Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg

Fastighetsmäklare med kunskap om Falkenberg

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning. 

Om Falkenberg

Falkenberg har småstadens charm, turistortens rika utbud av boende och aktiviteter och inlandets välkomnande naturrikedom. Ätran rinner som en livsnerv genom kommunen. Ullared med sitt stora affärsutbud lockar miljoner besökare varje år. Kommunen har ca 42 000 invånare och är den till ytan största kommunen i Halland. Falkenbergs kommuns vision är: "Vi växer för en hållbar framtid".

Allt vi har i Falkenberg bjuder vi med glädje på. Havet med de långa sandstränderna, skogen och de många sjöarna, stadens gemyt och Ätradalens öppna landskap. Du får också ta del av det stora utbud av evenemang, nöjen och aktiviteter som finns här. Extra glädjande är att Du hittar Sveriges största utflyktsmål i Falkenberg – Gekås Ullared.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 145 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra o smidigt! Bra visningar med fakta. Bra kontakt sedan vid köpet! Jag är nöjd!"
"Sofies bemötande, service, information och återkoppling har varit av högsta klass. Det har känts tryggt under hela processen då vi sålt vår villa och till sist blev det också ett hyfsat slutpris. Vi är mycket nöjda med det samarbete vi haft och vill verkligen rekommendera Sofie och Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg. Per och Ruth"
"Mikael är en fantastisk mäklare. Engagerad och proffsig. Rekommenderas med varm hand."
"Jag har sålt mina föräldrars hus. Fick ett väldig trevligt bemötande. Det gjordes en väldigt bra prospekt som visade huset på ett bra sett. Allt som allt så är jag väldigt nöjd."
"Sålt hus i Tröingeberg. Bra kontakt eftersom vi köpt en bostadsrätt av vederbörande. Bra utgångsbud som väl matchade andra mäklare. Engarerad genom hela processen"
"Ålen 35c, försäljning Mycket bra, tillmötesgående samt bra återkoppling. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falkenberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen