Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg

Fastighetsmäklare med kunskap om Falkenberg

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning. 

Om Falkenberg

Falkenberg har småstadens charm, turistortens rika utbud av boende och aktiviteter och inlandets välkomnande naturrikedom. Ätran rinner som en livsnerv genom kommunen. Ullared med sitt stora affärsutbud lockar miljoner besökare varje år. Kommunen har ca 42 000 invånare och är den till ytan största kommunen i Halland. Falkenbergs kommuns vision är: "Vi växer för en hållbar framtid".

Allt vi har i Falkenberg bjuder vi med glädje på. Havet med de långa sandstränderna, skogen och de många sjöarna, stadens gemyt och Ätradalens öppna landskap. Du får också ta del av det stora utbud av evenemang, nöjen och aktiviteter som finns här. Extra glädjande är att Du hittar Sveriges största utflyktsmål i Falkenberg – Gekås Ullared.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 140 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ålen 35c, försäljning Mycket bra, tillmötesgående samt bra återkoppling. "
"Tack Mikael ! Du gjorde ett utmärkt jobb när Du sålde mitt hus . Både jag och köparen är nöjda . Hälsar Ulf Ö ."
"Väldigt påläst och trevlig mäklare"
"Vi är supernöjda m Sofie!! Snabb återkoppling, trevlig, påläst mkt kunnig och affärsmässig!! Vi har sålt en badstuga på Vitlingen nu, mitt första möte m Sofie var ang fsg av min morfars torp, då jag genast fick förtroende för henne. Därför beslöt vi att ganska snabbt sälja min mans badstuga genom henne också och den skrev vi köpekontrakt på en vecka efter visning:) Tack för all hjälp!! "
"Mycket trevliga, pålästa och professionella mäklare. "
"Svensk Fastighetsförmedling med Ola Claesson som mäklare har lotsat oss fram till en bra affär. Känns tryggt att få hjälp av proffs som vet hur det går tillväga. Vi är nöjda!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falkenberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen