Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västerås

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, ett fritidshus eller en villa? Kontakta oss, så pratar vi bostad!

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet och vi kan våra områden i detalj. Vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför och under din försäljning. Vi har koll på hela kedjan, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, slå oss en signal! Vi har koll på Västerås!

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Svensk Fastighetsförmedling i Västerås har idag totalt 8 medarbetare, varav en mäklarassistent. Vår nya bobutik på Norra Källgatan 17, slog upp portarna 2014 men Svensk Fastighetsförmedling har funnits som en självklar aktör på Västeråsmarknaden ända sedan 1939, då den första butiken öppnade. Vi kan Västerås!

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Norra Källgatan 17, mitt emot Klippans parkering. Där har vi möjlighet att personligen besvara dina frågor och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 183 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde en 2,5:a på Haga och jag kan varmt rekommendera Mikaela Gustavsson. Hon var mycket trevlig, kunnig och professionell och bra på att hålla mig uppdaterad under hela försäljningen. Inga problem att hålla extra visningar när det fanns intresse för det. Allt gick smidigt från början till slut! Rekommenderas! / Magnus"
"Jag köpte en lägenheten. Han var mycket snäll 😊 Allt är bra dett var som jag tänkte. Min åsikt var att han var glad,snäll,pozitiv,kommunikativ,allt förklara bra...Han är alltid aktiv."
"Jag har sålt ett kedjehus. Min mäklare, Robin Tångring, var påläst, noggrann, lätt att kontinuerligt få kontakt med och i övrigt professionell på alla sätt. Mina förväntningar på bemötande och på det pris som fastigheten kunde säljas för överskreds med råge! Suveränt Robin! "
"Vi har sålt vårt kedjehus! Mäklaren, Robin Tångring, var påläst, noggrann, lyhörd och rent allmänt mycket professionell. Han lyssnade, förklarade, avrapporterade regelbundet och var alltid tillgänglig. Bemötandet var toppen och priset på vår fastighet blev långt över våra förväntningar. Tack Robin för din suveräna insats! "
"Jag har sålt en bostadsrätt och är jättenöjd."
"Jag gav Björn uppdraget att säljs min lägenhet och det lyckades han med galant. Nu när bostadsmarknaden har stannat av lite grann så var jag orolig för hur det skulle gå men jag fick det pris jag ville ha. Björn var också grym på att återkoppla så för det hände något nytt med försäljningen. Supernöjd! /Sirwa "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Västerås

Våra pågående försäljningar