Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västerås

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa? Kontakta oss, vi har koll på Västerås!

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet och vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Vi har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, slå oss en signal.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Svensk Fastighetsförmedling i Västerås har idag totalt nio medarbetare, varav en mäklarassistent. Vår helt nya bobutik på Norra Källgatan 17, slog upp portarna 2014 och Svensk Fastighetsförmedling har funnits som en självklar aktör på Västeråsmarknaden ända sedan 1939 då den första butiken öppnade. Vi kan Västerås!

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Norra Källgatan 17, mitt emot Klippans parkering. Där har vi möjlighet att personligen besvara dina frågor och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

 

 

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 90 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde mitt hus med hjälp av Mikaela. Hon är en proffsig mäklare, med en trevlig och positiv inställning som gagnar både säljare och köpare! Försäljningen överträffade mina förväntningar och jag skulle rekommendera henne till alla som vill sälja sitt hus på ett smidigt och enkelt sätt!"
"Mäklare Michel Pettersson engagerade sig verkligen på ett personligt sätt både vid köp av bostadsrätt och försäljning av bostadsrätt. Från första sammanträffandet vid presentationen av sig själv och företaget till de sista mötena med kontraktsskrivning blev vi väl informerade om innebörden av de olika momenten vid köp och försäljning av bostadsrätter. Under köp- och säljprocesserna höll Michel oss snabbt och kontinuerligt informerade om hur de olika processerna fortskred. Vi (min sambo Eva Löf och jag) ger Michel högsta betyg för hantering av vårt köp och vår försäljning av bostadsrätter i Västerås."
"Jag är så nöjd med Mikaela. Hon är väldigt öppen, lätt att tala med & väldigt ödmjuk. "
"Trevligt bemötande. Snabb, effektiv."
"Vi är helt nöjda med mäklaren, trevligt bemötande och klar och tydlig genomgång av fastighetsaffären."
"Robert Olsson var topenbra fick förtrende för honom mycket kunnig och ett trevligt bemötande,jag kommer att rekomendera honom som tänker att sälja sitt hus."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Västerås

Våra pågående försäljningar

Till toppen