Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Skellefteå

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Skellefteå.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt bemötande av en glad och seriös mäklare. Ingav förtroende och kunnande trots sin ringa ålder. Vi är nöjda på alla sätt😀"
"Vår mäklare var superbra! Han var engagerad, inte för strikt utan det kändes verkligen som att man pratade med en kompis hela tiden! "
"Mycket trevligt bemötande. Professionell och förtroendeingivande."
"Mycket gott. Bra kommunikation. Bra och tillmötesgående. Inget att klaga på"
"Allt har löpt helt perfekt. Jag har fått hjälp med alla frågor och funderingar kring försäljningen . Är mycket nöjd med allt "
"Jättefint och proffsigt bemötande. -Höjde utgångspriset efter funderande, vilket visade sig vara bra -Ordnade möte på ob arbetstid -Snabbt handläggande Jättetack!!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skellefteå

Våra pågående försäljningar

Till toppen