Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Malung, Sälen och Vansbro? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som finns på kontoret i Malung.

Just nu är det stor efterfrågan på fastigheter!!

Kontakta någon av våra mäklare så hjälper vi er med att komma igång med försäljningen.

 

Vill ni köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Malung-Sälens eller Vansbro kommun?  Vår personal i Malung har mångårig erfarenhet och mycket god lokalkännedom över hela kommundelen. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär!

 

Medarbetare

Vi som arbetar på kontoret här i Malung har lång erfarenhet av yrket. Vi ger er hög kvalitet och god service.

Ni förbinder er inte till något utan det första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer ni oss som mäklare för er försäljning får ni tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet och ni får en trygg modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. 

 

Titta in till oss!

Välkommen in till vår butik i Malung där vi personligen kan svara på era funderingar och ge er tips och råd inför ert bostadsbyte. Ni är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar ni på att förändra ert boende så kan ni vara säker på att ni, när ni kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malung

Våra pågående försäljningar