Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Skellefteå

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Skellefteå.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 146 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lägenhet, väldigt bra bemötande. Hade inga egentliga förväntningar, men mycket nöjd "
"Jag har köpt en lägenhet, och blev bra bemött av mäklaren som visade runt i lägenheten, han var trevlig och lätt att ha göra med. "
"Sålt bostadsrätt på Krongatan. Mycket trevligt bemötande. Förväntningar överträffades. Lätt och smidigt med uppdatering hela processen."
"Sålt en lgh. Mycket trevligt och förtroende ingivade mäklare, Lite sval marknad men ett snabb försäljning och bra pris. Kommer bara att prata gott om Skellefteås bästa fastighets förmedling."
"Köpt en bostadsrätt, mycket trevligt bemött av mäklaren vid visning. Även vid kontraktsskrivning ett mycket bra bemötande. Vi är mycket nöjda. "
"Vi har sålt våran fastigheter Nyponvägen 6. När vi hade fått en genomgång av försäljningens upplägg så kände vi en positivt trygghet. Ja vi fick bra svar på de frågor o funderingar som vi hade. Vi är nöjda å kan gott rekommendera honom till vänner och bekanta. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skellefteå

Våra pågående försäljningar