Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Malung, Sälen och Vansbro? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som finns på kontoret i Malung.

 

Just nu är det stor efterfrågan på fastigheter!!

Kontakta någon av våra mäklare så hjälper vi er med att komma igång med försäljningen.

 

Vill ni köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Malung-Sälens eller Vansbro kommun?  Vår personal i Malung har mångårig erfarenhet och mycket god lokalkännedom över hela kommundelen. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär!

 

Medarbetare

Vi som arbetar på kontoret här i Malung har lång erfarenhet av yrket. Vi ger er hög kvalitet och god service.

Ni förbinder er inte till något utan det första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer ni oss som mäklare för er försäljning får ni tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet och ni får en trygg modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. 

 

Titta in till oss!

Välkommen in till vår butik i Malung där vi personligen kan svara på era funderingar och ge er tips och råd inför ert bostadsbyte. Ni är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar ni på att förändra ert boende så kan ni vara säker på att ni, när ni kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 18 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej,I buy land at lake and my English are not so good,therefore I am glad for patience of the broker Maria Jonsson. Radovan Brychta Czech"
"Inlyssnande på vad jag ville ha ut av försäljningspriset. Bra kommunikation under hela försäljningen. "
"Jag har sålt min mors bostadsrätt. Mäklarens bemötande har varit bra och han har hela tiden hållit mig underrättad om skeendet i försäljningen såsom budgivning m.m. Så här långt är jag mycket nöjd med den hjälp som jag har fått."
"Susanna sålde vår stuga. Sammanfattning: Mycket bra bemötande, professionell, kunnig, tydlig kommunikation och enkel att ha och göra med. Rekommenderas! "
"Jag har sålt en villa. Jag har varit i kontakt med samma mäklare (Susanna) tidigare och hon lever alltid upp till de förväntningar som jag har. Alltid trevligt bemött och alltid klara, enkla och raka besked om vad som gäller. Tack! "
"Jag valde en mäklare som jag har stort förtroende för. Jag sålde mitt föräldrahem. Från första kontakten tills det var sålt gick snabbt och smidigt, fullt fokus på mig som kund , jag är super nöjd, och har känt mig väl omhändertagen! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malung

Våra pågående försäljningar