Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Skellefteå

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Skellefteå.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 90 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en trea i Skellefteå med hjälp av Emelie Degerman som mäklare. Vi har från start till mål känt ett stort engagemang från hennes sida. Hon har kontinuerligt informerat oss om läget och hon har alltid svarat på de frågor som vi har haft inom rimlig tid. Till slut kände vi att vi hittade rätt köpare och mycket är tack vare hennes hjälp. Vi känner oss mycket nöjda och skulle varmt rekommendera Emelie Degerman som mäklare."
"-Sålt huset. -Väl bemött,lätt att kontakta,lättsam. Få sälja huset snabbt och smidigt.Det har fungerat bra med mäklare,hon har lyssnat på våra åsikter och hjälpt till med egna synpunkter. Våra förväntningar har uppfyllts mer än vi trodde. -Försäljning gick bättre än förväntat och vi är mer än nöjda. "
"Jätteduktig mäklare som såg till mina behov och var tillmötesgående, trevlig och lätt att ha göra med... "
"Köpt en enplans villa och uppskattar mäklarens hjälp att få färdigt allt innan visning. Så är mycket nöjd med den snabba och bra servicen! "
"Sålt fritidshus! Mycket bra bemött av mäklaren och han levde upp till förväntningarna vi hade. Han var saklig korrekt och gav ett trivsamt bemötande."
"Vi har sålt våran sommarstuga. Snabbt, smidigt och inga problem. Mycket bra bemötande 👌👌"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skellefteå

Våra pågående försäljningar

Till toppen