Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Fagersta? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Fagersta

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Fagersta skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 41 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Utmärkt mäklare, rekommenderas!"
"Hjälpsam och priffesionell, hur grym som helst!"
"Sålt en 2 rumslägenhet.Bra bemötande av mäklaren."
"Jag har sålt en bostadsrätt.och jag blev väldigt bra bemött.dom förväntningarna jag hade var att få lägenheten såld och att det skulle bli en budgivning och det blev det.Så självklart levde mäklarn upp till mina förväntningar. Min sammanfattning är att det gick fort och smidigt så jag är nöjd "
"Köpt bostadsrätt, mäklaren kändes väldig proffsig och hade full koll på allt , väldigt tillgänglig och svarade på alla frågor jag hade, mycket duktig i mina ögon."
"Sålt ett fritidshus via vår mäklare Maria Martinsson, som vi anlitat för 4:e gången. Hon är mycket professionell men med en personlig prägel. Vi visste redan att hon skulle göra det bra för både köpare och säljare. Trevliga möten minns vi med henne, fotografen och våra köpare! Något annat hade vi inte förväntat oss."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Fagersta

Våra pågående försäljningar