Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Fagersta? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Fagersta

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Fagersta skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 33 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bostadsrätt, mäklaren kändes väldig proffsig och hade full koll på allt , väldigt tillgänglig och svarade på alla frågor jag hade, mycket duktig i mina ögon."
"Sålt ett fritidshus via vår mäklare Maria Martinsson, som vi anlitat för 4:e gången. Hon är mycket professionell men med en personlig prägel. Vi visste redan att hon skulle göra det bra för både köpare och säljare. Trevliga möten minns vi med henne, fotografen och våra köpare! Något annat hade vi inte förväntat oss."
"Köpte radhus i Fagersta. Mäklaren var genomtrevlig och lyhörd. Såg alla och kollade att alla förstått när vi skrev kontrakt. Eftersom jag har tittat på en hel del hus de 3 senaste åren. Så tycker denna mäklare var klart proffsigast."
"Har fått hjälp att sälja mitt hus. Det har gått väldigt smidigt och snabbt. Har bara positiva saker att säga. Rekommenderar Maria varmt"
"Jag har köpt en 2 r o k i Fagersta och jag har blivit mycket bra bemött av mäklaren samt på ett korrekt sätt fått all information jag behövde."
"Vi har köpt ett fritidshus genom Maria Martinsson. Mycket professionellt bemötande. Maria kändes väldigt ärlig och reko genom både budgivning och avtalsskrivningen, vilket vi som köpare uppskattar extra mycket. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Fagersta

Våra pågående försäljningar