Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Skellefteå

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Skellefteå.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 125 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en lägenhet. Och tycker att jag fick ett mycket bra bemötande av mäklaren. Det var första gången som jag sålde en bostad ,så jag hade inga speciella förväntningar. Min upplevelse av försäljningen var mycket bra. Och jag har känt mej trygg med mäklaren som jag hade. Och kan verkligen rekommendera er till andra som ska sälja hus/lägenhet "
"Vi har sålt mammas lägenhet. En 2:a i Skellefteå. Bemötandet av mäklaren har varit bra, sakligt och personligt. Mäklaren har varit tydlig i att förklara hur allt går till och guidat oss igenom försäljningen. Han har varit tillgänglig ifall vi haft frågor och bemött oss på ett trevligt sätt. Fredrik inger förtroende. Jag är mycket nöjd! "
"Professionell, lyhörd, alltid snabb återkoppling. Ett vänligt bemötande, månar om både säljare och köpare. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt! "
"Sålde vårt hus Blev sååå bra bemött av Tina, så gullig och omtänksam. Proffsig 👍 Känner oss otroligt bra omhändertagna av Tina, vilket har gjort att hela denna process har gått så bra och vi har känner oss så lugna med att ha henne som mäklare."
"Vi är mycket nöjda med ditt arbete. Trots att du var sjuk visade du lägenheten för spekulander,det visar att du verkligen angagerar dig i ditt uppdrag. Tack än en gång. Vi kan verkligen rekomedera er "
"Sålt en 1,5:a. Hade förväntningar om lättsamhet och återkoppling, vilket är vad jag fick. Lättsam, smidig och väldigt tillmötesgående mäklare i denna försäljning. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skellefteå

Våra pågående försäljningar

Till toppen