Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Fagersta? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Fagersta

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Fagersta skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Enkelt. Helt perfekt...................."
"Köpte en bostadsrätt i Fagersta. Mäklaren Maria Martinsson var mycket tydlig och klar och upplysande ang objektet. Dessutom trevlig och lätt att prata med. Är mycket nöjd med hela köpet."
"Utmärkt mäklare, som på ett förtroendegivande sätt tog hand om försäljningen och gick igenom punkt för punk vad som gällde både före o efter visning, o vid kontraktsskrivning. Mycket trevligt bemötande!"
"Jag blev bra bemött och hon svarade på mina frågor, det hon inte visste tog hon reda på utan fördröjning. Helt okej upplevelse."
"Sålt 2 objekt via Maria på 2 år med lyckat resultat Ett fantastiskt bemötande o ett utmärkt resultat en trevlig tjej jag gärna rekommenderar"
"Hej Maria är en underbar person hon har solt min lägenhet i rekord tid.Jag är mycket glad och nöjd med hene."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Fagersta

Våra pågående försäljningar

Till toppen