Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg

Fastighetsmäklare med kunskap om Falkenberg

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning. 

Om Falkenberg

Falkenberg har småstadens charm, turistortens rika utbud av boende och aktiviteter och inlandets välkomnande naturrikedom. Ätran rinner som en livsnerv genom kommunen. Ullared med sitt stora affärsutbud lockar miljoner besökare varje år. Kommunen har ca 42 000 invånare och är den till ytan största kommunen i Halland. Falkenbergs kommuns vision är: "Vi växer för en hållbar framtid".

Allt vi har i Falkenberg bjuder vi med glädje på. Havet med de långa sandstränderna, skogen och de många sjöarna, stadens gemyt och Ätradalens öppna landskap. Du får också ta del av det stora utbud av evenemang, nöjen och aktiviteter som finns här. Extra glädjande är att Du hittar Sveriges största utflyktsmål i Falkenberg – Gekås Ullared.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 121 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sofie Gustavsson har hjälpt oss med vårt första husköp, och är en mäklare vi varmt kan rekommendera. Svar på allt man frågar om, och snabb på återkoppling. Vi är jättenöjda! Rekommenderar Sofie och Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg!"
"Vill verkligen rekommendera Ola! Allt runt vår försäljning har bara flutit på på bästa sätt. "
"Sofie gör sitt jobb alldeles utmärkt, förutom denna villaförsäljning har hon hanterat försäljning av 81 st bostadsrätter åt ett annat bolag i koncernen med lyckat resultat. Tack. "
"Sålde ett fritidshus på Bobergs Kustväg 5. Sakligt o ett mycket trevligt bemötande av mäklaren. Jag/vi är mycket nöjda med Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg."
"Snabbt, rejält, förtroendefullt arbete. Allt har genomförts på förväntat sätt och med ett gott bemötande."
"Vid visningen av villan var han saklig och påläst, vi har köpt huset på Korpens väg 4 i Falkenberg och när kontraktet skrevs var han noga med att gå igenom det. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falkenberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen