All kontakt med mäklaren har fungerat alldeles utmärkt. Bra o lustiga frågor från mig besvarades på ett proffsigt sätt. Jag fick all den hjälp jag behövde så för smidighet och hjälpsamhet: ett stort TACK."
"Vi har sålt vår villa genom Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg och det har fungerat alldeles utmärkt Mäklaren Ola Claesson har skött det på ett proffsigt sätt allt från marknadsföring till försäljning Birgitta o Bertil Johansson"
"Levt helt upp till förväntningarna "
"Vi köpte ett hus och hade en bra visning med mäklaren. Sen fick vi bra uppföljning och erbjudande om att komma på en extra visning eller om vi hade andra funderingar runt huset innan köp."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Falkenberg

Våra pågående försäljningar