Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Skellefteå

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Skellefteå.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Helt fantastisk, jag kände mig säker första gången vi sågs. Superduktig och hjälpsam!"
"Bra bemötande som jag värdesätter samt ett rakt sätt som ger förtroende I samband med förklaringar hur försäljningen ska gå till för säljare o köpare "
"Mycket bra mäklare! Enkel att ha att göra med! Lyhörd inför våra önskemål och samtidigt rak och ärlig i hennes kunskap om hur marknaden ser ut. Rekomenderar henne starkt! Hon jobbar verkligen för kunden. "
"Jag tycker det var bra. Trevlig försäljare och snabb visning och försäljning. Sedan tyckte jag man fick bra info om vad som hände."
"Proffsig. Håller vad han lovar. Kunnig. "
"Mikael har bemött oss på ett trevligt, personligt och samtidigt professionellt sätt. Min upplevelse av att sälja huset med hjälp av Mikael på Svensk Fastighetsförmedling är genomgående positiv. Det överträffade helt klart mina förväntningar, vi är väldigt nöjda. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skellefteå

Våra pågående försäljningar