Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Västerås

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt, ett fritidshus eller en villa? Kontakta oss, så pratar vi bostad!

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet och vi kan våra områden i detalj. Vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför och under din försäljning. Vi har koll på hela kedjan, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, slå oss en signal! Vi har koll på Västerås!

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Svensk Fastighetsförmedling i Västerås har idag totalt 8 medarbetare, varav en mäklarassistent. Vår nya bobutik på Norra Källgatan 17, slog upp portarna 2014 men Svensk Fastighetsförmedling har funnits som en självklar aktör på Västeråsmarknaden ända sedan 1939, då den första butiken öppnade. Vi kan Västerås!

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Norra Källgatan 17, mitt emot Klippans parkering. Där har vi möjlighet att personligen besvara dina frågor och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 216 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Björn har hjälpt oss med försäljning av vår villa. Från första träffen till kontraktsskrivningen har Björn agerat lugnt, noggrant, tydligt och pedagogiskt på ett vänligt sätt som tilltalat oss som säljare och bevisligen också köparna. Björn har hela tiden återkopplat och varit engagerad och lyhörd och även visat ett genuint intresse för husets historia. Allt detta sammantaget med god marknadskännedom har resulterat i ett mycket gott utfall. Tack Björn för väl utfört arbete!"
"Great support. She was really good and she explain everything. "
"Sålde en villa med hjälp av Robin. Han skötte sig exemplariskt i form av integritet, goda råd och fint stöd i processen. Robin får våra varmaste rekommendationer!"
"Jag har köpt en villa på Rönnby tillsammans med min sambo. Björn har varit supertrevlig, tillmötesgående, duktig på att förenkla och förklara samt kompetent! "
"Vi köpte ett hus och fick hjälp av mäklaren som var mycket sakkunnig och trevlig. Vi är väldigt nöjda! "
"Köpte en lägenhet. Blev bemött av en mycket glad och trevlig mäklare. Som kunde skoja och vara allvarlig samtidigt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Västerås

Våra pågående försäljningar