Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Falkenberg

Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg

Fastighetsmäklare med kunskap om Falkenberg

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning. 

Om Falkenberg

Falkenberg har småstadens charm, turistortens rika utbud av boende och aktiviteter och inlandets välkomnande naturrikedom. Ätran rinner som en livsnerv genom kommunen. Ullared med sitt stora affärsutbud lockar miljoner besökare varje år.

Kommunen har ca 42 000 invånare och är den till ytan största kommunen i Halland. Falkenbergs kommuns vision är: "Vi växer för en hållbar framtid".

Allt vi har i Falkenberg bjuder vi med glädje på. Havet med de långa sandstränderna, skogen och de många sjöarna, stadens gemyt och Ätradalens öppna landskap. Du får också ta del av det stora utbud av evenemang, nöjen och aktiviteter som finns här. Extra glädjande är att Du hittar Sveriges största utflyktsmål i Falkenberg – Gekås Ullared.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 18 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Annica har varit otroligt bra att ha som mäklare genom hela försäljningen. Mycket trevlig, professionell och hjälpsam. Alltid snabbt svar när man ringt, smsat eller mailat. Helt enkelt supernöjd!"
"Trevligt bemötande där Sofie sätter mig som säljer i fokus och lyssnar men ger även bra råd på vägen under försäljningen. Är mycket nöjd med samarbete vi haft under tiden bostanden skulle säljas och även efter försäljningen. "
"Det var angenämt att samarbeta med Mikael och hans medarbetare under försäljningen av vår lägenhet. Allt var över förväntan. "
"Mikaels bemötande, service och information var av toppklass. Hela processen kändes lugn, trygg och sansad, det var verkligen skönt att ha honom vid sin sida. Jag har sålt hus tidigare men detta är helt klart den bästa erfarenheten jag har haft, rekommenderas varmt!"
"Hej! Jag är mycket nöjd med Annika som mäklare. Hon har varit bra och det har aldrig varit några problem med något. Med andra ord mycket nöjd! 😊"
"Mycket nöjd med vår upplevelse när vi sålde vår lägenhet. Kändes som att Mikael hade full koll på läget och allt gick väldigt smidigt :) inget att klaga på!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falkenberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen