Hoppa till innehåll
Mäklare i Malung

Mäklare i Malung

Fastighetsmäklare med koll på Malung

Letar du mäklare i Malung eller Sälen? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Malung.

Medarbetare

Vi som arbetar på kontoret här i Malung har lång erfarenhet av yrket. Vi ger er hög kvalitet och god service. Ni förbinder er inte till något utan det första möte är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer ni oss som mäklare för er försäljning får ni tillgång till branschens största kundregister med kunder från hela landet och ni får en trygg modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. 

Titta in till oss

Välkommen in till vår butik i Malung där vi personligen kan svara på era funderingar och ge er tips och råd inför ert bostadsbyte. Ni är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Funderar ni på att förändra ert boende så kan ni vara säker på att ni, när ni kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Välkommen till oss!

Omdömen från kunder i Malung

Michael G
Michael G
2019-09-04
Köpte ett vackert hus i Sälen. Träffade en mäklarstudent istället för mäklaren själv. Har fått mycket bra och kontinuerlig information. Fick en enskild förhandsvisning. Mäklarstudenten var väl insatt i alla detaljer, kunde svara...
Bengt-Erik E
Bengt-Erik E
2019-04-04
Sålde min tomt och Åke tog hand om det på bästa sätt. Snabb återkoppling när jag hade frågor och tydliga instruktioner när det gällde alla papper som skulle signeras. Avslutade med förslag på hur min redovisning till skattemyndigh...

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Kontakta oss

Bobutiker Malung (1)
Malung
Lisellska Torget 1
782 31 Malung Hitta hit
0280-129 09

Vi har koll på Malung

Till salu i Malung

Senast sålda i Malung

Vi har hittills samlat in

 
kr kr

Svensk Fastighetsförmedling är huvudsponsor till Barncancerfonden, tillsammans skapar vi Läge för livet.

 

Samarbetspartners

 
Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.